Цените на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Re: Цените на горивата

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Апр 2026, 21:11

bum_bum написа:Ще оставя туй тукА.

Това е скъпата нафта. Евтината беше около 60 лири - 1,14.

74 лири пък са 1,40 Евро.
Шел В-Пауър заредих на 2,08 тук

70 цента на литър разлика или 60 евра на резервоар за привилегията да сме при богатите.

IMG_7024.jpg

Хм...а колко ли пари изкарват там и за колко ли неща им стигат...те дали могат ей така да си пътуват насам натам и да харчат пари като им е евтино в друга държава на всичко отгоре? :roll:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Апр 2026, 21:24

Същото като в Мърика , 1 евро за литър бензин , но не могат да си позволят много километри ... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Апр 2026, 21:31

Питах един там чичак в магазина, че се заприказвахме. Продавачите в подобни кенефски градове като Одрин са на 800-1000 евра чисто.

Как и да го мисля при цените в магазините и заведенията би било редно да им остават достатъчно пари да си пътуват и да си харчат, ако това им е цел.

Драстично по-скъпо е всичко от преди 2-3 години, но примерно в заведение от типа на Хепи за 4 човека доволно ядене (а ние си ядем бая) беше 40 и малко евра, 45 с бакшиша да го кажем. Но много хубаво като обстановка, вкусно, големи порции, сумати "безплатни" неща.

Сирене от Чанаккале (че аз основно заради това ходя) - 10 евро, ама сирене, не тебеширите, които продават тук. Кашкавал пак от там, 2 години зрял - 15 евро. Преди 2 години сиренето беше 5, кашкавалът - 10.

Млека разни кисели, пресни, просто смешни пари. А тук едно мляко, което преди купувах краве вече е 5 евро литъра (ферма Ярлово) :kuku:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 14 Апр 2026, 22:02

Кажи сега,че си взел и повече сирене!!!...да приготвя една хладилна чанта като идвам за лешниковия крем. :ok: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 15 Апр 2026, 8:50

Пълнете тубите :mhihi:

Гответе се: Очакваме 2 евро за дизел
https://news.bg/economics/gotvete-se-oc ... dizel.html
I love the sound of V8 in the morning...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Апр 2026, 9:34

slatanic написа:Кажи сега,че си взел и повече сирене!!!...да приготвя една хладилна чанта като идвам за лешниковия крем. :ok: :mhihi:

Рисково е там с количествата, че внос на този тип храни от трети страни (с някои изключения в които Турция не е) не е разрешен, дори в минимални количества.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 15 Апр 2026, 9:38

bum_bum написа:Питах един там чичак в магазина, че се заприказвахме. Продавачите в подобни кенефски градове като Одрин са на 800-1000 евра чисто.

Как и да го мисля при цените в магазините и заведенията би било редно да им остават достатъчно пари да си пътуват и да си харчат, ако това им е цел.

Драстично по-скъпо е всичко от преди 2-3 години, но примерно в заведение от типа на Хепи за 4 човека доволно ядене (а ние си ядем бая) беше 40 и малко евра, 45 с бакшиша да го кажем. Но много хубаво като обстановка, вкусно, големи порции, сумати "безплатни" неща.

Сирене от Чанаккале (че аз основно заради това ходя) - 10 евро, ама сирене, не тебеширите, които продават тук. Кашкавал пак от там, 2 години зрял - 15 евро. Преди 2 години сиренето беше 5, кашкавалът - 10.

Млека разни кисели, пресни, просто смешни пари. А тук едно мляко, което преди купувах краве вече е 5 евро литъра (ферма Ярлово) :kuku:

Другия път просто кажи да ти донеса биволско сирене от онова дето ти донесах миналия път и не се разкарвай толкова :mhihi:

Top Gun Maverick, според мен да, тук също не всеки може да си го позволи, имам разни отношения с хора там от различни класи разбирай от най елитните им адвокати и кантори до този който кара мотокарчето в завода от който внасям врати, кофражни платна и други .... и да ти кажа ако им се работи могат да си позволят спокойно доста неща. Зависи и къде де, но тук по селата също не е розово, ама изобщо.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 15 Апр 2026, 9:45

bum_bum написа:..

:OT: ние ходихме на контролен преглед и със сигурност от личен опит мога да потвърдя, че и частните здравни услуги са на топ ниво и нормални цени.

сметни, щом ми е по-евтино да мина 800км... :banghead:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Апр 2026, 12:32

Мустафите по банкова система и здравеопазване не можем да ги стигнем и срещу тях да тичаме ако ще.

ivanski_2 написа:Другия път просто кажи да ти донеса биволско сирене от онова дето ти донесах миналия път и не се разкарвай толкова :mhihi:

Е то и него предполагам турци го правят.

Голямата беда на нас ни е, че всеки, който нещо произвежда иска да стане милионер утре. Сума хора правят читави неща и мечтата им е да влязат в някоя верига и ако това стане се почват свинщините, защото се оказва, че няма толкова мляко, месо или каквото и да е там за да поддържат подобно производство.
Или пък ако има с отстъпката дължима на веригата просто не им излиза математиката.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 15 Апр 2026, 20:08

bum_bum написа:Питах един там чичак в магазина, че се заприказвахме. Продавачите в подобни кенефски градове като Одрин са на 800-1000 евра чисто.

Че то работниците по линиите в завода, в който работя, май не взимат толкова... Най-много да е там някъде, но не са повече на 100%!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

Предишна

Назад към Извън Темата