Цените на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Цените на горивата

Мнение от drago_pavlov » 18 Апр 2026, 20:51

BMW_POWER написа:
Jordana написа:Човека иска да ти каже че не печелят от доставка , и не ги брига ако ще да стане 5Е дизела. Разходите им на 98% са по други пера . :ok:

Абсолютно!
Т.н. "Частен случай". Още един пример от бг-то:

София - Варна 450км средно. Искам да ми докара една кола на платформа. Дали цената за доставка ще е +0.52% спрямо цената от 01 март т.г.?
Мнооооого се съмнявам :roll:

Круме, Круме...Пак си смучеш от пръстите колкото да не заспиш...
Откога Ебаг досравят коли???
Те си коментират техния бранш, не като цяло... Като ти се смята толкова сметни колко точно % от цената на 1 тон Сникърс са тия $70...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Цените на горивата

Мнение от BMW_POWER » 18 Апр 2026, 22:39

drago_pavlov написа:
BMW_POWER написа:
Jordana написа:Човека иска да ти каже че не печелят от доставка , и не ги брига ако ще да стане 5Е дизела. Разходите им на 98% са по други пера . :ok:

Абсолютно!
Т.н. "Частен случай". Още един пример от бг-то:

София - Варна 450км средно. Искам да ми докара една кола на платформа. Дали цената за доставка ще е +0.52% спрямо цената от 01 март т.г.?
Мнооооого се съмнявам :roll:

Круме, Круме...Пак си смучеш от пръстите колкото да не заспиш...
Откога Ебаг досравят коли???
Те си коментират техния бранш, не като цяло... Като ти се смята толкова сметни колко точно % от цената на 1 тон Сникърс са тия $70...

Драго, Драго, знаеш каква слабост си ми :bchug: Изказал се е някой и се приема като крайна точка. Такива, като тоя от Ебаг ми обясняват, как инфлацията е 2% и няма как да стигне 3% на годишна база. Само дето не казват на какво. Аз, ако изпратя 10 писма по пощата до Варна ще кажа, че съм доставил стоки на общо 4500км и цената на горивата не са ми се отразили изобщо.
Даже и за Сникърс няма да има :P
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Предишна

Назад към Извън Темата