Протест против високите цени 16 .04 . 2011
Модератор: Общи модератори
- Teodor40
- Потребител
-
- Кара: E 30-ки
- Мечтае да кара: с безплатен бензин
- Детайли за колата: дърт бандит!
Re: Протест против високите цени
...20ст.са прекалено малко на фона цялата мизерия,така че на 27-ми пак излизам! 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
И на 2.10 да го направят пак трябва да има протест. Трябва да се отучат от този навик - вдигат, вдигат, вдигат и като видят, че се появява недоволство, свалят малко и викат "ОК ОК направихме всичко възможно и оправихме положението понеже сме ГЕРБ и сме яки"
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
spacepl написа:И на 2.10 да го направят пак трябва да има протест. Трябва да се отучат от този навик - вдигат, вдигат, вдигат и като видят, че се появява недоволство, свалят малко и викат "ОК ОК направихме всичко възможно и оправихме положението понеже сме ГЕРБ и сме яки"
Абсолютно съм съгласен. Трябва да започнем да довеждаме нещата докрай. Може да звучи смешно, но аз съм ЗА всякакви протести, докато не стане поне 2 лева бензина. Като дори и на тази цена пак ще имат добра печалба гнидите

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Ще протестираме докато не го свалят до 2лв.!! Омръзна ми вече...

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
HackeD написа:Ще протестираме докато не го свалят до 2лв.!! Омръзна ми вече...![]()
AC/DC - Its A Long Way To The Top If Ya Wanna Rock And Roll

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
goguma написа:Абсолютно съм съгласен. Трябва да започнем да довеждаме нещата докрай. Може да звучи смешно, но аз съм ЗА всякакви протести, докато не стане поне 2 лева бензина. Като дори и на тази цена пак ще имат добра печалба гнидитеАма да не минават с някакво тънко сваляне, тия номера вече ги знаем
Пак ще протестираме

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
А защо никой не мисли за протест като започва работа за 400-500лв
Ако заплатите станат кавито трябва да бъдат няма да има проблем да си караме колите с бензин от 2.50!

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Прав си, ама ако мин. заплата тук я направят 1000евро, бензина автоматично ще стане 10евро литъра, а газта- 7евро 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
(bubsa) написа:А защо никой не мисли за протест като започва работа за 400-500лв![]()
А защо протеста е в неделя...
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Сондьора написа:(bubsa) написа:А защо никой не мисли за протест като започва работа за 400-500лв![]()
А защо протеста е в неделя...
Виж малко по-назад мисля беше обяснено

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
тва беше риторичен въпрос колега
, искаш висока заплата, ама си траеш пред шефа, и рупаш ли рупаш ама в неделя да, но в понеделник си на работа..

Протеста на 27.03 мисля че не трябва да е под мотото : Против високите цени на горивата: , а :Против цялостната политика на Правителството, и евентуално за :Оставка на Правителството , за да разберат господата управляващи че Народното недоволство се надига , и овчедушието и търпението на Българина се е изчерпало. Ако се повтори това което стана на 13.03 , някои от бензиностанцийте пак ще реализират повишение на оборота , пак ще си свиркаме по улиците , и вечерта евентуално по някоя телевизия ще го сдъвчат за 2-3 мин като незначителна новина и толкова. И Боко пак ще каже после че Кадафи и виновен или Станишев или ЕС.
Последна промяна ivoo на 16 Мар 2011, 23:35, променена общо 1 път

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Yanko Petrov написа:Организаторите може и да са олигофрени, ама със сигурност няма да допуснат някой да трупа точки... Има съобщение на стария сайт.
Така вече съм по-съгласен

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Сондьора написа:тва беше риторичен въпрос колега, искаш висока заплата, ама си траеш пред шефа, и рупаш ли рупаш ама в неделя да, но в понеделник си на работа..
Колега,не те знам какво работиш,но при сегашната ситуация с безработицата много малко хора могат да си позволят лукса да се оплакват от работодателите си и да им поставят условия.Нали ако някой взима 500лв и каже "Чшш,дай 700лв или напускам" веднага ще го изхвърлят и на негово място ще дойде друг,който е взимал 300 или е бил безработен.В момента работодателите имат избор и винаги могат да си намерят служители без много претенции.И отново-това е тема за протеста против високите цени на горивата,не за оплакване от заплати,от шефове,от комшии и т.н.