кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол
Nickelback написа:ivanski_2 написа:Абе не трябваше ли първо да си поиграем с "нещото" и тогава да пишем че сме доволни от него![]()
Играл съм си доста, повярвай миИма неща, които нямат алтернатива просто и няма как да си по-доволен сещаш ли се
Колега не визирах теб, а доста други колеги.
cmdkick написа:ivanski_2 написа:GoPro 7 black това нещо си заслужава всеки лев, ама наистна!
Абе да си заслужава, да си заслужава, колко да си заслужава... GoPro 8 black със сигурност си заслужава повече в момента...
Амииии не мога да се съглася, съотношение цена/качество за мен е ок, кажи ми какво толкова 8 е по-добро от 7.
ПП:Взех го за 400лв 7-цата с оставаща гаранция година и половина

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Стабилизацията, реално най-важната функция на тия камери и коментирам разликата в цените нови, втора ръка има прекалено много субективни фактори, ама айде да не обръщаме темата.
Tires are evil - destroy them all ...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
DaGa написа:Nickelback написа:Както го наричаме ние софтуеристите - "осцилоскопът е най-добрият приятел на програмиста"
Не,че не нещо но откога това има общо със софтуерът и програмирането ? Това си е за хардуер....
Колега, нещо бавно ти излизат мненията и не съм те отразил

Когато пишеш софтуер, който работи баш в реално време (т. нар. "hard realtime" система), когато гониш времена на реакция от порядъка на десетина микросекунди и консистентност на тая реакция, по-добър приятел от осцилоскопа няма

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
+1 индианец, дето нищо не вдява от тия джаджи, но са доста интригуващи. Тва да учиш икономика не е работа,да се Ева и аз 
Много се кефя на "лудия учен" аз, евала за ентусиазма!

Много се кефя на "лудия учен" аз, евала за ентусиазма!

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Nickelback написа:Когато пишеш софтуер, който работи баш в реално време (т. нар. "hard realtime" система)
Кажи сега, че пишеш за интегрити и те признавам

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
madafaka_donkele написа:Nickelback написа:Когато пишеш софтуер, който работи баш в реално време (т. нар. "hard realtime" система)
Кажи сега, че пишеш за интегрити и те признавам
Хах, не, с Integrity не съм се забавлявал, но колеги от други екипи си имат взимане даване доста с Greenhills

Иначе под QNX съм писал доста и малко за RTEMS, но за мои си проекти не съм ги ползвал

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Мога с чиста съвест да се похваля - качих Баварчо на 17-ки и съм наистина МНОГО доволен! От години планирах да сменя 18-инчовите, с които го купих и возеше като каруца, със 17-ки. Но намирах само някакви грозни и изкривени джанти, или на безумни цени. И преди месец съвсем случайно ми изпаднаха 4 много добри, точно каквито харесвам - със спици, точния размер и с хубави зимни гуми, и всичко това - за 4 стотака. Разбира се, реагирах веднага и ето резултата:

Ето и една задна как изглежда:

Джантите са прави, нямат заварки и не са одрани. Гумите са точния размер за Х3, доста добри зимни, 4 еднакви. Не съм ги балансирал, дори не съм ги и помпал, само ги монтирах и подкарах. Впечатленията ми са изцяло положителни - осезаемо по-добра возия, без обаче да страда устойчивостта на колата, няма вибрации, играене на волана, шумове или други аномалии. И на вид много ги харесвам - отварят дъртия варел:

Чак ме е яд, че толкова години се мотах и не направих това упражнение по-рано, колко хиляди километри друсане по чудните северозападните пътища щях да си спестя...
Аз тъкмо се бях навил да сменям варела и даже се бях огледал в разни пикапи, а сега пак ме кефи с новите джанти и пак ми е кеф да се возя с него... Направо съм в шах какво да правя...

Ето и една задна как изглежда:
Джантите са прави, нямат заварки и не са одрани. Гумите са точния размер за Х3, доста добри зимни, 4 еднакви. Не съм ги балансирал, дори не съм ги и помпал, само ги монтирах и подкарах. Впечатленията ми са изцяло положителни - осезаемо по-добра возия, без обаче да страда устойчивостта на колата, няма вибрации, играене на волана, шумове или други аномалии. И на вид много ги харесвам - отварят дъртия варел:
Чак ме е яд, че толкова години се мотах и не направих това упражнение по-рано, колко хиляди километри друсане по чудните северозападните пътища щях да си спестя...

Аз тъкмо се бях навил да сменям варела и даже се бях огледал в разни пикапи, а сега пак ме кефи с новите джанти и пак ми е кеф да се возя с него... Направо съм в шах какво да правя...

Excellent! Steven is my name!
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
DLVasilev написа:
Събрахме един 6 етажен блок
Завиждам, и то грозно. От няколко месеца се оглеждам из обявите, ама нищо свестно не излиза. Или пък е на безумна цена.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Borymeckata написа:... Направо съм в шах какво да правя...![]()
Следващата стъпка и викат Мерцедес

Ubi dubium, ibi libertas
hell's angel написа:Borymeckata написа:... Направо съм в шах какво да правя...![]()
Следващата стъпка и викат Мерцедес![]()
![]()
Направо в курниците го вкара човека!

- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
Курниците, гнилочи 

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
LG 65B9
Аз си знаех предварително, че ще съм доволен, ама сега след месец и нещо ползване все си ме смайва с картина.
Най-добрата ми покупка от много време насам.
Аз си знаех предварително, че ще съм доволен, ама сега след месец и нещо ползване все си ме смайва с картина.
Най-добрата ми покупка от много време насам.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Няколко 16GB RAM платки Crucial за да ъпгрейдна няколко ZenBook-a в офиса, вече с 24 рам направо летят
Дори успях сам да ги сложа с моите 2 леви ръце (леви за работа с такива технически и дребни по размер неща) и после да тръгнат компютрите

Дори успях сам да ги сложа с моите 2 леви ръце (леви за работа с такива технически и дребни по размер неща) и после да тръгнат компютрите