Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
то да вземем да се съберем от форума и да поискаме една отстъпка за повече хора и може и още пИмоция да ударим
Аз утре мисля да ходя натам след работа.

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
spower написа:то да вземем да се съберем от форума и да поискаме една отстъпка за повече хора и може и още пИмоция да ударимАз утре мисля да ходя натам след работа.
Пиши какви са офертите , защото аз се обаждах по телефона и ги питах някой конкретни въпрос за картата и те ми казаха елате на място

- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Готин е фитнеса,има всичко ,просторен е и има да плакнеш око колкото искаш
Има всякакви уреди и тежести,абе супер си е!

Има всякакви уреди и тежести,абе супер си е!

- spower
- старши ентусиаст
-
xerial написа:spower написа:то да вземем да се съберем от форума и да поискаме една отстъпка за повече хора и може и още пИмоция да ударимАз утре мисля да ходя натам след работа.
Пиши какви са офертите , защото аз се обаждах по телефона и ги питах някой конкретни въпрос за картата и те ми казаха елате на мястопитах я тая - какъв е смисъла да имате банер с телефон за информация , след като не можете да помогнете , тая мълчеше, та ако споделиш на място каква е хавата ще съм благодарен
И аз като теб звънях и ми казаха същото, затова почивните дни се вдигнах и отидох. Фитнеса е уникален адски много уреди, което предразполага за спокойна тренировка. Мениджърката ме разведе из целия комплекс красота всичко подредено с антибактериялни настилки, стаи за почивка, не пестят от климатици както повечето зали... за лятото мисля ще е много добре. Днес мисля да ходя да го пробвам. 64лв на месец ти се вързва фитнеса + групуви занимания, йога, пилатес, фитнес-пъмп и други подобни. 77лв е с включен басейн и 100 предните две + спа. За безделници екстра място за пилеене на време. Имаш и 30лв за пластика на картата при издаването и.

- xerial
- старши ентусиаст
-
spower написа:xerial написа:spower написа:то да вземем да се съберем от форума и да поискаме една отстъпка за повече хора и може и още пИмоция да ударимАз утре мисля да ходя натам след работа.
Пиши какви са офертите , защото аз се обаждах по телефона и ги питах някой конкретни въпрос за картата и те ми казаха елате на мястопитах я тая - какъв е смисъла да имате банер с телефон за информация , след като не можете да помогнете , тая мълчеше, та ако споделиш на място каква е хавата ще съм благодарен
И аз като теб звънях и ми казаха същото, затова почивните дни се вдигнах и отидох. Фитнеса е уникален адски много уреди, което предразполага за спокойна тренировка. Мениджърката ме разведе из целия комплекс красота всичко подредено с антибактериялни настилки, стаи за почивка, не пестят от климатици както повечето зали... за лятото мисля ще е много добре. Днес мисля да ходя да го пробвам. 64лв на месец ти се вързва фитнеса + групуви занимания, йога, пилатес, фитнес-пъмп и други подобни. 77лв е с включен басейн и 100 предните две + спа. За безделници екстра място за пилеене на време. Имаш и 30лв за пластика на картата при издаването и.
Но идеята е да подпишеш 1 годишен договор и тогава можеш и месечно да си плащаш , а не на куп 800лв примерно или?
Иначе и аз съм на мнение, че комплекса може би е най-добрия в момента.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
колеги, никой ли не ходи в Атлетик до КАТ, огромна и просторна зала и е само 30лв на месец, има си и подземен паркинг 

deyan-enchev написа:ElizabetS написа:Някой пил ли е Глутамин и да ми каже от коя марка е доволен?
Аз пия ето този
и съм доволен.
Благодаря ти, точно това си поръчах и вече за седмица имам ефект

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Не знам този до КАТ какъв е, но аз съм ходил в този в Младост и за мен е доста зле. Една мазичка с 5 уреда на кръст. Ако отидат повече от 10 човека едновременно ще е ад. Иначе имаше някакви джаги и май сауна, но като фитнес според мен не си заслужава 
Edit: За атлетик фитнес говоря

Edit: За атлетик фитнес говоря
- spower
- старши ентусиаст
-
[/quote]
Но идеята е да подпишеш 1 годишен договор и тогава можеш и месечно да си плащаш , а не на куп 800лв примерно или?
Иначе и аз съм на мнение, че комплекса може би е най-добрия в момента.[/quote]
Точно така подписваш 1г договор и всеки месец си плащаш по 64лв или другите варианти. Може и на куп да платиш както е по изгодно.
Точно така подписваш 1г договор и всеки месец си плащаш по 64лв или другите варианти. Може и на куп да платиш както е по изгодно.

- xerial
- старши ентусиаст
-
spower написа:
Точно така подписваш 1г договор и всеки месец си плащаш по 64лв или другите варианти. Може и на куп да платиш както е по изгодно.[/quote]
ОК супер , мерси много за инфото

Ще го видя и аз , че на скоро се преместих и ми е близо и удобно

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
http://359.bg/burger-za-250-000-evro/#prettyPhoto "Да се предразположи обществото към консумацията на месо, израснало в лаборатория, няма да е никак лесна работа." 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
denq написа:Провери го по този метод: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BHBdRUoWY#
и сподели резултати, ако не ти е трудно
deyan-enchev написа:Като дойде NOW - а поръчан от Англия (~10 дни) ще направя клипче като горното ползвайки 2та протеина.
1. Now Whey Isolate - закупен от UK
2. Six Star Whey Isolate - закупен от BG.
Няма проблеми.
Бях обещал преди в темата на колегата @denq, да направя сравнителен клип на два протеина, по надолу ще го постна + снимка от резултатите.
http://youtu.be/EB4DG0nzjs8

В ляво е Six Star-a, в дясно в Now и двата протеина са изолати.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Някои ще обясни ли какво се гледа в тоя тест и защо, на оня руснак нищо не му се разбира...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
В общи линии трябва да стане като това в дясно (моето) да не се разтвори като сметанка за кафе.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.