Какво да правим, когато започне война?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Re: Какво да правим, ако започне война?

Мнение от Phil » 27 Авг 2016, 6:43

nickstorm написа:И препратка към една друга тема. Смятате ли, че по времето на социализма би било възможно някой да мине през турско-българската граница и да го хванат чак в София примерно? Или щеше да има директен хеадшот и 20 дена заслужена отпуска за караула?

Отговор Б :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 28 Авг 2016, 12:18

То е крайно време вече да се почне да се прилага отговор Б по границата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 28 Авг 2016, 17:26

Заради ЕС не се прилага... Иначе като се разчуе, че тук се стреля на месо, няма да припарват. Гадно е да се говори така за хора, бягащи от война, но реално под 10% от мигрантите наистина бягат от нещо. Та не знам, май превенцията с десетина показни хедшота сега ще ни спести бъдещи големи проблеми или поне ще ги смекчи, но не съм експерт в областта. Каквото и да става обаче, трябва да има непоколебима власт, за да се справи Европа с вълната. А аз такава власт не виждам никъде, освен в Унгария...
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 28 Авг 2016, 17:58

Не ми се мисли ако Ердоганчо след октомври пусне милионите бежанци към нас....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 28 Авг 2016, 19:44

Поляк хванал златната рибка. Първото му желание било китайците да завладеят Полша. На мига се появили милионни жълти пълчища, завземащи страната му.

"Какво е второто ти желание?", попитала рибката.

"Нека китайците си отидат", размислил полякът и те си заминали.

- А сега, какво е третото? Помисли добре, защото няма да имаш възможност да се поправиш.

Полякът мислил дълго и казал:

- Нека пак дойдат китайците!

- Ще изпълня желанието ти, твоя воля, но ми е много любопитно защо ти е това...

- Защото всеки път китайците минават през Русия...

Ами ето това ще стане ако ги пуснат,един път на отиване един път на връщане познайте през къде.
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 29 Авг 2016, 8:08

https://russian.rt.com/article/318580

Имам някакво странно чувство, че ситуацията в нашия край насвета се сговнясва от ден на ден ....

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 29 Авг 2016, 8:11

spacepl написа:https://russian.rt.com/article/318580

Имам някакво странно чувство, че ситуацията в нашия край насвета се сговнясва от ден на ден ....

Не само ти имам това чуство...

Аватар

Мнение от Хаос » 29 Авг 2016, 8:38

spacepl написа:https://russian.rt.com/article/318580

руснаците си правят такива проверки на бойната готовност редовно

НАТО се стряска значително всеки път, потърсете в интернет изказвания на американски генерали, обезпокоени от бързината на придвижване на руските войски

като технологично обезпечение, те превъзхождат американците значително, янките при всяко учение се излагат жестоко, последно беше десант на хъмвита, като 3 от 50-тте машини се размазаха заради неотворили се парашути
мобилността на руската армия е безпрецедентна, като основното предимство е, че днес защитаваш Москва, утре си разгърнал същата техника да защитаваш завзетите Киев, Вилнюс, Варшава

добре, че не им е това доктрината - че могат да върнат коя да е държава 40 години назад във времето за един ден
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 29 Авг 2016, 10:14

Тия псевдо-екшъни Путин ги прави, за да отвлича вниманието на поданиците от реалните проблеми.

Аватар

Мнение от Хаос » 29 Авг 2016, 12:19

Leon написа:Тия псевдо-екшъни Путин ги прави, за да отвлича вниманието на поданиците от реалните проблеми.

тея учения са част от реалността на действащата боеспособна армия, ние като си нямаме армия ни развличат с убийства и лотарии по новините
и кои са реалните проблеми в Русия според теб?
викаш дреболии са разполагането на все повече войски в неутралните територии, граничещи с Русия, в нарушение на международните договорености между Русия и НАТО

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 29 Авг 2016, 12:28

Е, Америка и НАТО хвърлят доста усилия да го дразнят, той отговаря. Реалните проблеми на Русия са икономически, олигархични, политически и какво ли не... Аз страна в спора Америка - Русия не вземам, защото нямам пристрастия. България също няма интерес да взема страна.

Аватар

Мнение от Хаос » 29 Авг 2016, 13:22

Leon написа:Е, Америка и НАТО хвърлят доста усилия да го дразнят, той отговаря. Реалните проблеми на Русия са икономически, олигархични, политически и какво ли не... Аз страна в спора Америка - Русия не вземам, защото нямам пристрастия. България също няма интерес да взема страна.

икономически проблеми казваш - от колко време им санкции срещу тях и какво точно постигнаха с тях - намаляване на потреблението на чужди стоки и стимулиране на местното производство (т.нар. импортозамещение), ще се учудя ако назовеш нещо, което не се произвежда в Русия, имат си собствени компютри, коли, софтуер, комуникации. с две думи отмина времето когато GPS беше стандарта, Кадилак беше еталон за лукс, по-добър изтребител от F-18 нямаше, а петрола се търгуваше в долари
олигархични - навсякъде по света който има много пари не го ловят законите
политически - в Русия няма политически проблем, подкрепата за Путин е невероятно висока и има защо, той вдигна страната на крака

Потребител
Аватар

Мнение от Mini » 30 Авг 2016, 2:54

Компютри казваш https://hi-tech.mail.ru/news/big-russian-disk/ :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Авг 2016, 6:57

Не ставай смешен , това са бъзици с някаква техника от преди 40 години . Разбира се чак всичко не произвеждат , ама на 99 % от така наречените "буржуйские " компоненти ги имат в аналогични руски .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар

Мнение от Хаос » 30 Авг 2016, 7:54

Mini написа:Компютри казваш https://hi-tech.mail.ru/news/big-russian-disk/ :banghead:

ти си редкостен злетак

това е харддиск със собствено захранване, издържа огромни претоварвания - вибрации, температури, работата му е гарантирана за 15 години без да даде дефект
използва се за военни цели

за сравнение в САЩ все още си съхраняват някои от кодовете за ядрените ракети на магнитни дискети, както и софтуера за изчисляване на данъците и др.

както казах, ти си редкостен злетак, беги да акаш в некоя друга тема

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата