Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Малиновите кетони - бая сме продали и да ви кажа няма доволен човек. Само рекламата им. Не ви ги препоръчвам.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Бай Митьо написа:Малиновите кетони - бая сме продали и да ви кажа няма доволен човек. Само рекламата им. Не ви ги препоръчвам.
Ето това мнение чаках

Иначе аз бира не пия, газирано също, кафе също не, не пуша, тестено - само хляб черен препечен 2 филии на ден, сладкото от месец въобще съм го спрял, малко повечко ориз и картофи ям, но не е в големи порции и не всеки ден, за пиенето е ясно - петък, събота, не всеки де. Пържено много умерено. Проблема ми е, че плочки имам, но покрай пъпа имам излишни мазнини и леееееки паласки (някои ми казват, че само аз си ги виждам, знам ли...). Та исках нещо за изчистване точно там.......Л карнитина? Или нещо друго.......То иначе и пиенето ако спра.....

- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
gotti88 написа:Бай Митьо написа:Малиновите кетони - бая сме продали и да ви кажа няма доволен човек. Само рекламата им. Не ви ги препоръчвам.
Ето това мнение чакахОтказвам се от тях.
Иначе аз бира не пия, газирано също, кафе също не, не пуша, тестено - само хляб черен препечен 2 филии на ден, сладкото от месец въобще съм го спрял, малко повечко ориз и картофи ям, но не е в големи порции и не всеки ден, за пиенето е ясно - петък, събота, не всеки де. Пържено много умерено. Проблема ми е, че плочки имам, но покрай пъпа имам излишни мазнини и леееееки паласки (някои ми казват, че само аз си ги виждам, знам ли...). Та исках нещо за изчистване точно там.......Л карнитина? Или нещо друго.......То иначе и пиенето ако спра.....
Пробай с йохимбе ,зелен чай на капсули и повечко кардио -аз лично комбинирам скачане на въже и тичане на стадиона.
относно yohimbine ще цитирам само първото изречение, с което започва описанието на тази добавка в моите дебели книги: "The use of yohimbine for weight loss is inconclusive, and I do not recommend it due to the potential side effects." авторите, които цитирам са dr. sal aria & frederick c. hatfield phd.
зеленият чай
той е мощен антиоксидант, който въздейства против почти всички видове свободни радикали. не знам обаче дали дава някакъв фетбърн ефект
що не действаш с кафе преди кардио? аз не знам какъв е смисълът човек да се тъпче с всякакви шитни (и без това от магазина си купуваме само гмо и химии), като си има и натурални продукти.
зеленият чай

той е мощен антиоксидант, който въздейства против почти всички видове свободни радикали. не знам обаче дали дава някакъв фетбърн ефект

що не действаш с кафе преди кардио? аз не знам какъв е смисълът човек да се тъпче с всякакви шитни (и без това от магазина си купуваме само гмо и химии), като си има и натурални продукти.
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
kulov написа:относно yohimbine ще цитирам само първото изречение, с което започва описанието на тази добавка в моите дебели книги: "The use of yohimbine for weight loss is inconclusive, and I do not recommend it due to the potential side effects." авторите, които цитирам са dr. sal aria & frederick c. hatfield phd.
зеленият чай![]()
той е мощен антиоксидант, който въздейства против почти всички видове свободни радикали. не знам обаче дали дава някакъв фетбърн ефект![]()
Това за кафето за пръв път го чувам, но раздуй малко....А и между кафе и зелен чай кое е по-добро или и двете заедно?
кафе и аспирин преди тренировка, като кафето е по-добър избор от зеления чай само дето може да има леко потъмняване на зъбките ама да не ти пука Явката ще те оправи 

кофеинът има свойството да подтиска въглехидратния метаболизъм и да спомага мастния. само по себе си не представлява нищо (в смисъл ако жулиш по 8 кафета на ден и не правиш нищо - файда йок), но 1 кафе преди кардио се явява добър натурален фетбърнър.
аспирин
- активната му съставка подобрява кръвообращението (доста бях изненадан, че се пише с "А"
), подтискайки химикала тромбоксан (който кара кръвта да бъде гъста и лепкава). и няма нужда от предозиране - половин таблета и 10 блистера аспирин биха дали абсолютно еднакъв ефект.
а зеленият чай си е антиоксидант. назад в темата, около 280 +- 5-6 страница съм изнесъл подробна лекция относно свободните радикали и антиоксидантите. не знам дали има фетбърн ефект, но при всички случаи е много полезен. моля който ползва да сподели дали е имал случаи на диария (нещо такова бях чул, но ме съмнява малко).
аспирин

а зеленият чай си е антиоксидант. назад в темата, около 280 +- 5-6 страница съм изнесъл подробна лекция относно свободните радикали и антиоксидантите. не знам дали има фетбърн ефект, но при всички случаи е много полезен. моля който ползва да сподели дали е имал случаи на диария (нещо такова бях чул, но ме съмнява малко).
Последна промяна kulov на 23 Апр 2013, 15:29, променена общо 1 път
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за съветите..... 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
част от състава на animal cuts ekulov написа:
зеленият чай![]()
той е мощен антиоксидант, който въздейства против почти всички видове свободни радикали. не знам обаче дали дава някакъв фетбърн ефект![]()
.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
kulov написа:относно yohimbine ще цитирам само първото изречение, с което започва описанието на тази добавка в моите дебели книги: "The use of yohimbine for weight loss is inconclusive, and I do not recommend it due to the potential side effects." авторите, които цитирам са dr. sal aria & frederick c. hatfield phd.
За какви странични ефекти става въпрос, че аз сега за пръв път чувам, а го пия някъде от месец и половина? Има ефект при мене, който по-скоро се дължи на режима на хранене и тренировки.

обяснява се принципът му на действие + изследвания, които са предприемани. много е дълго и сложно за описване, ако искаш ми пусни имейла си на лс и ще ти пратя цялата статия за него.
аз като цяло се придържам по възможност към по-натурален начин на тренировки, хранене и суплементиране. гмо и химия си има достатъчно навсякъде около нас.
аз като цяло се придържам по възможност към по-натурален начин на тренировки, хранене и суплементиране. гмо и химия си има достатъчно навсякъде около нас.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Bogat-Beden написа:доколкото съм запознат,тези калории не се усвояват..kulov написа:белтъчини - 4 кал/гр.
въглехидрати - 4 кал/гр.
мазнини - 9 кал/гр.
алкохол - 7 кал/гр. (стойностите са ориентировъчни)
аре ся всеки да сметне 4 водки на колко свински пържоли са равни. а шитните, които вървят с тях (коли, фанти, редбули и тн.), тях броим ли ги?
разбира се, не е казано, че всички трябва да се преместим и да заживеем в манастира шао лин, но ако човек преследва някакви цели, трябва да се замисли
бирата май има скорбяла и виж ликьорите и разредителите със захар е ясно..
Празни калории са, но алкохола спира усвояването на мазнините, защото попаднал в червата се превръща в ацетат, който организма ползва за енергия вместо мазнини и глюкоза. Освен това забавя функциите на черния дроб, да не говорим за дехидратацията. В общи линии едно голямо уиски ще спре усвояването на мазнините за 7-8 часа. И аз пия, но гледам да е рядко. За сметка на това е свински

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Колеги днес си купих някакъв белтъчен хляб (поне така се води тук).
Със следните стойности на 100гр. Белтъци - 24гр. Въглехидрати - 9,0гр. Мазнини - 11гр. Как ви се струва, дали е някаква глупост или? Винаги закусвам по една филийка хляб, но сега като видях този и реших, че ще е още по-добър за диетата ми с тези стойности на белтъци, но цената също му е добра 2,20евро за 400гр. 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Вземи си 2 пържоли и не се занимавай с глупости
Това сигурно не се прави с брашно, а с Gold Standart