Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Криминална тема
Е, ковид, чумата на века, затриването на човечеството, войната в Украйна, да спрем кранчето на Русия като неник купуваме газа...
Кой ще се занимава с криминализиране на побои над лекари.
Иначе нека видим и причините, вероятно става дума за някой пиян мангал, но има не малко случаи в които са си за бой и то не само. Жена ми отива в детското понеже малката получи алергична реакция когато беше на 4-5 годинки и се подуваше, казва и на тази там да и сложат Урбазон, но тя и казва да слезе долу на регистратура, да се регистрира, чекира и т.н. с личната си карта. Малката диша забавено вече, жена ми с багаж и казва, че ще слезе, но да и бият Урбазона, ще си остави багажа тука и няма къде да избяга един вид. Дъртата скочубра и казва да остави каквото иска, но първо да слезе да се чекира, ако искала и детето да остави там.
А то си поема трудно въздух вече и...жена ми слиза, попълва бланка, не знам си какво понеже не е просто да си даде картата, това са етажи придвижване. Та ако малката беше умряла в този случай, докато ида аз до болницата, жена ми съм сигурен на 100%-та, че нямаше да бие тази, а да я убие каквото и да и коства и то на секундата. Ама наистина съм сигурен. Мога до безкрай да изреждам безхаберието на докторите и медицински сестри по болници в София и други места, въобще не ги съжалявам в повечето случаи.
Ето ви поредния боклук в тая система, на всичко отгоре съм убеден, че са го знаели, че е алкохолик и са го прикривали, години наред:
https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/lekar- ... -vav-varna
Кой ще се занимава с криминализиране на побои над лекари.
Иначе нека видим и причините, вероятно става дума за някой пиян мангал, но има не малко случаи в които са си за бой и то не само. Жена ми отива в детското понеже малката получи алергична реакция когато беше на 4-5 годинки и се подуваше, казва и на тази там да и сложат Урбазон, но тя и казва да слезе долу на регистратура, да се регистрира, чекира и т.н. с личната си карта. Малката диша забавено вече, жена ми с багаж и казва, че ще слезе, но да и бият Урбазона, ще си остави багажа тука и няма къде да избяга един вид. Дъртата скочубра и казва да остави каквото иска, но първо да слезе да се чекира, ако искала и детето да остави там.

Ето ви поредния боклук в тая система, на всичко отгоре съм убеден, че са го знаели, че е алкохолик и са го прикривали, години наред:
https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/lekar- ... -vav-varna
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
За бой - винаги готов, браво. Като си останал недоволен отиде ли да пуснеш жалба срещу "дъртата скочубра", че е отказала лечение на дете в спешно състояние? Или следващия да му мисли, пък междувременно току виж пукне някое дете и родителя му пребие лекарката, та всичко ще е точно - всеки ще си е получил заслуженото. 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Когато детето ти е прието и зависи от някакви там, жалби може да ти дойде на акъла да пускаш след това. А в случая ще си измият ръцете като кажат, че такъв е реда, как лелката просто го е спазвала и още от хиляда кладенеца вода ще ти извадят. Не знам колко случаи на наказани или осъдени лекари знаеш, ако има смъртен случай, тогава вече някакви неща се правят. И то имал чувството, че е просто за да може някой друг да си препише точки, че е свършил нещо. Лекари, които са пияни като този от статията ги знаят всички, че са алкажи и ги оставят да си работят защото няма кой.
Преди години тука един умори една родилка, не помня точно какво беше направил, но беше от изявените пияници в болницата и просто вдигна ръце като нищо не се доказа при последвалите жалби и т.н.
Една позната и забравиха марля вътре и куп време не можаха да разберат от какво вдига температура, че накрая като я "светнаха" видяха на екрана за какво иде реч. Айде още една камара операции и вече 4 или 5 години води дела срещу тия. Дела, не жалбички. Чак се стигна дотам да си смени адвоката, които дори не беше от града тук, а от Стара Загора защото видя, че нещо я мотае и се оказа, че онези се свързали с него и му дали пари да я убеди, че няма как да спечели делото. Още я мотаят, ще видим какво ще излезе накрая.
Преди години тука един умори една родилка, не помня точно какво беше направил, но беше от изявените пияници в болницата и просто вдигна ръце като нищо не се доказа при последвалите жалби и т.н.
Една позната и забравиха марля вътре и куп време не можаха да разберат от какво вдига температура, че накрая като я "светнаха" видяха на екрана за какво иде реч. Айде още една камара операции и вече 4 или 5 години води дела срещу тия. Дела, не жалбички. Чак се стигна дотам да си смени адвоката, които дори не беше от града тук, а от Стара Загора защото видя, че нещо я мотае и се оказа, че онези се свързали с него и му дали пари да я убеди, че няма как да спечели делото. Още я мотаят, ще видим какво ще излезе накрая.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://www.google.com/amp/s/news.bg/cr ... 3famp=true
Понеже министъра вдига гири и говори все едно наистина ще ги постави на колене да ви кажа това, което медиите няма да кажат, не знам поради каква причина премълчават, може би от МВР не им казват, но днес като видях какво коли спират и колко превозни средства на отряда има в града си викам, че това няма начин да е само срещу надрусани по пътя както писах в темата за катастрофите. Та цялата работа е заради на Златко баретата хората и в частност дясната му ръка. То тука като стане нещо и често му го приписват както и тая стрелба в Гурково. Ходили са и в спортната зала на жена му, но него не успяха да го открият, а хората му цял ден минаваха с всякакви таратайки покрай ченгетата защото им беше ясно, че с другите коли няма как. Та общо взето и тоя генерал накрая каза, задържани няма. Честно казано през годините някои работи от някои хора така се изпипват, че нищо не се разбира откъм полезност за арест дори, каму ли присъда.
Понеже министъра вдига гири и говори все едно наистина ще ги постави на колене да ви кажа това, което медиите няма да кажат, не знам поради каква причина премълчават, може би от МВР не им казват, но днес като видях какво коли спират и колко превозни средства на отряда има в града си викам, че това няма начин да е само срещу надрусани по пътя както писах в темата за катастрофите. Та цялата работа е заради на Златко баретата хората и в частност дясната му ръка. То тука като стане нещо и често му го приписват както и тая стрелба в Гурково. Ходили са и в спортната зала на жена му, но него не успяха да го открият, а хората му цял ден минаваха с всякакви таратайки покрай ченгетата защото им беше ясно, че с другите коли няма как. Та общо взето и тоя генерал накрая каза, задържани няма. Честно казано през годините някои работи от някои хора така се изпипват, че нищо не се разбира откъм полезност за арест дори, каму ли присъда.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Ми те може да са германци половината
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Цял ден ме питат какво станало и какво мангали се били на светофара.
Циганска работа, какво да кажем. Минути след това на всичките им бяха виснали сополите и цял ден пред районното имаше някакви орки явно да гледат какво се случва с роднините и им.
Няма отърсване от тая сган, дано да ги понаритали малко вътре. Както са писали из коментарите, трябва да им осигурят по един винкел да се довършат и да ни отърват от себе си.
Единият бивш полицай гледам писал, че по центъра все едно си в Индия. Тоя как мрази мангалите и като ми е разправял какво ги е правил едно време...то провесване пред районното, провесване над мост, то яйца им чупил между зъбите като ги карал да ги стисват преди това, то толкова бой...ама други времена и не са смеели и копче да кажат, каму ли направят. Сега вече е друго и ако нещо някой им направи ...дискриминация.
Като гледам понеже всички са мангали и ако няма сериозно пострадал, може на никой да не му направят нищо сериозно.
Между другото очовечените цигани от селата днеска се възмущаваха тия как можели да се излагат и кой знае от кое село били.

Като гледам понеже всички са мангали и ако няма сериозно пострадал, може на никой да не му направят нищо сериозно.
Между другото очовечените цигани от селата днеска се възмущаваха тия как можели да се излагат и кой знае от кое село били.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Това си е цяло представление и то без пари 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Аз отдавна съм на мнение, че ММА няма смисъл да се гледа на бг сцени. Едни гладиаторски борби да организират в махалите ще е топ. Наградата ще е един камион от циганските диаманти, а именно орехите.
И без това се случва извън града ако се срещнат две групи мангали тръгнали за едни и същи орехи да влизат в схватки поне устно.
Редовно всички ги опарват ченгетата защото нямат разрешение да брусят орехи, но и за това си намериха решение - бродят нощем.
Забраниха им каруците, те тръгнаха с колелета или с коли без регистрации по черните пътища. Тези, които вече имат някой лев си взеха някой огрухан бус или огрухан дърт ваг Шаран и айде. Няма оправия. Добре, че от региона огромен, огромен брой отидоха навън, усетиха парите и се поочовечиха. Швабите и Холандците да са живи и здрави още да ги викат.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Едит по мангалската тема, оказа се, че тия били от едно село Тъжа, което си е на 30км. от Казанлък и общо взето вероятно два пъти месечно идват тука. Но решили да си покажат простотията, понеже били два враждуващи клана(да еба и мангалското присвоено наименование)и бития най-много бил пиян, сигурно е казал нещо и то толкова им стига пък не се знае и другите колко трезви са били. Някои познати казват, че 5 човека били този пияния и нямало други ...не знам. Има няколко арестувани почти веднага, затова и другите орки стояха там цял ден докато не свърших работа, за после не знам какво е станало. Но това противно на някои писания, че нямало арестувани. Други медии все пак писаха, че са ги вкарали вътре. Със сигурност ще са ги понаритали де.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://btvnovinite.bg/bulgaria/desisla ... liven.html
Зак, нещо да кажеш? Не всичко е ей така през просото. Честно, преди два дни се сетих за тая докато беше умряло криптото и акъла ми беше свободен, викам какво се случи с нея и сега съвсем случайно ми излезе новината.
Зак, нещо да кажеш? Не всичко е ей така през просото. Честно, преди два дни се сетих за тая докато беше умряло криптото и акъла ми беше свободен, викам какво се случи с нея и сега съвсем случайно ми излезе новината.
Е то тая нагласена пародия е още един много сериозен аргумент в теорията на Зак, че тука е пълна дупка бездънна.
По-показен и нагласен арест и съдене от това не съм виждал. Гербаджийската шайка нарежда тая, щото пречи на тяхното момче да си прави строежчетата.
"Друг любопитен факт е, че жената до Иван Гешев (главния прокурор, който присъства на зрелищната и безпрецедентна по своя род акция по задържането на Десислава Иванчева) има обща фирма със съдружника на основния свидетел по делото Александър Ваклин."
Демек, ако много се дървите, отивате в сливенския. Тука е така.
По-показен и нагласен арест и съдене от това не съм виждал. Гербаджийската шайка нарежда тая, щото пречи на тяхното момче да си прави строежчетата.
"Друг любопитен факт е, че жената до Иван Гешев (главния прокурор, който присъства на зрелищната и безпрецедентна по своя род акция по задържането на Десислава Иванчева) има обща фирма със съдружника на основния свидетел по делото Александър Ваклин."
pampo написа:Е то тая нагласена пародия е още един много сериозен аргумент в теорията на Зак, че тука е пълна дупка бездънна.
Всъщност е много по-зле,отколкото можеш да си представиш. Друг е въпросът, че са малко хората с топки, които биха се качили на самолета за нормална държава. В това число и аз нямам силата и волята.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
pampo написа:Е то тая нагласена пародия е още един много сериозен аргумент в теорията на Зак, че тука е пълна дупка бездънна.
А всъщност си е поискала от неправилния човек, и си замина

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti