кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол
Неща, от които съм много доволен закупени през последната година:
аудио:
- слушалки sennheiser HD6XX (от drop.com, снимка - https://i.pinimg.com/originals/4f/e0/07 ... 874db8.jpg ). Същите са като HD650 - разликата е в дължината на кабела. За момента са най-добрите слушалки, които съм пробвал. Купени от САЩ за 200$
- усилвател Marantz PM6006 - доста добър усилвател, взех го от petertyson.co.uk за 270 паунда. Колоните свирят доста добре, но пък изхода за слушалките е далеч от перфектен. Планирам да си купя нещо друго за тях.
- колони Jamo C93 - като цяло съм доволен
Друго, което си закупих на скоро е щека за билярд Predator Air 2 Jump Cue. Още не съм се научил да я ползвам, но май съм доволен
Поздрави,
Михаил Великов
аудио:
- слушалки sennheiser HD6XX (от drop.com, снимка - https://i.pinimg.com/originals/4f/e0/07 ... 874db8.jpg ). Същите са като HD650 - разликата е в дължината на кабела. За момента са най-добрите слушалки, които съм пробвал. Купени от САЩ за 200$
- усилвател Marantz PM6006 - доста добър усилвател, взех го от petertyson.co.uk за 270 паунда. Колоните свирят доста добре, но пък изхода за слушалките е далеч от перфектен. Планирам да си купя нещо друго за тях.
- колони Jamo C93 - като цяло съм доволен
Друго, което си закупих на скоро е щека за билярд Predator Air 2 Jump Cue. Още не съм се научил да я ползвам, но май съм доволен

Поздрави,
Михаил Великов
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Най-удобното и леко трикрако столче, на което съм сядал

https://zarimex.eu/walkstool-comfort-55 ... ption=true
Sent from my iPhone using Tapatalk

https://zarimex.eu/walkstool-comfort-55 ... ption=true
Последна промяна deyan-enchev на 21 Дек 2019, 18:41, променена общо 1 път
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Едно (сигурно петото вече
) Raspberry Pi 4 Model B, 4GB си 'земах за едно коледно Kodi да сглобя. Оказа се, че верно си е печка, но поне всичко работи гладко на Raspbian. И тунера си подкарах и съм доволен 

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
От една седмица не мога да и се нарадвам

Вчера си купих нов акумулатор. Изобщо не съм доволен, защото неочаквано се разделих със $130 по празниците. Доволен съм, че старият умря пред нас, а не някъде навън. Женицата ми съобщи новината, че не е успяла да запали и така ...
В края на краищата беше осем годишен. Не е зле, за тукашния климат.
В края на краищата беше осем годишен. Не е зле, за тукашния климат.
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Подарък от жена ми

Няма вече BMW
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
В петък цъфна едната ми микровълнова печка та се наложи спешно да си намеря заместител на уреда за подгряване на разни неща
Попаднах на някакъв склад и се сдобих с много добра печка срещу скромната сума от 110 лева.
Доволен съм.

Попаднах на някакъв склад и се сдобих с много добра печка срещу скромната сума от 110 лева.
Доволен съм.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Нарочно изчаках известно време преди да пусна мнение, исках да му свикна (доста по-различен е от предишния ми таблет и имах период на адаптация) и да го разуча по-добре.
Таблет Samsung Galaxy Tab S6 - мега доволен до момента (малко над месец го ръчкам вече), супер бърз, брутален дисплей и с оригиналните аксесоари (химикал и клавиатура) си е баш като лаптоп, но в много компактен размер.
Струва си парите ако ще се ползва с работна цел, за цъкане в интернет и игри може би е малко изхвърляне

Други неща, от които съм много доволен са шампоани и пръскачка за колата.
Предизмиване: Nanolex Professional Prewash Concentrate - силно концентриран, голям диапазон за разреждане и чисти много добре (особено ако е малко по-силно концентриран)
Основно измиване: 2 вида - Nanolex Pure Shampoo - чисти добре, пухкава пяна, хлъзгав, икономичен. Взех го за поддръжка на керамичното покритие.
Nerta Carshampoo 20 - шампоан с неутрално pH, мега пухкава и хлъзгава пяна прави, ръцете са меки като бебешко дупе след като мия с него
. Много евтин и сравнително икономичен, като цяло много доволен
Пръскачка - Marolex Profession 7, 7л обем, ползвам я да пръскам prewash шампоана. Сравнително компактна, прави хубава мъгла и пръска доста дълго време без нужда от донапомпване. За парите си е попадение
Таблет Samsung Galaxy Tab S6 - мега доволен до момента (малко над месец го ръчкам вече), супер бърз, брутален дисплей и с оригиналните аксесоари (химикал и клавиатура) си е баш като лаптоп, но в много компактен размер.
Струва си парите ако ще се ползва с работна цел, за цъкане в интернет и игри може би е малко изхвърляне

Други неща, от които съм много доволен са шампоани и пръскачка за колата.
Предизмиване: Nanolex Professional Prewash Concentrate - силно концентриран, голям диапазон за разреждане и чисти много добре (особено ако е малко по-силно концентриран)
Основно измиване: 2 вида - Nanolex Pure Shampoo - чисти добре, пухкава пяна, хлъзгав, икономичен. Взех го за поддръжка на керамичното покритие.
Nerta Carshampoo 20 - шампоан с неутрално pH, мега пухкава и хлъзгава пяна прави, ръцете са меки като бебешко дупе след като мия с него

Пръскачка - Marolex Profession 7, 7л обем, ползвам я да пръскам prewash шампоана. Сравнително компактна, прави хубава мъгла и пръска доста дълго време без нужда от донапомпване. За парите си е попадение

а
Последна промяна Вуйчо на 31 Май 2020, 11:11, променена общо 1 път

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Усилвател Technics su v660 11 килограмова свиня с 700 вата захранване и дек на същата марка. Като пристигнат тук ще видим доволен ли съм, но доколкото познавам японската техника от една отминала ера в човечеството няма как да не съм доволен

ATR-42/72
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Вуйчо написа:Звучи като лозунг на Хорс Фукс от WS Teleshop, но този крем е вълшебен - лекува от напукани пети до успокояване на надути крака страдащи от тромбофлебит (разбирайте дори след първото мазане, краката видимо се успокояват и оттока отслабва). За съжаление като всеки един хубав продукт и това изчезна от българския пазар (няма го никъде в който и да било DM магазин в милата ни родина - от Видин до Варна съм пребродил магазините) и се налага търсене по света. За щастие успях да го намеря 12 бройки и днес дойдоха от Германия:
Вуйчо врачанин, не се отварят изображенията, би ли споделил кой е този вълшебен крем?
- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS

Това виждам аз...