Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от uCnaHeTcA » 27 Мар 2013, 17:15

Ем... то такова... без коментар... интересно четиво...
http://kulinar.bg/%D0%9D%D0%B0%D0%B9-%D ... 22261.html

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 27 Мар 2013, 18:44

http://media.silabg.com/intervu-s-milko ... ws526.html Този човек е треньор на един мой приятел, от 10 години яде по 25-30 яйца на ден и до сега му няма нищо. Напук на всички лекари които казват по едно яйце на ден, даже през ден...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 27 Мар 2013, 21:03

[url.http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater]една интересна снимка ми попадна.[/url] аз лично не го знаех. ето още един + за кардиото :yes:

@ гальо и хекд, всичките коментари, които бих направил по адрес на последните ви мнения ще ми докарат бан. затова Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 27 Мар 2013, 21:08

_galio_ написа:втори месец ям по 10 цели яйца L-размер сутрин, на тиганче с масло или сурови в халба.

може би е до човек или е друга причината за отравянето?

между другото, непосредствено преди да се натровя, се чувствах отлично. не знаеш кога ще те събори, приятелю. по-добре ги намали. съвет от потърпевш :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 27 Мар 2013, 22:58

Има една максима, че "лекарството е отрова в подходящата доза", така че много внимавайте с дозите във всичко /и ядене, и тежести/ ;). Аз съвети няма да давам, че не съм толкова навътре в материята, но 10 яйца дневно ми изглеждат твърде много...В крайна сметка всеки има глава на раменете -използвайте я по предназначение ;).

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 28 Мар 2013, 7:51

kulov написа:
_galio_ написа:втори месец ям по 10 цели яйца L-размер сутрин, на тиганче с масло или сурови в халба.

може би е до човек или е друга причината за отравянето?

между другото, непосредствено преди да се натровя, се чувствах отлично. не знаеш кога ще те събори, приятелю. по-добре ги намали. съвет от потърпевш :yes:

благодаря за съвета, ще го имам предвид :) и все пак за по-анаболна закуска не се сещам.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 28 Мар 2013, 11:00

Ето малко да прочетете за ВМ-НВХ, като яйцата са част от него

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Starvati ... #section_1
http://www.livestrong.com/article/51103 ... imal-diet/

Потребител
Аватар
Кара: ..
Мечтае да кара: M, M, M, M.....

Мнение от Vantage » 28 Мар 2013, 12:05

Така, един малко неудобен въпрос :mrgreen: :

Обръщам се към колегите, които не са на "ти" с въглехидратите- BM-HBX. Как сте с ходенето до голяма нужда ? :smoke: Аз напоследък(от 1 месец) забелязвам, че имам много нередовен режим, що се отнася за това- на около 2-3 дена, а преди не беше така. :mhihi: Приемам много големи количества храна, чувствам се чудесно, нямам болки в стомаха и такива други екстри... просто ми е чудно. Вие как сте ? Не се притеснявайте- отговаряйте. :ok:
...there is no replacement for displacement...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 28 Мар 2013, 13:26

Vantage написа:Така, един малко неудобен въпрос :mrgreen: :

Обръщам се към колегите, които не са на "ти" с въглехидратите- BM-HBX. Как сте с ходенето до голяма нужда ? :smoke: Аз напоследък(от 1 месец) забелязвам, че имам много нередовен режим, що се отнася за това- на около 2-3 дена, а преди не беше така. :mhihi: Приемам много големи количества храна, чувствам се чудесно, нямам болки в стомаха и такива други екстри... просто ми е чудно. Вие как сте ? Не се притеснявайте- отговаряйте. :ok:

ми аз понеже в рамките на два дни махнах всички въглехидрати, си имах запек първата седмица :) после се сетих да увелича зеленчуците и всичко си дойде на място.

вероятно си вдигнал КПД-то на храната :D
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 28 Мар 2013, 14:46

kulov написа:[url.http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater]една интересна снимка ми попадна.[/url] аз лично не го знаех. ето още един + за кардиото :yes:

Това са много архаични данни,видовете "ракови" клетки са повече ,отколкото Др.Варбург е могъл да си представи,така че позицията му е много базисна,което в днешно време е се едно да кажеш "Цигарите причиняват рак" .
Ако имаш генетична обремененост за злокачествени заболявания,каквото и да правиш,шансът да развиеш такова е в пъти по-висок от най-големия прОвал и пияница,дето не носи такъв ген ,за съжаление :conf:
Имали сме в болницата такива пациенти,сещам се за един каратист на 28 год ,който дойде с рак на езика ,колкото монета от левче и сл 6 мес. почина.Макар и спортист,който тича по 10км и живее като спортист,той разви рак и във фамилната му анамнеза присъстваше "да" като отговор ,дали е имал роднини ,които са имали злокачествено заболяване.
Ае стига,че темата е за фитнес ,а аз много се отплеснах...дай да си говориме за некви неща за ядене и за пиене :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 28 Мар 2013, 14:47

както каза и колегата над мен, важно е храната ти да съдържа достатъчно фибри. фибрите са компонент единствено на храни от растителен произход. и това не включва само разни екзотични зобове в луксозни опаковки и надпис "фитнес", ами всякакви видове плодове, зеленчуци и тн. храни с растителен произход.

@ док, мисля че за съжаление си прав за гена. но и не можеш да оспориш, че спортът намалява риска, както да речем цигарите го увеличават :yes:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Мар 2013, 14:51

_galio_ написа:

ми аз понеже в рамките на два дни махнах всички въглехидрати, си имах запек първата седмица :) после се сетих да увелича зеленчуците и всичко си дойде на място.

вероятно си вдигнал КПД-то на храната :D

+1 за зеленчуковете

понякога един път на 10на дена хапвам някой тестен /сладък бОклик (не е добре,ама :banghead: ) и същия ден се разтоварва по-често и интензивно :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 28 Мар 2013, 15:06

Фибрите са основата на качественото акане, а не въглехидратите :yes:

Потребител
Аватар
Кара: и мисли
Мечтае да кара: Е39 Coupe
Детайли за колата: тъмна

Мнение от denq » 28 Мар 2013, 15:43

За мен храненето е до вслушване в нуждите на организма. Т'ва да се тъпча с нещо, щот някой напреднал го бил казал и показал с личен пример е безотговорно по отношение към себе си. Пробвал съм да слушам всеки когато бях начинаещ, но не и себе си... ефект - никакъв + стрес. Сега има дни в които даже почти нищо не ям. Нито отслабвам, нито губя мускулна маса, нито сила, нито енергия или пък да се възстановявам по зле. Организма сам си знае какво му трябва. Така че аз слушам стомаха си. Има дори дни, когато дори пийвам по 50-100гр алкохол - какъв-то ми се прище: винце, ракиица, уиски, бира .... каквото стомаха каже. Организм има нужда от почивки от тъпченето, дори да се усещате постоянно гладни, изчистване от токсини и кой знае още какво.
По въпроса с добавките, също мисля че първо трябва да се стигне тавана на организма и всячески да се стараеш да го предизвикаш по естествен път към по бързо възстановяване и т.н. Аз след няколко години безуспешни опити да кача муск. маса подходих чрез смяна на програмата и ментален настрой. Категоричен съм (от личен опит), че всичко идва от главата. Няма ли я нагласата, ни тренировката, ни манджата не помага пълноценно. След като се почувства човек, че се изтощава, тогава би могъл да пробва някоя добавчица и то в малки дози. Подкрепям колегите от по - горните постове , които твърдят, че всяко нещо с дозата си. А добавката какво е ? Концентрат ! репсективно - предозировка с нещо-то си ... първо не чувстваш вредата , а после те лумва изневиделица, та се чудиш откъде ти е дошло, което се доказва с опита на колегата, натровил се с жълтъците.
Дигайте , момчета , не се тъпчете с глупости. Арнолд в началото е бил на чисто пиле с биричка, домашно мляко и 1/2 чаша сухо мляко .. правете си изводите.
Не се поддавайте на реклами и агитации, които ви втълпяват, че без добавка нищо няма да постигнете! Всичко е търговски трик с единствена цел - финансова изгода ! Всеки може всичко , в което повярва, че може. Доказал съм си го аз . Може го всеки :)
Традицията не създава качество и не води до усъвършенствания ... тя задържа клиентите въпреки лошото качество.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 28 Мар 2013, 16:35

Никви проблеми, всяка сутрин като по часовник :ok:
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата