Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от ElizabetS » 03 Май 2013, 12:16

Някой пил ли е Глутамин и да ми каже от коя марка е доволен? :help:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

Потребител
Аватар

Мнение от adje » 03 Май 2013, 15:30

JOTTO_DEL написа:
BaDxBoY написа:Ма незнам цените при теб как са, очаквах да е по-евтино от българия, пък явно ..

Колега ако се интересуваш, аз в момента в Германия си поръчвам от един българин от Триер - има си магазин човека, мога да ти дам сайта му на ЛС, за да не прозвучи като реклама, но ми предлага добри цени( като ги съпоставя ми излизат по-ниски от тези в българските сайтове )

Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 03 Май 2013, 16:25

adje написа:
JOTTO_DEL написа:
BaDxBoY написа:Ма незнам цените при теб как са, очаквах да е по-евтино от българия, пък явно ..

Колега ако се интересуваш, аз в момента в Германия си поръчвам от един българин от Триер - има си магазин човека, мога да ти дам сайта му на ЛС, за да не прозвучи като реклама, но ми предлага добри цени( като ги съпоставя ми излизат по-ниски от тези в българските сайтове )

Поздрави

Засичал съм негови продукти в Ebay, но може да ми пратиш сайта да го разгледам! :winky:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 07 Май 2013, 10:29

Има ли някой колега който да тренира в Пулс да сподели впечатления... вчера минах от там доста голям комплекс само това обвързване за година не ми допадна..
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 07 Май 2013, 11:38

spower написа:само това обвързване за година не ми допадна..

какво имаш предвид?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 07 Май 2013, 11:56

ElizabetS написа:Някой пил ли е Глутамин и да ми каже от коя марка е доволен? :help:

Аз пия ето този Изображение
и съм доволен.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 07 Май 2013, 12:41

kulov написа:
spower написа:само това обвързване за година не ми допадна..

какво имаш предвид?

Подписваш договор за една година, че си им член като затова дължиш членски внос 768лв или по 64лв на месец ;) но се случва всичко за една година...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 07 Май 2013, 13:13

Това само за фитнеса ли ?! Аз като ходих преди 2 месеца ми обявиха към 1100-1200 за ол инклузив /басейн, спа и т.н./, което е по-добра оферта според мен. Предвид мениджърката им, за малко да се навия :mhihi: .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 07 Май 2013, 13:57

големите спортни комплекси понякога имат малко странна политика. не казвам, че този годишен абонамент е нещо лошо ако си улегнал човек например, но един френд беше ходил да пита да става инструкторче в някакъв подобен комплекс в плд (не се сещам точно за името) и му бяха предложили някакви абсурдни условия - срещу известна такса, която той им дължи, може да си води там клиенти, а отделно има задължения да подрежда железата и да пуска по един парцал на края на деня. някаква подобна неимоверна простотия беше. не съм сигурен точно за детайлите, само за това, че бяха абсурдни. :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 07 Май 2013, 14:03

Maverick_VS написа:Това само за фитнеса ли ?! Аз като ходих преди 2 месеца ми обявиха към 1100-1200 за ол инклузив /басейн, спа и т.н./, което е по-добра оферта според мен. Предвид мениджърката им, за малко да се навия :mhihi: .

Ами с ползване на басейн +финтес и аеробните неща е 77на месец или 924 на година иначе си доплащаш 9лв отделно за басейна, ако си с карта само за фитнес и аеробни. Басейна не ме очарова особено пък и не ползвам спа процедурите с евнусите в парните бани с размекнато кюспе :mhihi: Като гледам май ще взема да им стана член ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 07 Май 2013, 14:06

:yes: Явно привличат клиенти в момента и са пуснали още по-силна промоция. Живот и здраве догодина и аз така - наистина това, което предлага комплекса, за тези пари, си е повече от страхотно. Мен пък басейна ме грабна :lol: .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 07 Май 2013, 14:10

Maverick_VS написа::yes: Явно привличат клиенти в момента и са пуснали още по-силна промоция. Живот и здраве догодина и аз така - наистина това, което предлага комплекса, за тези пари, си е повече от страхотно. Мен пък басейна ме грабна :lol: .

Да не си го хванал в момент на плуващи русалки ;) иначе там си има наистина "хубави хора" :yes: аз мисля и аеробните спортове да пробвам фитнеспъмп, спининг и още няква такава простотия имаше ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 07 Май 2013, 14:57

spower написа:
Maverick_VS написа::yes: Явно привличат клиенти в момента и са пуснали още по-силна промоция. Живот и здраве догодина и аз така - наистина това, което предлага комплекса, за тези пари, си е повече от страхотно. Мен пък басейна ме грабна :lol: .

Да не си го хванал в момент на плуващи русалки ;) иначе там си има наистина "хубави хора" :yes: аз мисля и аеробните спортове да пробвам фитнеспъмп, спининг и още няква такава простотия имаше ;)

Има и дневни карти до 16 часа и са 1/2 цена ;)
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 07 Май 2013, 16:11

Къде е това чудо? Дайте някакъв линк да го видя.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 07 Май 2013, 16:14

Anthony_J написа:Къде е това чудо? Дайте някакъв линк да го видя.

http://www.pulsefit.bg/
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата