Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от acho.rs » 30 Окт 2020, 16:28

Хайде и аз отивам пак на PCR - водя се контакт ен със заразен. Съседа е лекар и прави тестове от Март - от почти всички отрицателни лятото, сега над половината му излизат положителни. Според него вируса е навсякъде и горе-долу няма значение колко се водят заразени, защото до 1 месец всички ще са повлияни. Да стискаме палци стадия имунитет да убие бацила, че пролетта в западна Европа не успя.
Утре ще пиша за резултата ми...

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 30 Окт 2020, 16:57

Айде и ти отиваш да помпаш статистиката... Дори отиваш ПАК. Някога симптом имал ли си? Не е истина.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 30 Окт 2020, 17:14

Аз пък всички които познавам над 20 човека доказано с PCR го караха лятото :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 30 Окт 2020, 17:32

sub_eleven написа:Айде и ти отиваш да помпаш статистиката... Дори отиваш ПАК. Някога симптом имал ли си? Не е истина.

:bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 30 Окт 2020, 17:48

Добре бе верно, като си бил контактен и в последствие без никви симптоми треа ли задължително да тичаме да ни навират памуци по дупките? Или щото сега е модерно да се наредим до Галена, Тити Папазов, Роналдо и кой ли не по преборването на мега страшния мор и задълже снимката от ПъЦъРъто във фейса. Не моем ги разберем тия съвременни работи... :dunno:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Окт 2020, 17:57

Мисля, че е задължително да се тества, като е контактен. А симтоми не е задължително. То обикновен грип като хванеш нямаш веднага. При повечето нали 5-7 дни след това се появяват.

Гледах клипче на болен (не го познавам) в болницата, как се гаври със сестрата-космонавтка. Да му била сложила една банка бяло вино през абоката. Кой знае дали не е на някой синчето, че изобщо е в болница.

sub_eleven написа:Дори отиваш ПАК.

Аз мисля, че се похвали с Гърция няколко пъти :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 30 Окт 2020, 18:06

Не всичко се върти около собствения ни г*з !

Съвсем случайно има хора които работят или се срещат с рискови групи. Безотговорно е да си контактен на заразен, да не се тестваш и след това да отидеш в старческия дом примерно.

Мисля, че е задължително да се тества, като е контактен. А симтоми не е задължително.

Не е, т.е. на хартия може и да е задължително, но напрактика не се случва(поне около мен). В момента в РЗИ цари някакъв хаус, пролетта се тестваха контактни задължително, сега никой не знае какво се случва. Хора от едно домакинство с болен ги потърсиха 5-6 дни след като на него му излезе положителния тест и вече беше с пневмония. Не ги тестваха, а ги карантинираха само и за 14 дневния период имаше едно посещение накрая за разписване на някакъв документ.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 30 Окт 2020, 18:43

E34 написа:Добре бе верно, като си бил контактен и в последствие без никви симптоми треа ли задължително да тичаме да ни навират памуци по дупките? Или щото сега е модерно да се наредим до Галена, Тити Папазов, Роналдо и кой ли не по преборването на мега страшния мор и задълже снимката от ПъЦъРъто във фейса. Не моем ги разберем тия съвременни работи... :dunno:

ай спри с дъртата махленска ирония

Естествено, че ще се тества, за да знае дали да се изолира, за да не заразява наред ...

Ясно е отдавна, че ти си някъв Робокоп и нищо не те лови - Няма вирус! Всичко е конспирация и лъжа за балъците!

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 30 Окт 2020, 18:55

От един прост хирург
Screenshot_20201030_185311_com.facebook.katana.jpg

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 6353082724
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна blacksapphire на 30 Окт 2020, 18:58, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 30 Окт 2020, 18:56

А не бе, истински е как :mhihi:
Най-общи симптоми от рода на "Ако си жив значи си с хобит ундурнайсе" и тестове изкарващи вирус и от чорап :mhihi:
Да не се окаже само, че под стаден имунитет се има предвид всички да блеят каквото им се каже :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 30 Окт 2020, 19:09

DLVasilev написа:А не бе, истински е как :mhihi:
Най-общи симптоми от рода на "Ако си жив значи си с хобит ундурнайсе" и тестове изкарващи вирус и от чорап :mhihi:
Да не се окаже само, че под стаден имунитет се има предвид всички да блеят каквото им се каже :mhihi:

Ти се смей колкото искаш, ама дано не ти дойде на главата / белия дроб и др. ...

Имам най-близка роднина на линия там, не е майтап

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 30 Окт 2020, 19:18

Бе не е майтап. Чиста гавра си е. Дядото го водих по болници, откриха му рак на белия дроб и тумор на малкия мозък и трябваше да платя една не малка сума само за да го приемат и отделно да го оперират си платих. Още жив човека и се пазариха ако станело нещо да го пишели с корона. На доктора му дадох 5 секунди да се евакуира преди да съм го направил и в гъза и в устата да има строшени зъби. Та айде стига с промитомозъчни тъпизми...
Изображение
ATR-42/72

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 30 Окт 2020, 19:29

Няма да влизам в темата известно време, че много се дразня как сте зомбирани.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 30 Окт 2020, 19:38

Ся като дойде време да се купуват ваксини какво крадене ще падне, жална ни майка...

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Аватар

Мнение от arnold » 30 Окт 2020, 21:36

Само до преди 70-80 години,ако не всеки,то всеки 2- ри човек е жертвал живота си в името на свободата си.Сега е обратно. Всеки с готов да жертва свободата си,в името на живота. И защо? Защото цял да кашля,и да имал температура .А тези които бяха на фронта по време на войните,те ако мислеха като повечето сегашни че е страшно ,тогава какво щеше да стане? Ами повечето от сегашните пръдльовци нямале да ги има.
Хленчат медиците сега- страшно било. Ми да бяхте станали свинари бе,в кочината страшно няма. По време на 2- та Световна война пак е било срашно,и то с основание,ама не съм видял един документален филм в който някой да плаче че го е страх. Но тогава хората наистина са имали причина.

Даже в близкото минало, по времето на аварията в Чернобил нямаше такава паника.
Джендърско поколение е сега и това си е.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата