Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Ем... то такова... без коментар... интересно четиво...
http://kulinar.bg/%D0%9D%D0%B0%D0%B9-%D ... 22261.html
http://kulinar.bg/%D0%9D%D0%B0%D0%B9-%D ... 22261.html
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
http://media.silabg.com/intervu-s-milko ... ws526.html Този човек е треньор на един мой приятел, от 10 години яде по 25-30 яйца на ден и до сега му няма нищо. Напук на всички лекари които казват по едно яйце на ден, даже през ден...
[url.http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater]една интересна снимка ми попадна.[/url] аз лично не го знаех. ето още един + за кардиото
@ гальо и хекд, всичките коментари, които бих направил по адрес на последните ви мнения ще ми докарат бан. затова

@ гальо и хекд, всичките коментари, които бих направил по адрес на последните ви мнения ще ми докарат бан. затова

_galio_ написа:втори месец ям по 10 цели яйца L-размер сутрин, на тиганче с масло или сурови в халба.
може би е до човек или е друга причината за отравянето?
между другото, непосредствено преди да се натровя, се чувствах отлично. не знаеш кога ще те събори, приятелю. по-добре ги намали. съвет от потърпевш

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Има една максима, че "лекарството е отрова в подходящата доза", така че много внимавайте с дозите във всичко /и ядене, и тежести/
. Аз съвети няма да давам, че не съм толкова навътре в материята, но 10 яйца дневно ми изглеждат твърде много...В крайна сметка всеки има глава на раменете -използвайте я по предназначение
.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
kulov написа:_galio_ написа:втори месец ям по 10 цели яйца L-размер сутрин, на тиганче с масло или сурови в халба.
може би е до човек или е друга причината за отравянето?
между другото, непосредствено преди да се натровя, се чувствах отлично. не знаеш кога ще те събори, приятелю. по-добре ги намали. съвет от потърпевш
благодаря за съвета, ще го имам предвид

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
Ето малко да прочетете за ВМ-НВХ, като яйцата са част от него
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Starvati ... #section_1
http://www.livestrong.com/article/51103 ... imal-diet/
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Starvati ... #section_1
http://www.livestrong.com/article/51103 ... imal-diet/
- Vantage
- Потребител
-
- Кара: ..
- Мечтае да кара: M, M, M, M.....
Така, един малко неудобен въпрос
:
Обръщам се към колегите, които не са на "ти" с въглехидратите- BM-HBX. Как сте с ходенето до голяма нужда ?
Аз напоследък(от 1 месец) забелязвам, че имам много нередовен режим, що се отнася за това- на около 2-3 дена, а преди не беше така.
Приемам много големи количества храна, чувствам се чудесно, нямам болки в стомаха и такива други екстри... просто ми е чудно. Вие как сте ? Не се притеснявайте- отговаряйте. 

Обръщам се към колегите, които не са на "ти" с въглехидратите- BM-HBX. Как сте с ходенето до голяма нужда ?

...there is no replacement for displacement...
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Vantage написа:Така, един малко неудобен въпрос:
Обръщам се към колегите, които не са на "ти" с въглехидратите- BM-HBX. Как сте с ходенето до голяма нужда ?Аз напоследък(от 1 месец) забелязвам, че имам много нередовен режим, що се отнася за това- на около 2-3 дена, а преди не беше така.
Приемам много големи количества храна, чувствам се чудесно, нямам болки в стомаха и такива други екстри... просто ми е чудно. Вие как сте ? Не се притеснявайте- отговаряйте.
ми аз понеже в рамките на два дни махнах всички въглехидрати, си имах запек първата седмица

вероятно си вдигнал КПД-то на храната

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
kulov написа:[url.http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater]една интересна снимка ми попадна.[/url] аз лично не го знаех. ето още един + за кардиото![]()
Това са много архаични данни,видовете "ракови" клетки са повече ,отколкото Др.Варбург е могъл да си представи,така че позицията му е много базисна,което в днешно време е се едно да кажеш "Цигарите причиняват рак" .
Ако имаш генетична обремененост за злокачествени заболявания,каквото и да правиш,шансът да развиеш такова е в пъти по-висок от най-големия прОвал и пияница,дето не носи такъв ген ,за съжаление

Имали сме в болницата такива пациенти,сещам се за един каратист на 28 год ,който дойде с рак на езика ,колкото монета от левче и сл 6 мес. почина.Макар и спортист,който тича по 10км и живее като спортист,той разви рак и във фамилната му анамнеза присъстваше "да" като отговор ,дали е имал роднини ,които са имали злокачествено заболяване.
Ае стига,че темата е за фитнес ,а аз много се отплеснах...дай да си говориме за некви неща за ядене и за пиене

както каза и колегата над мен, важно е храната ти да съдържа достатъчно фибри. фибрите са компонент единствено на храни от растителен произход. и това не включва само разни екзотични зобове в луксозни опаковки и надпис "фитнес", ами всякакви видове плодове, зеленчуци и тн. храни с растителен произход.
@ док, мисля че за съжаление си прав за гена. но и не можеш да оспориш, че спортът намалява риска, както да речем цигарите го увеличават
@ док, мисля че за съжаление си прав за гена. но и не можеш да оспориш, че спортът намалява риска, както да речем цигарите го увеличават

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
_galio_ написа:Vantage написа:Така, един малко неудобен въпрос:
Обръщам се към колегите, които не са на "ти" с въглехидратите- BM-HBX. Как сте с ходенето до голяма нужда ?Аз напоследък(от 1 месец) забелязвам, че имам много нередовен режим, що се отнася за това- на около 2-3 дена, а преди не беше така.
ми аз понеже в рамките на два дни махнах всички въглехидрати, си имах запек първата седмицапосле се сетих да увелича зеленчуците и всичко си дойде на място.
вероятно си вдигнал КПД-то на храната
+1 за зеленчуковете
понякога един път на 10на дена хапвам някой тестен /сладък бОклик (не е добре,ама

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Фибрите са основата на качественото акане, а не въглехидратите 

- denq
- Потребител
-
- Кара: и мисли
- Мечтае да кара: Е39 Coupe
- Детайли за колата: тъмна
За мен храненето е до вслушване в нуждите на организма. Т'ва да се тъпча с нещо, щот някой напреднал го бил казал и показал с личен пример е безотговорно по отношение към себе си. Пробвал съм да слушам всеки когато бях начинаещ, но не и себе си... ефект - никакъв + стрес. Сега има дни в които даже почти нищо не ям. Нито отслабвам, нито губя мускулна маса, нито сила, нито енергия или пък да се възстановявам по зле. Организма сам си знае какво му трябва. Така че аз слушам стомаха си. Има дори дни, когато дори пийвам по 50-100гр алкохол - какъв-то ми се прище: винце, ракиица, уиски, бира .... каквото стомаха каже. Организм има нужда от почивки от тъпченето, дори да се усещате постоянно гладни, изчистване от токсини и кой знае още какво.
По въпроса с добавките, също мисля че първо трябва да се стигне тавана на организма и всячески да се стараеш да го предизвикаш по естествен път към по бързо възстановяване и т.н. Аз след няколко години безуспешни опити да кача муск. маса подходих чрез смяна на програмата и ментален настрой. Категоричен съм (от личен опит), че всичко идва от главата. Няма ли я нагласата, ни тренировката, ни манджата не помага пълноценно. След като се почувства човек, че се изтощава, тогава би могъл да пробва някоя добавчица и то в малки дози. Подкрепям колегите от по - горните постове , които твърдят, че всяко нещо с дозата си. А добавката какво е ? Концентрат ! репсективно - предозировка с нещо-то си ... първо не чувстваш вредата , а после те лумва изневиделица, та се чудиш откъде ти е дошло, което се доказва с опита на колегата, натровил се с жълтъците.
Дигайте , момчета , не се тъпчете с глупости. Арнолд в началото е бил на чисто пиле с биричка, домашно мляко и 1/2 чаша сухо мляко .. правете си изводите.
Не се поддавайте на реклами и агитации, които ви втълпяват, че без добавка нищо няма да постигнете! Всичко е търговски трик с единствена цел - финансова изгода ! Всеки може всичко , в което повярва, че може. Доказал съм си го аз . Може го всеки
По въпроса с добавките, също мисля че първо трябва да се стигне тавана на организма и всячески да се стараеш да го предизвикаш по естествен път към по бързо възстановяване и т.н. Аз след няколко години безуспешни опити да кача муск. маса подходих чрез смяна на програмата и ментален настрой. Категоричен съм (от личен опит), че всичко идва от главата. Няма ли я нагласата, ни тренировката, ни манджата не помага пълноценно. След като се почувства човек, че се изтощава, тогава би могъл да пробва някоя добавчица и то в малки дози. Подкрепям колегите от по - горните постове , които твърдят, че всяко нещо с дозата си. А добавката какво е ? Концентрат ! репсективно - предозировка с нещо-то си ... първо не чувстваш вредата , а после те лумва изневиделица, та се чудиш откъде ти е дошло, което се доказва с опита на колегата, натровил се с жълтъците.
Дигайте , момчета , не се тъпчете с глупости. Арнолд в началото е бил на чисто пиле с биричка, домашно мляко и 1/2 чаша сухо мляко .. правете си изводите.
Не се поддавайте на реклами и агитации, които ви втълпяват, че без добавка нищо няма да постигнете! Всичко е търговски трик с единствена цел - финансова изгода ! Всеки може всичко , в което повярва, че може. Доказал съм си го аз . Може го всеки

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Vantage написа:Така, един малко неудобен въпрос:
Никви проблеми, всяка сутрин като по часовник