Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Хайде и аз отивам пак на PCR - водя се контакт ен със заразен. Съседа е лекар и прави тестове от Март - от почти всички отрицателни лятото, сега над половината му излизат положителни. Според него вируса е навсякъде и горе-долу няма значение колко се водят заразени, защото до 1 месец всички ще са повлияни. Да стискаме палци стадия имунитет да убие бацила, че пролетта в западна Европа не успя.
Утре ще пиша за резултата ми...
Утре ще пиша за резултата ми...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Айде и ти отиваш да помпаш статистиката... Дори отиваш ПАК. Някога симптом имал ли си? Не е истина.
Аз пък всички които познавам над 20 човека доказано с PCR го караха лятото 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
sub_eleven написа:Айде и ти отиваш да помпаш статистиката... Дори отиваш ПАК. Някога симптом имал ли си? Не е истина.

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Добре бе верно, като си бил контактен и в последствие без никви симптоми треа ли задължително да тичаме да ни навират памуци по дупките? Или щото сега е модерно да се наредим до Галена, Тити Папазов, Роналдо и кой ли не по преборването на мега страшния мор и задълже снимката от ПъЦъРъто във фейса. Не моем ги разберем тия съвременни работи... 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Мисля, че е задължително да се тества, като е контактен. А симтоми не е задължително. То обикновен грип като хванеш нямаш веднага. При повечето нали 5-7 дни след това се появяват.
Гледах клипче на болен (не го познавам) в болницата, как се гаври със сестрата-космонавтка. Да му била сложила една банка бяло вино през абоката. Кой знае дали не е на някой синчето, че изобщо е в болница.
Аз мисля, че се похвали с Гърция няколко пъти
Гледах клипче на болен (не го познавам) в болницата, как се гаври със сестрата-космонавтка. Да му била сложила една банка бяло вино през абоката. Кой знае дали не е на някой синчето, че изобщо е в болница.
sub_eleven написа:Дори отиваш ПАК.
Аз мисля, че се похвали с Гърция няколко пъти

Не всичко се върти около собствения ни г*з !
Съвсем случайно има хора които работят или се срещат с рискови групи. Безотговорно е да си контактен на заразен, да не се тестваш и след това да отидеш в старческия дом примерно.
Не е, т.е. на хартия може и да е задължително, но напрактика не се случва(поне около мен). В момента в РЗИ цари някакъв хаус, пролетта се тестваха контактни задължително, сега никой не знае какво се случва. Хора от едно домакинство с болен ги потърсиха 5-6 дни след като на него му излезе положителния тест и вече беше с пневмония. Не ги тестваха, а ги карантинираха само и за 14 дневния период имаше едно посещение накрая за разписване на някакъв документ.
Съвсем случайно има хора които работят или се срещат с рискови групи. Безотговорно е да си контактен на заразен, да не се тестваш и след това да отидеш в старческия дом примерно.
Мисля, че е задължително да се тества, като е контактен. А симтоми не е задължително.
Не е, т.е. на хартия може и да е задължително, но напрактика не се случва(поне около мен). В момента в РЗИ цари някакъв хаус, пролетта се тестваха контактни задължително, сега никой не знае какво се случва. Хора от едно домакинство с болен ги потърсиха 5-6 дни след като на него му излезе положителния тест и вече беше с пневмония. Не ги тестваха, а ги карантинираха само и за 14 дневния период имаше едно посещение накрая за разписване на някакъв документ.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
E34 написа:Добре бе верно, като си бил контактен и в последствие без никви симптоми треа ли задължително да тичаме да ни навират памуци по дупките? Или щото сега е модерно да се наредим до Галена, Тити Папазов, Роналдо и кой ли не по преборването на мега страшния мор и задълже снимката от ПъЦъРъто във фейса. Не моем ги разберем тия съвременни работи...
ай спри с дъртата махленска ирония
Естествено, че ще се тества, за да знае дали да се изолира, за да не заразява наред ...
Ясно е отдавна, че ти си някъв Робокоп и нищо не те лови - Няма вирус! Всичко е конспирация и лъжа за балъците!
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна blacksapphire на 30 Окт 2020, 18:58, променена общо 1 път
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
А не бе, истински е как
Най-общи симптоми от рода на "Ако си жив значи си с хобит ундурнайсе" и тестове изкарващи вирус и от чорап
Да не се окаже само, че под стаден имунитет се има предвид всички да блеят каквото им се каже

Най-общи симптоми от рода на "Ако си жив значи си с хобит ундурнайсе" и тестове изкарващи вирус и от чорап

Да не се окаже само, че под стаден имунитет се има предвид всички да блеят каквото им се каже

ATR-42/72
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
DLVasilev написа:А не бе, истински е как![]()
Най-общи симптоми от рода на "Ако си жив значи си с хобит ундурнайсе" и тестове изкарващи вирус и от чорап![]()
Ти се смей колкото искаш, ама дано не ти дойде на главата / белия дроб и др. ...
Имам най-близка роднина на линия там, не е майтап
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Бе не е майтап. Чиста гавра си е. Дядото го водих по болници, откриха му рак на белия дроб и тумор на малкия мозък и трябваше да платя една не малка сума само за да го приемат и отделно да го оперират си платих. Още жив човека и се пазариха ако станело нещо да го пишели с корона. На доктора му дадох 5 секунди да се евакуира преди да съм го направил и в гъза и в устата да има строшени зъби. Та айде стига с промитомозъчни тъпизми...

ATR-42/72
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Няма да влизам в темата известно време, че много се дразня как сте зомбирани.
Ся като дойде време да се купуват ваксини какво крадене ще падне, жална ни майка...
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Само до преди 70-80 години,ако не всеки,то всеки 2- ри човек е жертвал живота си в името на свободата си.Сега е обратно. Всеки с готов да жертва свободата си,в името на живота. И защо? Защото цял да кашля,и да имал температура .А тези които бяха на фронта по време на войните,те ако мислеха като повечето сегашни че е страшно ,тогава какво щеше да стане? Ами повечето от сегашните пръдльовци нямале да ги има.
Хленчат медиците сега- страшно било. Ми да бяхте станали свинари бе,в кочината страшно няма. По време на 2- та Световна война пак е било срашно,и то с основание,ама не съм видял един документален филм в който някой да плаче че го е страх. Но тогава хората наистина са имали причина.
Даже в близкото минало, по времето на аварията в Чернобил нямаше такава паника.
Джендърско поколение е сега и това си е.
Хленчат медиците сега- страшно било. Ми да бяхте станали свинари бе,в кочината страшно няма. По време на 2- та Световна война пак е било срашно,и то с основание,ама не съм видял един документален филм в който някой да плаче че го е страх. Но тогава хората наистина са имали причина.
Даже в близкото минало, по времето на аварията в Чернобил нямаше такава паника.
Джендърско поколение е сега и това си е.