СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Don_Diego » 05 Апр 2023, 13:26

ivanski_2 написа:Eйй днес ми се наложи да пообикалям в центъра доста и то с алфата понеже с нея трябваше да пробвам едно паркомясто, нещо старшно е, ама страшно ви казвам, кретен до кретен и като видят малка количка , точно 4 пъти за час ме изкараха толкова извън нерви че имаха късмет че не ни хвана някой светофар иначе Ганьовското в мен щеше да надделе :ranting: :ranting: :ranting:
Освен да си взема една Г класа друго решение не виждам честно :comp:

Ходене в общината да се разправяш с чиновнички е горе-долу същото :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Апр 2023, 14:40

ivanski_2 написа:Eйй днес ми се наложи да пообикалям в центъра доста и то с алфата понеже с нея трябваше да пробвам едно паркомясто, нещо старшно е, ама страшно ви казвам, кретен до кретен и като видят малка количка , точно 4 пъти за час ме изкараха толкова извън нерви че имаха късмет че не ни хвана някой светофар иначе Ганьовското в мен щеше да надделе :ranting: :ranting: :ranting:
Освен да си взема една Г класа друго решение не виждам честно :comp:

ааа, какво си яхнал метлата бе колега. по- спокойно го давай и изведнъж ще си дадеш сметка, че и тия около тебе карат спокойно.

колкото по- нагло караш толкова по- нагли изглеждат и тия около тебе... :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Апр 2023, 15:10

Грешиш. Мога да ти дам много примерни ситуации когато някой просто си кара, но тоя до/зад него решава, че някой му е длъжен и почва да свири и т.н.
Ако си със смотана кола или средностатистическа, това нещо може да го видиш мноооого лесно.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Апр 2023, 15:20

Top Gun Maverick написа:Грешиш. Мога да ти дам много примерни ситуации когато някой просто си кара, но тоя до/зад него решава, че някой му е длъжен и почва да свири и т.н.
Ако си със смотана кола или средностатистическа, това нещо може да го видиш мноооого лесно.

разбира се има и такива- познай обаче колко ги отразявам в мисловния си процес такива и какъв ефект имат върху поведението ми на пътя.

ако го даваш по- спокойно- шансовете ти за екцесии на пътя са по- малко...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 05 Апр 2023, 18:41

alx написа:......

И аз съм убеден и твърдя същото! Сега, че има изключения от всяко правило и това е така...,винаги можеш да попаднеш на някой, който дори да се мъчиш всячески да му избегнеш опитите за спор, това да не е възможно. Но шанса значително намалява, ако си спокоен и подминаваш опитите за създаване на конфликт. Така, че колкото по-добър е човек с останалите, толкова и те би трябвало да са по-добри....

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 05 Апр 2023, 19:11

Преди 2 месеца ходих да си вадя нов паспорт.

Рано сутрин влизам в районното, чета инструкциите за нови документи, ама те противоречиви и несмислени.
Сякаш писани от третокласник :lol:

Влизам вътре в стаята да питам разяснителни въпроси. Съвсем културно.

Една гневна лелка ми се накара яката още в 8 сутринта и ме изгони навън да съм си попълвал декларацията :lol:
И нищо не ми обясни :lol:

Усмихнах й се и грам не се напрегнах.

Колежката й, пак възрастна жена, обаче дойде след малко отвън и ми разясни противоречията.

И вика, тия образци тука ми идва да ги скъсам отдавна, ама не ми дават :lol:

После влизам вътре и искат стария ми паспорт - викам ето единия, който ще изтече.

Ето и втория, който е изтекъл отдавна, ама на него ми е валидната US виза и си ми трябва, щото визата е още валидна.

И тя крещи: абе ти колко паспорта имаш бе.

Искаше да ми конфискува и паспорта с визата за америката :lol:

Простотията и конфликтните хора са на всякъде.

Поглеждаш с усмивка и не обръщаш внимание.

Не винаги успявам, но се уча да не се натоварвам заради такива хора :D

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Апр 2023, 19:20

Потайните пътеки на бг-администрацията...

Мен пък ме пере вече пети час леден дъжд.

20230405_121345.jpg
20230405_115451.jpg

IMG-13a486a74df16a089cdea7f3dd515974-V.jpg

Ток имаме, ама това не се отнася за съседите на 300м от нас.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 05 Апр 2023, 20:01

:D

Най-големия студ през живота ми съм го брал в Торонто.

Беше -25 по Целзий с много силен вятър и яко сняг на парцали.

Даваха го нещо от сорта на: feels like -45 :shock:

Ходихме пешачката с колегите може би 200-300 метра до близкия ресторант за вечеря.

Баси студа майна там :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 05 Апр 2023, 20:14

Тия коли после има ли влизане в тях?

carman, днес ли ти беше делото?
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Апр 2023, 20:33

Има бе, като пекне слънце и ги разтопи. :mhihi:
Иначе с уплътненията като се справиш, може и да влезеш. Но трябва да са намазани с нещо си преди това...абе мани, мани, по-скоро чакаме да пекне. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Апр 2023, 20:45

Аз не знам за какво си купувате коли в тая Канада ! Развъждайте хъскита и си правете шейни както си му реда , ако не знаете как става питайте местните :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 05 Апр 2023, 21:18

drifty написа:Тия коли после има ли влизане в тях?

carman, днес ли ти беше делото?

Вчера беше.

Съда фул макс с бракоразводни дела. Ужас народ вътре по етажите :lol:

Влизаме ние в съдебната зала и около 2,5 часа разправии, ама с почивки :lol: щот и съдията се изморяваше :lol:

За мен в общи линии беше лесно, щото адвоката водеше всички преговори със съдията и нейния адвокат :lol:

На мен работата ми е да водя търговски преговори, и с това си изкарвам хляба.

Ама адвоката много отдавна ме скастри, че преговорите в съда пред съдия, нямали общо с търговските и да съм си мълчал в съда, освен ако не ме питат :lol:

От време на време адвоката само ме питаше, ОК ли си с еди кво си.

Съдията също ме питаше директно за мнението ми по разни въпроси.

И когато казваш истината, няма нищо по-силно от това. Гарантирам ви го!!!

На края, съдията присъди много повече, ама много повече, като режим за виждане на децата, от това, което ми се полага по закон.

Доволен съм.

Ако някой колега има нужда от съвет, полу-адвокат съм, и с радост ще дам съвети :ok:

И адвоката ми е топ, препоръчвам го на 100%.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 05 Апр 2023, 23:11

ceco_kd написа:
alx написа:......

И аз съм убеден и твърдя същото! Сега, че има изключения от всяко правило и това е така...,винаги можеш да попаднеш на някой, който дори да се мъчиш всячески да му избегнеш опитите за спор, това да не е възможно. Но шанса значително намалява, ако си спокоен и подминаваш опитите за създаване на конфликт. Така, че колкото по-добър е човек с останалите, толкова и те би трябвало да са по-добри....

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk

Каква е тайната? ЕЙ богу опитвам се, и до 10 броя и към небето гледам ( да няма визуален контакт ), но просто когато се почувствам застрашен пряко, аз и живота ми откачам направо....сигурно с годините ще ми мине....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 06 Апр 2023, 0:41

Ще мине, Ивански. При мен започва да действа вече ЕГН-то, все по-рядко се паля на тъпотии, освен наистина ако буквално ми застрашат живота като например преди няколко дни един се включи от път без предимство без да му мигне окото и трябваше хем да чупя рязко волана, хем да спирам, че иначе ми влизаше странично. Но в повечето ситуации просто вече им тегля една майна и си продължавам. Преди години ги гонех, агресирах се, настъпвах яко газта след някаква ситуация да си изкарам яда един вид, но с времето осъзнах, че от цялото това агресиране, гонене и даване на газ от яд губя само и единствено аз - тоя, дето ми е "виновен" в общия случай няма умствения капацитет да осъзнае какво е направил. Тези, които имат, пускат едни аварйки за извинение и им прощаваш, та не са фактор, в общия случай неволно са направили някоя тъпотия. Другия голям пробив в тоя аспект ми беше когато се качих на голяма и сравнително мощна кола. От астрата 1.4 с 60к.с, зле шумоизолирана, без никакви екстри и климатик /лятото нямаш избор освен на смъквани прозорци/ на 39ката с близо 200к.с, приличен набор от екстри, добра шумоизолация и резултатът беше, че започнах истински да се наслаждавам на престоя в колата и започнах да игнорирам външния свят и не желая да си развалям кефа заради някой калъф, дето не знае къде се намира :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Апр 2023, 8:11

По повод изкарване на документи за самоличност.
По време на пандемията 2020 година, лятото трябваше да отида да вадя нови документи.
Естествено всички намръщени и общо взето не доволни като цяло.
Отивам аз на първото гише за формулярите и поздравявам разбира се, не пристъпвам към искане на формуляри, ами изказвам някакво общоприето съчувствие за здравето и работа в тази атмосфера по време на пандемия.
Бях си купил едни дезинфектанти на медикс, едни малки бутилчици и след като получих формулярите им дадох 2 бутилчици на служителките, с думите "пазете се"!
Те самите имаха бутилки с дезинфектанти на бюрата си.
Хора, коренна промяна у служителките.
Почвам да попълвам документите и излезе една от жените да гледа как попълвам и да ми помага!
Когато подадох документите същата тази служителка направи справка и каза, че ще ми отбележи "златен талон", защото в системата виждала, как нямам нарушения!
Беше едно чудо, за което си спомням с умиление.
Разделихме се като приятели и всичко беше ок.
Един малък незначителен жест ми оправи не само деня, ами беше едно много добро зареждане.
Случвало се е някой да ме засече и аз да му махна с приятелски поздрав чистосърдечно. Онзи в един момент малко в ступор и след малко и той се извинява.

Иначе, за мое голямо съжаление през повечето време не съм такъв човек :mhihi:
А може би трябва да се попроменим малко, не казвам да обръща човек и другата страна а да е позитивно настроен !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата