Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
denq написа:...
И мазнинки хапвам, животински. Опитвам се да мина на ВМ-НВХ

- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
kulov написа: симпатиковия дял на периферната нервна система.
сигурно искаше да кажеш централната

иначе аз мисля по същия начин,без сън не стават нещата....само травми...знам го от опит

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
http://megazob.com/shop?page=shop.produ ... 6&vmcchk=1
Някакво мнение за този протеин излиза на сметка 5кила и малко за 99лв.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
HackeD написа:http://megazob.com/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3124&category_id=12&manufacturer_id=16&vmcchk=1
това си е гейнър 50 гр протеин на 320 гр вещество...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
HackeD написа:http://megazob.com/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3124&category_id=12&manufacturer_id=16&vmcchk=1
Те всички гейнери вървят в този ценови диапазон. От Гаспарито съм много доволен само, че изпих няколко баки от MyoFusion. Ако си много слаб и за качване е добре Реал Мас, но за чисто качване изолат.

Не съм фен аз на гейнърите .. Да плащаш за въглехидрат ............................. По-добре за 5 лева декстрози,малтрози и други такива глупости, дето не им помня вече наименуванието ...
- denq
- Потребител
-
- Кара: и мисли
- Мечтае да кара: Е39 Coupe
- Детайли за колата: тъмна
TNT написа:denq написа:...
И мазнинки хапвам, животински. Опитвам се да мина на ВМ-НВХИзглежда просто трябва да изтърпя организма да се приспособи, защото след малко сладоледче изчезна гаденето
Не виждам как организма може да свикне с аномалия. Най-много да претръпнеш от-към чувството на гадене. Ще си прецакаш нещо. По-добре по малко сладолед, отколкото да мъчиш органите си. Всеки има различна потребност във въглехидрати, оттам, анализирайки себе си , можеш да стигнеш до оптимално за теб ниво, което хем няма да те лишава, хем няма да ти е в излишък. Но няма организъм, който да не изразходва енергия. А пък за мазнините да не говорим .. жизнено важни са за осъществяване на жизненоважните процеси, дори за изгарянето на излишните мазнини, по примерната схема: благодарение на мазнините се произвежда тестостерон, който пък е един от основните елементи в горенето на излишъците и растеж на мускул ...
- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
Колеги колко г/д е срока на годност на един протеин ?Че ми дадоха един на който има следните дати Manu :25/07/12 i BBD 04/2013...
П.п не са ми го продали.
П.п не са ми го продали.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Bareck написа:Колеги колко г/д е срока на годност на един протеин ?Че ми дадоха един на който има следните дати Manu :25/07/12 i BBD 04/2013...
П.п не са ми го продали.
ББД ще да е -най добър преди,демек ако е съхраняван правилно все трябва да е ок -само месец отгоре е.
Но аз що се отнася до храна, еле пък протеин- не бих се занимавал,но ти си знаеш

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- yavor20V
-
-
denq написа:
Не виждам как организма може да свикне с аномалия. Най-много да претръпнеш от-към чувството на гадене.
ЦелиО съм на F5 и леко притеснен

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3
Колеги има ли няква възможност от предозиране на бца и глутамин и вследствие на това да не действат или нещо такова(приемам по 15грама глутамин и 12 хапа бца 6400мг)мен лично ме съмнява да има някав проблем или обратен ефект ,но който е запознат да каже.
- yavor20V
-
-
Много трудно,да речем невъзможно е да предозираш,ако приемаш повече,повечето ше иде зян ,изпикавайки го.
Ако имаш някакъв проблем ,то той е с недоспиване или претрениране...по-скоро второто.
Какво пиеш освен глутамина и БЦА-то?
Ако имаш някакъв проблем ,то той е с недоспиване или претрениране...по-скоро второто.
Какво пиеш освен глутамина и БЦА-то?

Взех си едно гейнерче днес което мисля да пия веднага след тренировка и това е,но чакам да се опарича малко и ще вземем още нещо..другото което мисля да направя е да си взема милгама + фолиева киселина,защото доста познати взеха и казват че са доволни.
- yavor20V
-
-
чакай са,не спомена ли по-назад ,че искаш да чистиш ,нещо,или се бъркам?
ако е така,забрави за тоя гейнер,отделен въпрос е че си си дал парата за захар,която я има дори и във ФаФлите
милгама N не ти е нужна,това са витамини от групата В,но свързани с мастноразтворима компонента,нещо което при здрав човек(без увреда на нерви) не е наложително,но както прецениш,няма да ти навреди в никакъв случай,поне да знаеш!
фолиевата киселина е важен момент,що се касае до стимулирането на подновяването на клетките от белия кръвен ред и още кво ли не,ма са не се сещам
кажи какво целиш като ефект и ше бутна некое рамо,колкото знам...

ако е така,забрави за тоя гейнер,отделен въпрос е че си си дал парата за захар,която я има дори и във ФаФлите

милгама N не ти е нужна,това са витамини от групата В,но свързани с мастноразтворима компонента,нещо което при здрав човек(без увреда на нерви) не е наложително,но както прецениш,няма да ти навреди в никакъв случай,поне да знаеш!

кажи какво целиш като ефект и ше бутна некое рамо,колкото знам...

Целта ми беше да поизчистя колега направих една НВД за около месец която ме скапа тотално и свалих 7 8 кг .. работата е там че очаквах да се поизчистя,а се получи така че свалих предимно от крака,раце,гърди и т.н и на последно място от желаната област корема.След това спрях диетата,но продължих малко от малко да се ограничавам с това какво ям и долу горе в момента съм добре,но проблема е че като цяло съм се свил на размери(в момента съм 77-78 кила,а зимата варирах 85 86)как да ти обесня сега се харесвам повече без дрехи,а като се облека..дрехите ми са станали големи и като цялостно не се възприемам на тия килограми,ама тука идва проблема че хем искам да върна някое кило хем не искам то да е от сланина и става малко сложно..