Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Six Star като марка няма нищо общо с NOW. Muscletech си направиха евтина марка, защото по принцип не са конкурентоспособни на пазара за по-евтини хранителни добавки. Със сигурност и двата протеина са изолат, но тук вече става въпроса за разстворимост и усвояемост. Това нещо зависи от извличането и съответните начини на обработка и обогатяване. Почти съм убеден, че никой тук няма как да разбере разликата в усвояемост между двата протеина, защото аз поне не знам тук да има професионалист. Ако има не сме се виждали.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Съгласен съм, не твърдя че Six Star-a е протеин който може да се сравни с NOW. За жалост чаках доставка на NOW-а и се наложи да карам на заместител за една седмица.
Мисля че тия дни ще пробвам и един изолат на Optimum Nutrition закупен пак от БГ като Six Star-a.
ПС: Това на клипа е стария модел на Six Star, в момента на пазара има нов (но не и в БГ), нещо тука скъпите хранителни добавки не се търгуват и няма наличности в повечето магазини.
Мисля че тия дни ще пробвам и един изолат на Optimum Nutrition закупен пак от БГ като Six Star-a.
ПС: Това на клипа е стария модел на Six Star, в момента на пазара има нов (но не и в БГ), нещо тука скъпите хранителни добавки не се търгуват и няма наличности в повечето магазини.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Няма как човек. Твърде скъпи, за да имаш хубава цена трябва да вземеш количество, а това води да изтече срока на годност, защото нормално няма как да продаваш скъпи добавки в това ик. положения на БГ. Просто нещата са навързани. Относно Optimum, по-добре вземи Allmax според мен ще останеш по-доволен дори и откъм вкус.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Може би не сме се разбрали, аз пия само NOW и поради този факт го поръчвам от UK. Six Star-a го взех като едноседмичен заместник след дълго проучване.
Теста на Optimum ще го правя за спорта и няма да го консумирам - просто ще взема 1 лъжица от приятел който го пие.
Теста на Optimum ще го правя за спорта и няма да го консумирам - просто ще взема 1 лъжица от приятел който го пие.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Сега си спомних навремето 1997г като излязоха първите протеини имаше един 84% на Биогейм по същия начин ставаше на топчета и много трудно се разбиваше като този в дясно 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Да,точно така беше!! Такива що съм изпил,беха си екстра!:)
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Now-a дори в шейкъра не мога да го разбия на 100%, иска поне 4-5 минути харлем хейк.
Освен ако не сте свикнали след като отпиете да сдъвквате каквото не можете да глътнете.
Освен ако не сте свикнали след като отпиете да сдъвквате каквото не можете да глътнете.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
spower написа:Сега си спомних навремето 1997г като излязоха първите протеини имаше един 84% на Биогейм по същия начин ставаше на топчета и много трудно се разбиваше като този в дясно
Аз пиех на Нутрим Хай-Фит (със трибестан) -още го има във Кауфланд

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Bogat-Beden написа:spower написа:Сега си спомних навремето 1997г като излязоха първите протеини имаше един 84% на Биогейм по същия начин ставаше на топчета и много трудно се разбиваше като този в дясно
Аз пиех на Нутрим Хай-Фит (със трибестан) -още го има във Кауфланд
Аз почнах със Джуниър на Нутрим,беше 50% по памет белтък.После минах и аз на Хай Фит,той беше с 82% белтък и един мустакат чичко на стикера с едни мадами около него

После като ученик в 11 клас от стипендиите си купих 4 кутии Про 90...пак на Нутрим.
И чааак след време разбрах,че на Нутрим протеините не става нищо от тях,и колкото протеин има в тях толкова и некви други пустиняци

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
пробвайте да затоплите леко водата и ще се разтвори перфектно 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
е топла де
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Ще прощавате за въпроса, ама като гледам тук му е мястото да попитам как да сваля малко тумбака, че спрях цигарите и килата тръгнаха нагоре. Нещата мисля не са толкова трагични за момента и искам да взема мерки отрано. При ръст 176 съм почти 80 килограма, а се въртях около 73-75, та нещо не се харесвам напоследък. Нямам намерения да се тъпча с химия, кажете някакъв комплекс упражнения с който да реша проблема, нещо от типа на коремни преси ли е нужно или да наблегна на бягане сутрин.Предварително благодаря 

only rear wheel drive
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Много ще има да прочетеш за да се научиш. Най-важното е храненето. Оправи него, а спортувай каквото ти е кеф.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Zapa написа:колеги, никой ли не ходи в Атлетик до КАТ, огромна и просторна зала и е само 30лв на месец, има си и подземен паркинг
Аз ходя там и е супер.
Стига да имаш възможност да ходиш преди работа.
Заради ниската цена след работа е отвратително претъпкано. Просто не става за нищо. Освен ако не отиваш само да ползваш кростренажор или пътека примерно.
Другото е, че баните са тип казарма. Мен не ме притеснява, ама за женските смятам е малко прекалено. Приятелката ми примерно категорично отказва да ги ползва.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
b2 написа:Zapa написа:колеги, никой ли не ходи в Атлетик до КАТ, огромна и просторна зала и е само 30лв на месец, има си и подземен паркинг
Аз ходя там и е супер.
Стига да имаш възможност да ходиш преди работа.
Заради ниската цена след работа е отвратително претъпкано. Просто не става за нищо. Освен ако не отиваш само да ползваш кростренажор или пътека примерно.
Другото е, че баните са тип казарма. Мен не ме притеснява, ама за женските смятам е малко прекалено. Приятелката ми примерно категорично отказва да ги ползва.

имам възможност и гледам да ходя преди 17ч. или след 20ч.

иначе аз по принцип не ползвам обществени бани