Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от TNT » 21 Май 2013, 19:54

denq написа:...

И мазнинки хапвам, животински. Опитвам се да мина на ВМ-НВХ :mhihi: Изглежда просто трябва да изтърпя организма да се приспособи, защото след малко сладоледче изчезна гаденето :lol:
Изображение

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 21 Май 2013, 23:17

kulov написа: симпатиковия дял на периферната нервна система. :yes:

сигурно искаше да кажеш централната :yes:
иначе аз мисля по същия начин,без сън не стават нещата....само травми...знам го от опит :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 22 Май 2013, 11:55

http://megazob.com/shop?page=shop.produ ... 6&vmcchk=1

Някакво мнение за този протеин излиза на сметка 5кила и малко за 99лв. :roll:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Май 2013, 12:04

HackeD написа:http://megazob.com/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3124&category_id=12&manufacturer_id=16&vmcchk=1

това си е гейнър 50 гр протеин на 320 гр вещество...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 22 Май 2013, 13:07

HackeD написа:http://megazob.com/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3124&category_id=12&manufacturer_id=16&vmcchk=1

Те всички гейнери вървят в този ценови диапазон. От Гаспарито съм много доволен само, че изпих няколко баки от MyoFusion. Ако си много слаб и за качване е добре Реал Мас, но за чисто качване изолат. :winky:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 22 Май 2013, 13:51

Не съм фен аз на гейнърите .. Да плащаш за въглехидрат ............................. По-добре за 5 лева декстрози,малтрози и други такива глупости, дето не им помня вече наименуванието ...

Потребител
Аватар
Кара: и мисли
Мечтае да кара: Е39 Coupe
Детайли за колата: тъмна

Мнение от denq » 22 Май 2013, 14:14

TNT написа:
denq написа:...

И мазнинки хапвам, животински. Опитвам се да мина на ВМ-НВХ :mhihi: Изглежда просто трябва да изтърпя организма да се приспособи, защото след малко сладоледче изчезна гаденето :lol:

Не виждам как организма може да свикне с аномалия. Най-много да претръпнеш от-към чувството на гадене. Ще си прецакаш нещо. По-добре по малко сладолед, отколкото да мъчиш органите си. Всеки има различна потребност във въглехидрати, оттам, анализирайки себе си , можеш да стигнеш до оптимално за теб ниво, което хем няма да те лишава, хем няма да ти е в излишък. Но няма организъм, който да не изразходва енергия. А пък за мазнините да не говорим .. жизнено важни са за осъществяване на жизненоважните процеси, дори за изгарянето на излишните мазнини, по примерната схема: благодарение на мазнините се произвежда тестостерон, който пък е един от основните елементи в горенето на излишъците и растеж на мускул ...
Традицията не създава качество и не води до усъвършенствания ... тя задържа клиентите въпреки лошото качество.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 22 Май 2013, 16:22

Колеги колко г/д е срока на годност на един протеин ?Че ми дадоха един на който има следните дати Manu :25/07/12 i BBD 04/2013...

П.п не са ми го продали.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Май 2013, 18:01

Bareck написа:Колеги колко г/д е срока на годност на един протеин ?Че ми дадоха един на който има следните дати Manu :25/07/12 i BBD 04/2013...

П.п не са ми го продали.

ББД ще да е -най добър преди,демек ако е съхраняван правилно все трябва да е ок -само месец отгоре е.

Но аз що се отнася до храна, еле пък протеин- не бих се занимавал,но ти си знаеш :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от yavor20V » 22 Май 2013, 18:54

denq написа:
Не виждам как организма може да свикне с аномалия. Най-много да претръпнеш от-към чувството на гадене.

ЦелиО съм на F5 и леко притеснен :mhihi:

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3

Потребител
Аватар

Мнение от Недио » 22 Май 2013, 20:20

Колеги има ли няква възможност от предозиране на бца и глутамин и вследствие на това да не действат или нещо такова(приемам по 15грама глутамин и 12 хапа бца 6400мг)мен лично ме съмнява да има някав проблем или обратен ефект ,но който е запознат да каже.
Изображение

Аватар

Мнение от yavor20V » 22 Май 2013, 21:05

Много трудно,да речем невъзможно е да предозираш,ако приемаш повече,повечето ше иде зян ,изпикавайки го.
Ако имаш някакъв проблем ,то той е с недоспиване или претрениране...по-скоро второто.
Какво пиеш освен глутамина и БЦА-то? :)

Потребител
Аватар

Мнение от Недио » 22 Май 2013, 23:31

Взех си едно гейнерче днес което мисля да пия веднага след тренировка и това е,но чакам да се опарича малко и ще вземем още нещо..другото което мисля да направя е да си взема милгама + фолиева киселина,защото доста познати взеха и казват че са доволни.
Изображение

Аватар

Мнение от yavor20V » 23 Май 2013, 1:02

чакай са,не спомена ли по-назад ,че искаш да чистиш ,нещо,или се бъркам? :roll:
ако е така,забрави за тоя гейнер,отделен въпрос е че си си дал парата за захар,която я има дори и във ФаФлите :mhihi:
милгама N не ти е нужна,това са витамини от групата В,но свързани с мастноразтворима компонента,нещо което при здрав човек(без увреда на нерви) не е наложително,но както прецениш,няма да ти навреди в никакъв случай,поне да знаеш! ;) фолиевата киселина е важен момент,що се касае до стимулирането на подновяването на клетките от белия кръвен ред и още кво ли не,ма са не се сещам :lol:
кажи какво целиш като ефект и ше бутна некое рамо,колкото знам... :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от Недио » 23 Май 2013, 1:36

Целта ми беше да поизчистя колега направих една НВД за около месец която ме скапа тотално и свалих 7 8 кг .. работата е там че очаквах да се поизчистя,а се получи така че свалих предимно от крака,раце,гърди и т.н и на последно място от желаната област корема.След това спрях диетата,но продължих малко от малко да се ограничавам с това какво ям и долу горе в момента съм добре,но проблема е че като цяло съм се свил на размери(в момента съм 77-78 кила,а зимата варирах 85 86)как да ти обесня сега се харесвам повече без дрехи,а като се облека..дрехите ми са станали големи и като цялостно не се възприемам на тия килограми,ама тука идва проблема че хем искам да върна някое кило хем не искам то да е от сланина и става малко сложно..
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата