Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
аз си тренирам редовно час преди да си легна, ся колко ми е здраво сърцето,един кардиолог знае
(и мисля,че това ми е най-малкия сърдечен грях
)
както казват мед. специалистите във тази област- веднъж умри,но от сърце

(и мисля,че това ми е най-малкия сърдечен грях

както казват мед. специалистите във тази област- веднъж умри,но от сърце

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
LiTtLeRoCk написа:Нямам нерви и време да чета всичките 300+ страници, имам няколко прости въпроса.
Мой познат се зобаше яко, направи супер тяло, но в момента когато всичко спря, той заприлича на .... сега няма и помен от предишното му тяло, няма останало и едно мускулче.
По същото време тренирах и аз, но вместо да се зобам като него, аз си хапвах редовно и по много, яйца, пиле, риба, телешко, варени зеленчуци и.т.н естествено, че не успях да направя тяло като неговото, но направих около 100кила, които и до ден днешен са подредени във форма по тялото ми, а за мое щастие тя не е окръжност.
Правил съм си експерименти, спирам да тренирам за година, че и повече, но в момента който почна ми трябват 2 месеца, за да си възвърна фигурата и да кача тежестите, които съм вдигал и преди.
1.Гледам тук всеки взема нещо, пие, смуче, някой сигурно се и боцкат, но възможно ли е постигнатото с хапове, да се задържи така и след спирането им?
Защото аз много, много се съмнявам, че това е възможно.
2.Ако ползвам някакви фат-бърнари, ще сваля килограми, но след като спра да го пия, дали няма всичко да се върне обратно?
3.В магазините наоколо има няколко вида, кой от тях е най-ефективен, но да не вреди на организъма?
- Hydroxy cut
- LIPO 6
-Twinlab riped fuel
рок, относно твоя въпрос, ще ти цитирам един от 7те дедови закона (които аз много обичам да цитирам):
use / disuse principle - на български: ползваш го - имаш го. не го ползваш - заминава си. добрата новина е, че мускулът си има памет и щом веднъж си го направил, дори и да го изгубиш, ако решиш да се връщаш в играта ще бъде 10 пъти по-лесно, отколкото ако почваш баш от нулата.
относно твоя приятел

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Аз не разбирам защо искате да спирате изобщо. Хубаво може да не ходите 4 пъти в седмицата, 2 примерно. Тези 2 тренировки ще са напълно достатъчни да се запазиш.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Kulov, ако след това спиш нормално, не виждам какъв е проблемът. Аз знам, че късното трениране пречи на съня, а не на сърцето, но от личен опит съм се убедил, че организмът се адаптира към всичко.
Колкото до Л-карнитина - не си харчете парите за глупости. И яжте яйцата с жълтъците, бе, хора. Направо е престъпление да ги махаш.
Колкото до Л-карнитина - не си харчете парите за глупости. И яжте яйцата с жълтъците, бе, хора. Направо е престъпление да ги махаш.
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Anthony_J написа: И яжте яйцата с жълтъците, бе, хора. Направо е престъпление да ги махаш.
Е това пичове за мен е пълна лудост вече. Аз в активен режим ядях минимум 10-12 сурови белтъка на ден(като съм стигал и до 15-20). Ако трябваше да изяждам и жълтъците им мойта жлъчка да е развяла нирбайтен капут знамето отдавна. Виж ако ядеш 3-4 на ден ако искаш и с обелките ги яж нищо няма да ти има.
ociata написа:Anthony_J написа: И яжте яйцата с жълтъците, бе, хора. Направо е престъпление да ги махаш.
Е това пичове за мен е пълна лудост вече. Аз в активен режим ядях минимум 10-12 сурови белтъка на ден(като съм стигал и до 15-20). Ако трябваше да изяждам и жълтъците им мойта жлъчка да е развяла нирбайтен капут знамето отдавна. Виж ако ядеш 3-4 на ден ако искаш и с обелките ги яж нищо няма да ти има.
ти да видиш

- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Не го нарекох глупост а лудост. Пак казвам няма проблем да ядеш 4-5 жълтъка на ден. Но сериозни количества жълтък са вредни и то не само за холестерола(който за трениращ човек е най-малкия проблем). Освен че товарят жлъчката предизвикват отделяне на плаки по стените на кръвоносните съдове, който могат да доведат до запушвания. Ако мислиш че си измислям напиши в гугъл:"egg yolks as bad as smoking" или "egg yolks and coronary disease".
И за да не ме нападнете отново
- аз съм на мнение че няма отрова, има предозиране. Затова всичко в умерени граници е ОК, просто яденето на 15 яйца дневно не е "умерена граница" според мен 
И за да не ме нападнете отново

ociata написа:"egg yolks as bad as smoking" или "egg yolks and coronary disease".
веднага след като напишеш ти в google: egg yolks are healthy

@антъни, дано да си прав за вечерното трениране.
по въпроса за жълтъците - аз лично преживях интоксикация от прекомерно приемане на жълтъци през 2000г. и до ден днешен съм алергичен към тях. тогава и аз бях смел и безотговорен, аааа, кво са 10 цели яйца за един ден. аз съм як. и туп - 2 огромни херпеса едновременно и отделно лицето ми беше станало като снимка на софия от въздуха. всеки човек представлява индивидуалност и е безотговорно да се прокламира ядене по 15 жълтъка на денонощие на общо основание. моля, не приемайте коментара ми лично, колегите, които го правите. просто имам горчив опит и на това основание ви казвам, че по този въпрос сте в грешка.
иначе съм съгласен с колегата оциата, по-скоро не бива да се предозира
по 3-4 на ден би трябвало да е ок.
по въпроса за жълтъците - аз лично преживях интоксикация от прекомерно приемане на жълтъци през 2000г. и до ден днешен съм алергичен към тях. тогава и аз бях смел и безотговорен, аааа, кво са 10 цели яйца за един ден. аз съм як. и туп - 2 огромни херпеса едновременно и отделно лицето ми беше станало като снимка на софия от въздуха. всеки човек представлява индивидуалност и е безотговорно да се прокламира ядене по 15 жълтъка на денонощие на общо основание. моля, не приемайте коментара ми лично, колегите, които го правите. просто имам горчив опит и на това основание ви казвам, че по този въпрос сте в грешка.
иначе съм съгласен с колегата оциата, по-скоро не бива да се предозира

по 3-4 на ден би трябвало да е ок.
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Ям по три цели яйца дневно,оттам нататък само белтъци
Жълтъкът е холецистокинетичен агент,демек кара жлъчката да се опразва на момента,това не е готино... Често е и съпроводено с режеща болка,особено при тесен жлъчвн канал...
Кулов,ти явно бая жълтъчета си похапнал ,за да го докараш до там баси!! Кофти работа!!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3
Жълтъкът е холецистокинетичен агент,демек кара жлъчката да се опразва на момента,това не е готино... Често е и съпроводено с режеща болка,особено при тесен жлъчвн канал...
Кулов,ти явно бая жълтъчета си похапнал ,за да го докараш до там баси!! Кофти работа!!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И аз познавам човек, който с 10-12 на ден се натрови
Но при него имаше и съмнение за качеството на яйцата...

Дядо ми цял живот е пил сурови домашни яйца и почина на 93 години ....
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
latrel написа:Дядо ми цял живот е пил сурови домашни яйца и почина на 93 години ....
Е те там е тънката разлика
А за спорт преди сън, един път играх скуош от 21 до 22, и после до 01 часа не успях да затворя очи, така че спорт преди сън - на мен лично не ми понася.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
yavor20V написа:Кулов,ти явно бая жълтъчета си похапнал ,за да го докараш до там баси!! Кофти работа!!
предполагам, че съм бил в серия от неколкодневно ядене на по 5-10 цели. за последния ден имам съвсем ясен спомен, че нюхнах 10ина. до преди това никакви ядове с яйцата. след това... мале-мале...
преди няколко месеца в някаква кръчма ям някаква салата, ама ми я носят с натърган жълтък отгоре (приумица на готвача някаква). викам, аре, голяма работа, ако му я върна ще вземе да се изсекне вътре. и си я ям така. след 1-2 часа отивам до помещението с нулите и гледам в огледалото 2 цирея на лицето. не е приятно

а като тийн съм имал доста чисто лице, т.е. не съм нещо генетично предразположен. след оня случай ще си имам доживотни проблеми с жълтъците и това е...

p.s. белтъци си хапвам като пич по 5-6 без никакви проблеми.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
втори месец ям по 10 цели яйца L-размер сутрин, на тиганче с масло или сурови в халба.
може би е до човек или е друга причината за отравянето?
може би е до човек или е друга причината за отравянето?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът