Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Цените на горивата
BMW_POWER написа:Jordana написа:Човека иска да ти каже че не печелят от доставка , и не ги брига ако ще да стане 5Е дизела. Разходите им на 98% са по други пера .
Абсолютно!
Т.н. "Частен случай". Още един пример от бг-то:
София - Варна 450км средно. Искам да ми докара една кола на платформа. Дали цената за доставка ще е +0.52% спрямо цената от 01 март т.г.?
Мнооооого се съмнявам
Круме, Круме...Пак си смучеш от пръстите колкото да не заспиш...
Откога Ебаг досравят коли???
Те си коментират техния бранш, не като цяло... Като ти се смята толкова сметни колко точно % от цената на 1 тон Сникърс са тия $70...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Re: Цените на горивата
drago_pavlov написа:BMW_POWER написа:Jordana написа:Човека иска да ти каже че не печелят от доставка , и не ги брига ако ще да стане 5Е дизела. Разходите им на 98% са по други пера .
Абсолютно!
Т.н. "Частен случай". Още един пример от бг-то:
София - Варна 450км средно. Искам да ми докара една кола на платформа. Дали цената за доставка ще е +0.52% спрямо цената от 01 март т.г.?
Мнооооого се съмнявам
Круме, Круме...Пак си смучеш от пръстите колкото да не заспиш...
Откога Ебаг досравят коли???
Те си коментират техния бранш, не като цяло... Като ти се смята толкова сметни колко точно % от цената на 1 тон Сникърс са тия $70...
Драго, Драго, знаеш каква слабост си ми
Изказал се е някой и се приема като крайна точка. Такива, като тоя от Ебаг ми обясняват, как инфлацията е 2% и няма как да стигне 3% на годишна база. Само дето не казват на какво. Аз, ако изпратя 10 писма по пощата до Варна ще кажа, че съм доставил стоки на общо 4500км и цената на горивата не са ми се отразили изобщо.Даже и за Сникърс няма да има
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.