Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
https://english.elpais.com/society/2020 ... kK97YDrmOk
Интересно изследване. Такива неща трябва да дават по телевизията, а не кво казал Мангъра.
П.П. Познатите са +1 - на 26 години с пневмония.
Интересно изследване. Такива неща трябва да дават по телевизията, а не кво казал Мангъра.
П.П. Познатите са +1 - на 26 години с пневмония.

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Защо в статистиката не казват колко от примерно 10000 теста на ден , са на хора с положителен първи тест и си правят втори , трети и т.н..Простата математика не излиза като общ брой заразени , излекувани и активни случаи. 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Втори, трети и н-ти положителен на вече диагностициран не се брои за новозаразен. Като направен пцр мисля, че го броят.
Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
mr_petroff написа:Простата математика не излиза като общ брой заразени , излекувани и активни случаи.
Къде ги следиш данните, че не ти излизат ? 25 105 активни + 19 159 излекувави + 1 197 починали = 45 461 случая https://coronavirus.bg/

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Това ни със СПИН, ни с Ебола, ни с един куп гадни неща не е била такава паника. Да не говорим, че в момента има бум на хипатит, обаче никой не му обръща подобаващо внимание.
Стига сте се паникьосвали, приемете го тоя вирус като кашличко и толкова. Всичко останало на психична настройка само ви вреди. Вече имам достатъчно преки наблюдения, които потвърдиха всичките ми мисли и нагласи за тоя вирус. И разберете, че отдавна всеки втори(най-грубо казано) е болен от него, просто никой почти не се изследва. Ако бяха изследвали всички, щеше да рухне тая масова психоза, която ума ми все не стига до логично обяснение кому е нужна след като всички държави само губят от нея.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
TNT написа:1 197 починали
Толкова умират в България на всеки 3-4 дена в какъвто период решиш да го засечеш от всякакви неща. Никой обаче дори не обръща и не е обръщал внимание от какво точно умират за да се прави каквато и да е превенция и намаляване на дневните смъртни случаи. Сега обаче изведнъж бау. А за цялата година дневната смъртност е намаляла впрочем.

Колкото до този с пневмонията на 26 години. Навремето на 17 имах.
Ние си говорим, но те са си намислили пак да ебават бизнеса. Май няма да можем да ги спрем. Добре че съм с две десни ръце та да не се притеснявам. Всмисъл притеснявам се, но няма чак да плача със сълзи.
Top Gun Maverick написа:която ума ми все не стига до логично обяснение кому е нужна след като всички държави само губят от нея.
убягнало ти е че, в момента тече (но вече свършва) един от най- големите трансфери на пари в историята на човечеството. бедните станаха по- бедни, богатите станаха по- богати.
дали е нарочно- не знам- и дори не мисля, че е... но това са фактите. короната дойде много удобна за една много силна прослойка на обществото.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
alx написа:Top Gun Maverick написа:която ума ми все не стига до логично обяснение кому е нужна след като всички държави само губят от нея.
убягнало ти е че, в момента тече (но вече свършва) един от най- големите трансфери на пари в историята на човечеството. бедните станаха по- бедни, богатите станаха по- богати.
дали е нарочно- не знам- и дори не мисля, че е... но това са фактите. короната дойде много удобна за една много силна прослойка на обществото.
Е че това което казваш е факт при всяка криза?!? Винаги най-ниския клас го отнася най-много. От тези със средства някои печелят, други губят. Още старите хора са казали - "риба се лови във мътна вода"
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Аз от няколко дни седя и си мисля. И следя потока на парите. И какво се оказва, че има и ще иманевероятен бум на всичко де що е онлайн. Бизнеси и магазини затварят, дропшипинга е във възход например! А кой е топ? - АМАЗОН и Алиекспрес! Всички минават онлайн. Навсякъде!
И като следваме логиката, че клиента се обучава, в момента сме свидетели на едно глобално обучение към съвсем нови порядки на пазаруване, на срещи, на социален живот, на образование. Гледам тук в града, в който съм. На главната търговска улица, където наемите са от порядъка на 5-10 хиляди евро и нагоре отворил един НЕмалък магазин. И какво продава вътре? Маски от плат по 5 евро! Какво говори това, че тая простотия явно няма да свърши, а се превръща в тенденция. Плашим се как зомбират европейците, ама яко ги зомбират. И като си помисля, че в Испания Амазон имат огромни складове....а и като направя една малка справка за най-богатите в момента компании на планетата.....не знам. Отиват към нов ред нещата.
И като следваме логиката, че клиента се обучава, в момента сме свидетели на едно глобално обучение към съвсем нови порядки на пазаруване, на срещи, на социален живот, на образование. Гледам тук в града, в който съм. На главната търговска улица, където наемите са от порядъка на 5-10 хиляди евро и нагоре отворил един НЕмалък магазин. И какво продава вътре? Маски от плат по 5 евро! Какво говори това, че тая простотия явно няма да свърши, а се превръща в тенденция. Плашим се как зомбират европейците, ама яко ги зомбират. И като си помисля, че в Испания Амазон имат огромни складове....а и като направя една малка справка за най-богатите в момента компании на планетата.....не знам. Отиват към нов ред нещата.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Бил Гейтс пусна вируса, за да може хората д аси седят на PC-то и да ползват Уиндоус, че с тоя Андорид и ИОС, Бил го закъса. Само българите не успя да заблуди и ние за всичко се усетихме.
- TNT
- младши ентусиаст
-
И сега ще пусне нов вирус през PC-тата
Ама нещо не се връзва с мерките, които се очаква да се наложат 2021 с вноса на пратки - всичко ще минава през митница. Ще се плаща ДДС за всички пратки и т.н. А от Алиекспрес се поръчват основно щуротии под 30лв. Иначе като спре на митница, като платиш да ти го освободят, като платиш такси за обработка, като платиш ДДС... и нещо избяга далаверата за кейс за телефона. Има някакви битки, отлагат го май за лятото, ще видим кво ще става.
Аз не вярвам в конспирацията, че е измислена история. Вярвам, че големите играчи знаят как да плуват в мътни води и се възползват максимално от ситуацията. Както е било и както ще бъде. Те затова са и станали големи. Аз като малък играч, просто си купих малко акции на Доминос

E34 написа:! А кой е топ? - АМАЗОН и Алиекспрес! Всички минават онлайн.
Ама нещо не се връзва с мерките, които се очаква да се наложат 2021 с вноса на пратки - всичко ще минава през митница. Ще се плаща ДДС за всички пратки и т.н. А от Алиекспрес се поръчват основно щуротии под 30лв. Иначе като спре на митница, като платиш да ти го освободят, като платиш такси за обработка, като платиш ДДС... и нещо избяга далаверата за кейс за телефона. Има някакви битки, отлагат го май за лятото, ще видим кво ще става.
Аз не вярвам в конспирацията, че е измислена история. Вярвам, че големите играчи знаят как да плуват в мътни води и се възползват максимално от ситуацията. Както е било и както ще бъде. Те затова са и станали големи. Аз като малък играч, просто си купих малко акции на Доминос

acho.rs написа:Е че това което казваш е факт при всяка криза?!? Винаги най-ниския клас го отнася най-много.
мне. тази криза е различна- точно затова написах предишното си мнение. в тази криза богатите станаха безумно по-богати. във всяка друга криза всички бяха надолу. някои повече, други по-малко, но всички надолу. сега не е така. както казах- не знам дали е планирано или така се получи, но това е факта.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
За мен напълно очакван ефект от политиките на централните банки по света. Накрая ще дойде големия "ресет" и баланса ще се оправи.
Цялата инфлация изтече в сток маркета и недвижимите имоти. Тези, които имат от двете неща или са свързани с тях по някакъв начин са от хубавата страна на нещата, другите от лошата.
Цялата инфлация изтече в сток маркета и недвижимите имоти. Тези, които имат от двете неща или са свързани с тях по някакъв начин са от хубавата страна на нещата, другите от лошата.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ресет ..зануляване ..звучи като игра на ротативка . Бизнес в който банката винаги печели парите на балъците 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
steeN написа:За мен напълно очакван ефект от политиките на централните банки по света. Накрая ще дойде големия "ресет" и баланса ще се оправи.
Не мога да си обясня как инфлацията е на рекордно ниски нива, а се печатат пари като за последно..

..Bayerische Motoren Werke..