Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
denq написа:A.Stoyanov написа:Дайте идея за храни с повече протеин, като подусловието е да може да се купи готово за ядене, без да има нужда от приготвяне. Без пилешко, яйца, извара, сирене, кашкавал...
сухо мляко. разреждаш с вода или прясно мляко. бол с белтъци и въглехидрати.

Ядките са полезни, но има доста фитична киселина, която "убива" витамините в тялото. Трябва да се накисват във вода, за доста часове, за да излезне тази киселина.
denq написа:A.Stoyanov написа:Дайте идея за храни с повече протеин, като подусловието е да може да се купи готово за ядене, без да има нужда от приготвяне. Без пилешко, яйца, извара, сирене, кашкавал...
сухо мляко. разреждаш с вода или прясно мляко. бол с белтъци и въглехидрати.
може да добави и яйчен прах
друг вариант е риба тон или фъстъчено масло
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Гледам "вълшебния" доктор Оз, бил направил някакъв фурор и всички се запалили по малинов кетон....... Ето тук има някаква информация - http://www.raspberryketonesforte.com/bgm2/ , въпроса ми е някой пробвал ли го е, ефекти има ли, негативи? Много ме дразни шкембето ми, не е голямо, но ме дразни и искам да го махна.....спортувам два пъти в седмицата играя футбол по 1,5 часа, два пъти на фитнес по около 2 часа (без големи натоварвания, повече кардио) и събота и неделя карам колело. Някой ако има преки наблюдения за кетона да сподели, не ми се взимат други добавки от сорта на л карнитин и т.н. 

gotti88 написа:Гледам "вълшебния" доктор Оз, бил направил някакъв фурор и всички се запалили по малинов кетон....... Ето тук има някаква информация - http://www.raspberryketonesforte.com/bgm2/ , въпроса ми е някой пробвал ли го е, ефекти има ли, негативи? Много ме дразни шкембето ми, не е голямо, но ме дразни и искам да го махна.....спортувам два пъти в седмицата играя футбол по 1,5 часа, два пъти на фитнес по около 2 часа (без големи натоварвания, повече кардио) и събота и неделя карам колело. Някой ако има преки наблюдения за кетона да сподели, не ми се взимат други добавки от сорта на л карнитин и т.н.
Един приятел си беше поръчал такива за 60лв. Пи ги 1-2 седмици никакъв ефект и ги върна... По-добре не разчитай на малинови кетони, а на диета!
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
latrel написа:Един приятел си беше поръчал такива за 60лв. Пи ги 1-2 седмици никакъв ефект и ги върна... По-добре не разчитай на малинови кетони, а на диета!
Благодаря за бързия отговор. Аз диета си поддържам (проблема ми е, че пиенето ми е в повече явно

- ociata
- кандидат ентусиаст
-
За малините виж в бгмама
има тема сума ти страници. Имало някви фалшификатори... и някакви не толкова фалшификатори... Ама като цяло било булшит 

gotti88 написа:latrel написа:Един приятел си беше поръчал такива за 60лв. Пи ги 1-2 седмици никакъв ефект и ги върна... По-добре не разчитай на малинови кетони, а на диета!
Благодаря за бързия отговор. Аз диета си поддържам (проблема ми е, че пиенето ми е в повече явно), не си мисли че искам да си седя пред компа и да отслабвам, четох в Мен'с хелт редактора бил пробвал и т.н., можа да е платена редакция, но знам ли. Интересно ми беше мнение, на човек пробвал, защото повишавало тонуса и всички "булшитс".....незнам....
намали още калориите
- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
gotti88 написа:latrel написа:Един приятел си беше поръчал такива за 60лв. Пи ги 1-2 седмици никакъв ефект и ги върна... По-добре не разчитай на малинови кетони, а на диета!
Благодаря за бързия отговор. Аз диета си поддържам (проблема ми е, че пиенето ми е в повече явно), не си мисли че искам да си седя пред компа и да отслабвам, четох в Мен'с хелт редактора бил пробвал и т.н., можа да е платена редакция, но знам ли. Интересно ми беше мнение, на човек пробвал, защото повишавало тонуса и всички "булшитс".....незнам....
Спирай алкохола,сладкото и тестяното и си патрон

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Flymen написа:Спирай алкохола......
Много, много вярно - 2 месеца без пиене /1-2 бири макс да имам за това време/ + тренировки /4 пъти/ + корекция в храненето /хич не стриктен режим/ = -13кг. Вярно е, че аз имах много излишни кг., но просто алкохолът яко бърка работата - просто както и да тренираш и да ядеш, с по 1+ бутилка

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Незнам, но ако имаш излишни 15 килограма,които искаш да свалиш, от тях много, много по-лесно се свалят първите 12 отколкото последните 3... Даже последните 3 може и да не ги свалиш.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
SvetlyoSvetlyo написа:Незнам, но ако имаш излишни 15 килограма,които искаш да свалиш, от тях много, много по-лесно се свалят първите 12 отколкото последните 3... Даже последните 3 може и да не ги свалиш.
Така си е - аз и затова направих уточнението, че имах повечко излишни

белтъчини - 4 кал/гр.
въглехидрати - 4 кал/гр.
мазнини - 9 кал/гр.
алкохол - 7 кал/гр. (стойностите са ориентировъчни)
аре ся всеки да сметне 4 водки на колко свински пържоли са равни. а шитните, които вървят с тях (коли, фанти, редбули и тн.), тях броим ли ги?
разбира се, не е казано, че всички трябва да се преместим и да заживеем в манастира шао лин, но ако човек преследва някакви цели, трябва да се замисли
въглехидрати - 4 кал/гр.
мазнини - 9 кал/гр.
аре ся всеки да сметне 4 водки на колко свински пържоли са равни. а шитните, които вървят с тях (коли, фанти, редбули и тн.), тях броим ли ги?
разбира се, не е казано, че всички трябва да се преместим и да заживеем в манастира шао лин, но ако човек преследва някакви цели, трябва да се замисли

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Организма ще ми се разсърди, ако му отнема ракията
Поне гледам да е макс 1 път в седмицата, ако може се пропуска 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
доколкото съм запознат,тези калории не се усвояват..kulov написа:белтъчини - 4 кал/гр.
въглехидрати - 4 кал/гр.
мазнини - 9 кал/гр.
бирата май има скорбяла и виж ликьорите и разредителите със захар е ясно..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Има там един такъв проблем,че тия калории са "празни"....кофтито е в това,че ние не разходваме почти никаква енергия(кал),за да ги усвоим ....иначе ако разходвахме 5 кал ,за да набавим 7 от 1гр бууз (пиячка) ,тогава немаше да има грижа
а и покрай пиенето върви сичко "полезно" ....пържени "неща",пуканки,чипсове,картофки,коли,моли,лебец и т.н.

а и покрай пиенето върви сичко "полезно" ....пържени "неща",пуканки,чипсове,картофки,коли,моли,лебец и т.н.