Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?

Мнение от TNT » 07 Фев 2023, 10:14

Заприличаха на Киа и Хюндай. Ужас.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Фев 2023, 10:16

Онзи ден на магистралата ме подмина новата 7ца....отзад има неприлично голяма прилика с Алфа 159 :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 07 Фев 2023, 10:26

А отпред с Хюндай Кона :no: Х7 фейслифт и него го развалиха.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 07 Фев 2023, 13:21

Top Gun Maverick написа:А иначе нямаше начин "бъбреците"(то не е ясно какво е вече)да са по-големи а? :mhihi:
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... hva-farove

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 07 Фев 2023, 14:38

Leon написа:
Top Gun Maverick написа:А иначе нямаше начин "бъбреците"(то не е ясно какво е вече)да са по-големи а? :mhihi:
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... hva-farove

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Щом ще може да прожектира бъбреци аз бих си сложил wallpaper с муцуна на е38 :mhihi: Като я гася ще я покривам отпред да не плаши хората :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 28 Фев 2023, 17:41

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на пост и молитви

Мнение от Вуйчо » 02 Мар 2023, 12:44

G70 наистина е лъкшъри и one if a kind. Идете и седнете в него, усетете атмосферата на живо (не на картинки) ог първо лице. Усещането е за нещо съвсем различно и много по-необикновено от g11/g12 (което за мен винаги е била една уголемена 5-ца g30,които са си... леко скучни коли по отношение на дизайн). Новата 7-ца G70 стои с фасон и излъчване като нещо уникално, което не се среща непрекъснато на пътя, стои като... Ролс ройс. Имах щастието няколко часа да имам вземане-даване с i7 още декември 2022 и съм във възторг отвсякъде. Автомобила е невероятен. Седалките които има са много по-меки и по-комфортни от досегашния "комфортен салон" използван от БМВ. Технологията за изцяло електрически врати работи супер. Материалите са на върховно ниво, намаше едно нещо което да не ми хареса и да ме изразни, нямаше едно нещо което да скръцне в салона при допир (което за старите модели не може да се каже).
Естествено, да се хейтва е най-лесно...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48

Мнение от Jorixa » 02 Мар 2023, 12:52

Вуйчо написа:Новата 7-ца G70 стои с фасон и излъчване като нещо уникално, което не се среща непрекъснато на пътя, стои като... Ролс ройс.

Споко пич :mhihi: Верно е, не съм се качвал вътре, ама съм виждал не една и отвънка излиъчването и е на грозотия отвсякъде. Са верно, въпрос на вкус е, ама като гледам повечето хора са съгласни с мене

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 02 Мар 2023, 15:04

Вуйчо написа:G70 наистина е лъкшъри и one if a kind. Идете и седнете в него, усетете атмосферата на живо (не на картинки) ог първо лице. Усещането е за нещо съвсем различно и много по-необикновено от g11/g12 (което за мен винаги е била една уголемена 5-ца g30,които са си... леко скучни коли по отношение на дизайн). Новата 7-ца G70 стои с фасон и излъчване като нещо уникално, което не се среща непрекъснато на пътя, стои като... Ролс ройс. Имах щастието няколко часа да имам вземане-даване с i7 още декември 2022 и съм във възторг отвсякъде. Автомобила е невероятен. Седалките които има са много по-меки и по-комфортни от досегашния "комфортен салон" използван от БМВ. Технологията за изцяло електрически врати работи супер. Материалите са на върховно ниво, намаше едно нещо което да не ми хареса и да ме изразни, нямаше едно нещо което да скръцне в салона при допир (което за старите модели не може да се каже).
Естествено, да се хейтва е най-лесно...

Не споря, ама какво им пречеше всичко това да го облеккат в не толкова китайски костоюм... Не ми отговаряй, знам защо. ;)
Never mistake motion for action...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Апр 2023, 11:26

https://fakti.bg/avto/776285-osven-apon ... CommentBox
Брей, първи по надеждност от Немските и само Японските от всички. Сега знаем ги тия проучвания, ама все пак...
А къде е Тесла? :mhihi:

Наскоро мой колега ми говори за Тойота Корола хибрид. Караше стария модел, от 67000 я взе, продаде я на 200000, НИЩО. :shock: Това такси нали държа да отбележа. Една много малка щангичка отзад сменил защото леко мърдала ябълката, та решил имот двете страни да ги смени. Отишъл в Тойота в София и гледа празно. Базикаш мацката там, че явно скучаели и що нямало коли, онази му рекла, че опашките са от другата страна в сервиза на Ваген. :mhihi: Викам нормално, така ги направиха вече, че само нерви да имаш с тая марка.
И колегата доволен, пак взе такава на 2 години, а преди беше с Ваген на три пъти и то с Пасат два, веднъж с гоУф, никога повече :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 24 Май 2023, 15:49

Да ние честита новата 5-ца. Сериозни разлики между ДВГ и електричката няма, така че това е:
https://youtu.be/CiYFjL9DmCk

и един концепт на Z4 купе
https://youtu.be/Ie_wYv7Cn3w
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Май 2023, 16:18

Бъбреците не са грозни като на четворката, май се спира с тая лудост, но нека все пак изчакаме новата осмица да видим дали няма да я съсипят.
Спрях клипът към 30-тата секунда или когато там светлата тия бъбреци. Ще гледам снимки на коли като почнат да ги продават из мобилето.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 24 Май 2023, 16:34

Ето го новото BMW 5er: „Петицата“, която променя всичко

Двигателите с вътрешно горене като за начало са бензиновият 520i с 208 к.с. (190 к.с. плюс 18 к.с. от 48-волтовия стартер-генератор), както и дизеловият 520d със 197 к.с. (плюс 11 к.с. от стартер-генератор). Налични са две плъг-ин хибридни версии – 530e с 300 конски сили и 550e xDrive с 490 конски сили. Те използват батерия с 19.4кВтч и ще се появят през пролетта на следващата година.

Май няма възможност да си я купиш само с нормално ДВГ-задвижване, без фъшливи електро глупости. Що за гадост? Не мога да ги гледам всичките тия е-та и i-та по колите.

През следващата година очакваме да видим и хибридно М5

А това тука е просто... :banghead: :no: :censored:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Май 2023, 16:48

А бе по-хубава е от 7-цата, но пак е грозна :mhihi: Купето концепт е яко, кефи ме :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 24 Май 2023, 16:56

Купето не е правено от китайския ИИ на маркетинг отдела…

Колата не е толкова грозна, очаквано, но не е хубава. Да видим с М5 как ще се справят, но нямам надежди. Хибридната моторизация я приветствам, но на ринга изглежда много тежко прасе.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата