Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Цените на горивата
Exclusive89 написа:drago_pavlov написа:BMW_POWER написа:Докато вие спамите, руснаците яко помпат пари. Не помня колко милиона им наливаше в хазната покачването на цената само с $1. Това, ако се умножи по много, не ми стига калкулатора. Някой предвиждаше $60 в началото на есента. Ще потърся мнението и съм раздвоен. В прогнози или в бисери да го пейcтна![]()
https://tradingeconomics.com/commodity/urals-oil
Помпат к*ра ми Янко...
https://www.investor.bg/a/515-ikonomika ... -ikonomika
Дори и приближени до Кремъл икономисти признават, че по-скъпият петрол не решава проблема - според последните оценки цената на руския "Уралс" ще бъде над 80 долара за барел през 2026 година, докато в бюджета са заложени 59 долара за барел. Но това ще доведе до под 0,5 пр.п. ръст на икономиката до 1,3%.
Изглежда, че “помпат” с голямата поНпа![]()
С най-голямата
https://news.bg/int-economics/rusiya-s- ... ari-1.html
Русия с най-нисък износ на петрол от 2024 г. заради украинските удари
Скоро ще им се наложи да ядат петрол
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
По различни оценки войната в Украйна им струва на мурзилките между 140 и 200 милиарда на година. Т.е. 12-16 млрд. на месец.
Дали тези допълнители 10 млрд. от март ще му оправят сметките на късопишковеца
Тия май ще влязат в каменната ера преди Иран
Дали тези допълнители 10 млрд. от март ще му оправят сметките на късопишковеца
Тия май ще влязат в каменната ера преди Иран
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Добре че са украинците щото оранжевия клоун направи всичко възможо да му се оправят сметките 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Не знам сега какво ще правят другите, които викаха за запасяване с тонове. На предното примирие питах същото, мълчание. Почнаха пак да мятат пиратки около и в Иран/Ливан и айде пак отвориха големите усти.
Сега предполагам пак ще мълчат. В началото беше апокалипсис със 150 долара за барел, после беше 200, после прогноза 300 тия дни в комбинация с някакъв КЛОУН от България, който обяснявал в ефир как това не е проблема, ами след три седмици оставаме без гориво и тогава си рекох, че вероятно идва края почти сигурно на този скок. А преди това взех да имам съмнения като видях графиката на петрола. Тя в началото на войната скочи много рязко и нагоре до някакви моментни върхове. После леко спадна след позитивни новини(значи играчите вече бяха понаправили някой долар)после при силно негативни скокна, но не както в началото, което за мен значеше, че същите тези играчи вече доволно са нахранили рибите, които сега са хукнали да влизат на дълги позиции за петрол и просто се очакваше една позитивна новина за да падне цената рязко. Със сигурност има много изненадани, не и лорд Стийн.
Вече го виждам ехидно как се радва.
То си е повод за радост за всички де, не можаха пак да занулят Европа.
А аз понеже бях сравнително уверен, че тоя петрол няма да скача до безкрайност, реших вчера да си взема един не особено икономичен дизел, че ми се караше такъв от бая време, ама все нямаше хубав на цена. Човекът беше тръгнал за хибрид Лексус. И викам сега братушките във форума като се окажат прави ще ми влезе един голям отзад с тая нафта в този подвижен варел, ама какво да правиш, обичам риска аз.
Сега трябва ли да си купя огромен варел за съхранение на нафта у нас, че да купувам на безценица тази, която закупилите на високото ще им се иска рязко да продадат на някакви сносни цени, че после на колонки ще има много по-евтина.
Другата им е опция е просто да си я изгорят сега и да преглътнат, че се преебаха. Ама понеже хората не обичаме чувството на преебавка, а точно тези хора още повече(затова се запасиха нали, да не се преебат)затова имат друга опция - просто замразяват нафтата или бензина и чакат пак Дони да полудее СЛЕД като големите играчи са изкупили ниските цени след време. Защото колкото и да не им се вярва на тези хора, баш такива неща движат цената, а подобни новини за апокалипсис, просто са катализатора понякога да се случи каквото така или иначе е щяло да се случи, просто малко по по-различен начин.
П.п: Изкупувам туби за нафта!
Сега предполагам пак ще мълчат. В началото беше апокалипсис със 150 долара за барел, после беше 200, после прогноза 300 тия дни в комбинация с някакъв КЛОУН от България, който обяснявал в ефир как това не е проблема, ами след три седмици оставаме без гориво и тогава си рекох, че вероятно идва края почти сигурно на този скок. А преди това взех да имам съмнения като видях графиката на петрола. Тя в началото на войната скочи много рязко и нагоре до някакви моментни върхове. После леко спадна след позитивни новини(значи играчите вече бяха понаправили някой долар)после при силно негативни скокна, но не както в началото, което за мен значеше, че същите тези играчи вече доволно са нахранили рибите, които сега са хукнали да влизат на дълги позиции за петрол и просто се очакваше една позитивна новина за да падне цената рязко. Със сигурност има много изненадани, не и лорд Стийн.
То си е повод за радост за всички де, не можаха пак да занулят Европа.
А аз понеже бях сравнително уверен, че тоя петрол няма да скача до безкрайност, реших вчера да си взема един не особено икономичен дизел, че ми се караше такъв от бая време, ама все нямаше хубав на цена. Човекът беше тръгнал за хибрид Лексус. И викам сега братушките във форума като се окажат прави ще ми влезе един голям отзад с тая нафта в този подвижен варел, ама какво да правиш, обичам риска аз.
Сега трябва ли да си купя огромен варел за съхранение на нафта у нас, че да купувам на безценица тази, която закупилите на високото ще им се иска рязко да продадат на някакви сносни цени, че после на колонки ще има много по-евтина.
П.п: Изкупувам туби за нафта!
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Ей, не ме остави на мира. Нека нещата се уталожат малко... да видим кой, откъде, какво и защо. Пилците в крайна сметка се броят на есен.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Така е, така е, няма нищо сигурно, утре пак може да тръгнем нагоре за известно време, зависи колко време са подготвяли почвата и на колко шарани са продавали дълги сега.
Но това не пречи да злорадствам тук защото те един месец и отгоре не се спряха бе. Някакви излишни подигравки, сега ще траят.
Но това не пречи да злорадствам тук защото те един месец и отгоре не се спряха бе. Някакви излишни подигравки, сега ще траят.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Кажи сега дизелът V8 ли е 

- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Е не чак толкова защото е от нашите, ама е дебел и сравнително стар.
Чудя се сега нашите схемаджии тук кога ли ще почнат да свалят цените на колонките...вероятно сега ще следват дълги обяснения как цената на дребно не зависи толкова от цената на петрола защото има и други ФАККККтори.
Чудя се сега нашите схемаджии тук кога ли ще почнат да свалят цените на колонките...вероятно сега ще следват дълги обяснения как цената на дребно не зависи толкова от цената на петрола защото има и други ФАККККтори.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
TNT написа:Коле, кажи нещо ? Кво се случва

Top Gun Maverick написа:Е не чак толкова защото е от нашите, ама е дебел и сравнително стар.![]()
Зависи какво разбираш под сваляне. Ако всичко приключи сега, вземат да се разберат и кой от къде е залагам че цените на колонката ще се върнат на старите цени догодина
Стари цени визирам около 1.20 - 1.30.Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: Jordana