СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от barty » 01 Апр 2023, 15:25

kiko написа:Ама га беше на 20г.Айде сега изкарай един месец така и ще си дроб отвсякъде. :mhihi:

Вярно че бях на 20-25г :mhihi:
:yes:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 01 Апр 2023, 16:54

barty написа:
kiko написа:Ама га беше на 20г.Айде сега изкарай един месец така и ще си дроб отвсякъде. :mhihi:

Вярно че бях на 20-25г :mhihi:

Гат бях на 23-24 бачках от 7:30 до 16:30 във фабриката. В 18:00-18:30 вадех таксито и до 3-4:00 сутринта. На вечер правех по 30-40 лева. И така няколко месеца. Гат бях на 39 съм блъскал само нощни. От 6 до 6. Прибирам се сутринта, "ракията, салатката :mhihi: :mhihi: :roll: " и цял ден сън. Сега на дърти години е тегаво. Тази седмица ставах все в 5 и не знам на кой Свят се намирам. Карам по 10 часа на ден и вечер съм изстискан като лиомон. Смятал съм си преди време. От 2008 до 2014 съм бачкал средно по 64 часа на седмица. Зимата повече, лятото по-малко. Рекордът ми е 24 часа овъртайм във втората работа. 104 часа в една седмица. Чекът беше много впечатляващ, но .... От Декември съм по 50 часа седмично, но съм намалил темпото и всичко е нормално.

Та всичко си е до години. И на естество на работа, естествено :ok:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 01 Апр 2023, 17:49

В САЩ на бригада съм бутал по 50 часа овъртайм, ама беше все физическа работа, приятна умора беше, сега по цял ден пред компютъра, 4 часа овуртайм и съм като пребит 2 дни после.

Баси къв дъжд заплющя тук, чак тока в къщата спря за малко. Иначе днес направих прилично пролетно разчистване в гаража, освободих 2 рафта, извадих новите чарколя за 39ката и ги наредих, кашоните прибрах да не ми пречат, подредих гумите върху една масата, събрах още 1 чанта с боклуци, изметох и измих гаража и тъкмо тогава заплющя. Остава ми общо взето да извадя от 2 рафта нещата, да позабърша прах и да наредя инструменти да са подредени и чисти от прах, та да си карам спокойно работата по машините през топлата част на годината.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Апр 2023, 18:19

И тука валя около 30 минути стабилно, много ситен град за малко падна също, но колкото да се брои за такъв, даже имаше стряха на 10 метра от мен, но не запалих да скрия колата. Погърмя така също да. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 01 Апр 2023, 19:15

Смените са просташки, истина е... Аз вече успявам да си 'подредя' нещата така, че да не давам нощни, а почти само първи. Пак е гадно, защото си на работа, но ставам лесно по-рано и е най-добрия вариант! Още малко ми трябва да го 'добутам' до плаващо и да ходя от 7.00 до 15.45 , примерно!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 02 Апр 2023, 8:31

Ставайте да гласувате! Днес има избор :mhihi:
:yes:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 02 Апр 2023, 9:19

То един избор

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Апр 2023, 9:22

https://bazar.bg/obiava-38327635/komple ... z-e-p-line
Някаква схема има ли с тия ножове? Един ходи тука и ги предлага за 20 лева, че бил закъсал за бензин и газ...чеченец вика съм, говори развален български, смесен с руски.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Апр 2023, 10:25

Схемата е винаги една и съща - продават ти ги на загуба :mhihi: Тия ножове цената им в Китай вероятно е под 1 евро на бройка , в комплект са по евтини дори ...около 3-5 евро комплекта .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Апр 2023, 11:09

На мен ми приличаха на открадната мостра, имаше леки следи в кутията сякаш са пипани и докосвани с други повърхности. Както и да е, дадох му 20 лв. можеше и за 15 да ми ги даде, ама не ми се циганеше за 5 лв. :mhihi:
Той 5 минути се молеше, Господ щял да ми помогне, не знам си какво, говори ми на руски, аз се чудя как му разбирах, а той го мешеше с български, почнах на английски, не разбирал защо не съм му говорел на български... :mhihi:
Къде не съм ги дал 20 лв. то и да тръгна да ги търся някъде, няма да ги намеря по-евтино, щом из разни олх им искат 40 кинта...да речем, че толкова струват като за 20 или малко отдолу, ама с търсене. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 02 Апр 2023, 12:37

На мен ми приличаха на открадната мостра

Тия всичките амбуланти дето те спират на улицата и предлагат парфюми инструменти ножове часовници и какво ли не , скачат с тая версия че продават щото са на зор или е крадено демек дава ти го на безценица голямата далавера . Като извадени от калъп са всичките . Обаче в 99% от случаите печелят щото препродават неща които реалната им цена е в пъти по ниска . Или са откровени ментета и безподобни боклуци .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Апр 2023, 13:54

Знам, никога не съм купувал никога и нищо от такива, едно време какви ли не боклуци продаваха, но хем ми трябваха някакви ножове :mhihi: хем си бяха без пари. Като ги огледах внимателно у нас и пробвах, не са лоши. Не ги знам в Али експреса колко ще са, но поне тука ги няма на някаква съмнително ниска цена. Засега съм ги намерил само на тая от линка, тоест двойна и съм на далавера. :ahah:
Нали знаеш, че Българинът най-много го е страх да не настине и да не се мине. :ahah: От настинка не не е страх, явно и от минаване защото се е случвало да се прекарвам с какви ли не неща в този живот. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 02 Апр 2023, 14:28

Засега съм ги намерил само на тая от линка, тоест двойна и съм на далавера. :ahah:

А ето тази оферта бие чеченската с 4 кинта . Според мене си се минал яко , търси чеченеца да ти върне парите :mhihi:
https://www.emag.bg/komplekt-kuhnenski- ... DN37X4BBM/?
Иначе тия ножчета режат мамата си трака, и аз си взех от кауфлана за 5лв един такъв мармот покритие лазар мазар али бали и реже като истински нож да го ева . :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 02 Апр 2023, 17:42

Top Gun Maverick написа:https://bazar.bg/obiava-38327635/komplekt-nemski-nozhove-z-e-p-line
Някаква схема има ли с тия ножове? Един ходи тука и ги предлага за 20 лева, че бил закъсал за бензин и газ...чеченец вика съм, говори развален български, смесен с руски.

Хахах,аз си взех от него за 10 лв комплекта.Като за 10 лв
са перфектни.

П.С този е чист мангал от Ловеч,там го видях с други да пие кафе, и кара Е60 с английски номер.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Апр 2023, 17:52

Jordana написа:
На мен ми приличаха на открадната мостра

Тия всичките амбуланти дето те спират на улицата и предлагат парфюми инструменти ножове часовници и какво ли не , скачат с тая версия че продават щото са на зор или е крадено демек дава ти го на безценица голямата далавера . Като извадени от калъп са всичките . Обаче в 99% от случаите печелят щото препродават неща които реалната им цена е в пъти по ниска . Или са откровени ментета и безподобни боклуци .

това е схемата навсякъде по света.

пример- в куба (че и дори сега на други кариби) миналата година не можах да се отърва от разни бедняци дето ми продаваха кубиниски "оригинални" пури. всичките едно и също дрънкат - "работя във фабрика за пури и ми плащат в пури"... гледам го че има една фанела и шорти като лична собственост и явно е доста беден - ама в ръцете си държи пури за $150-200 ако бяха истински... щото всяка реална е примерно по $20-25 дори на едро.. а той ми ги предлага за $10 всяка... такова животно няма. уви. пък и кой ще му плаща в пури като на него дневната му надница е $2-3... давам му $10 за всичките и после си ги изпушвам с кеф щото поне в куба дори ментетата (което е 100% от предлаганото извън специализираните магазини със 50 годишна история) са правени с кубински тютюн.. верно събиран от пода каквото е паднало из фабриките ама пак не са въобще зле повечето... пък и като изпушиш един влак пури и само като я видиш и я подушиш и опипаш и знаеш дали ще става за пушене :angel:

и така. ако някой ти предлага на улицата нещо за продан и се спазарите за някаква цена - със сигурност не губи пари и не ти го продава щото е на зор... а просто такава е схемата и реалната цена е доста по- ниска :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата