Цените на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Цените на горивата

Мнение от alx » 09 Мар 2026, 22:55

nickstorm написа:
alx написа:Недейте така… преди 2 седмици нафтата за отопление беше $2.89/ галон

Ето ги сега

https://www.newenglandoil.com/massachus ... e1.asp?x=0

30 долара на час дава общината в Ню Йорк за ринене на сняг. Но желаещите трябва да си носят АйДи, все пак това е ринене на сняг, а не някакви си президенстки избори :lol: И някаква декларация май се попълвала, за ваксини не знам дали искат :mrgreen:

Не е лошо… ама $30/ час в ню Йорк… като имаш напредвид, че двустаен (спалня и холче) с обща квадратура колкото един от вградените ми гардероби започва от $4000/ месец наем… дали е оферта? Питам за един прЕАтел :winky:

Ню Йорк под $200к/ година си точно за -никъде-… някъде в Бронкс се живее с такива пари, набиваш Макдоналдс и се возиш в метрото с другите плебеи…
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Мар 2026, 0:55

alx написа:
nickstorm написа:

Ето ги сега

30 долара на час дава общината в Ню Йорк за ринене на сняг. Но желаещите трябва да си носят АйДи, все пак това е ринене на сняг, а не някакви си президенстки избори :lol: И някаква декларация май се попълвала, за ваксини не знам дали искат :mrgreen:

Не е лошо… ама $30/ час в ню Йорк… като имаш напредвид, че двустаен (спалня и холче) с обща квадратура колкото един от вградените ми гардероби започва от $4000/ месец наем… дали е оферта? Питам за един прЕАтел :winky:

Ню Йорк под $200к/ година си точно за -никъде-… някъде в Бронкс се живее с такива пари, набиваш Макдоналдс и се возиш в метрото с другите плебеи…

Пропускате една тънка подробност. При -15С, които са нормални там, като духне вятър в ниското между небостъргачите, ушите ще ви плющят като червени знамена на деветосептемврийска манифестация.

Тук плащат малко по-малко, но това е "сезонна" работа и само когато има сняг. Ден, два, понякога да докараш до седмица. После?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Мар 2026, 10:09

Европа са обявили готовност ако се наложи да отворят резервите си за горивата за да се поеме удара за не малко време докато трае нестабилността. Но все пак предупредиха, че при по-дълготрайни проблеми трябва да сме готови за покачване на цените и последвала инфлация. Засега всичко е точно де. :mrgreen:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Мар 2026, 13:50

Засега всичко е точно де. :mrgreen:
То това няма смисъл да се казва допълнително , и така е ясно че всичко е точно ! :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 10 Мар 2026, 14:15

BMW_POWER написа:
alx написа:
nickstorm написа:

Ето ги сега

Пропускате една тънка подробност. При -15С, които са нормални там, като духне вятър в ниското между небостъргачите, ушите ще ви плющят като червени знамена на деветосептемврийска манифестация.

Тук плащат малко по-малко, но това е "сезонна" работа и само когато има сняг. Ден, два, понякога да докараш до седмица. После?

Да ги пита човек, какво правят тогава там? Някакви мазохисти ли са или? Защо просто не отидат на някое по-хубаво място? Няма ли все още такива в щатите?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Мар 2026, 14:32

Викаш що не идат в Канада на по-топло в такъв случай. :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 10 Мар 2026, 14:47

Между другото, казаха, че нефта в БГ идвал през Черно море от Азербайджан по дългосрочен договор с фиксирана цена, каквото и да означава това. Т.е. не по борсовата в момента. Би трябвало и цените от нефтохима и тези на дребно да отразяват този факт...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Мар 2026, 15:30

Да, ама Нефтохим...е рускийййй... :mrgreen: А Стийнът има една много хубава поговорка, че с Русия не може да работиш ако не си държава със силна армия и икономика, понеже от един момент нататък започваш да работиш за Русия. :mrgreen: :mrgreen:

Ти остави, аз сега се чудя за това, което коментирахме за студа в Нй Йорк...какво ли правят толкова много Българи в Чикаго зимата? :mhihi: Не може всичките да са тираджии, понеже практически са толкова много, та чак миналата година на 3-ти март най-високата сграда в САЩ беше украсена в бяло, зелено и червено. 8) Няма град на света с толкова много Българи на едно място. :ok: Айде Лондон се опитва да го гони, ама нито културно може да го стигне, нито и на баш Българи, че там има много от едни други по паспорт, които все България за нещо им е виновна. :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата