Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
marvel2 написа:колега това може ли да се монтира на дизелов двигател ?
имам и друг вапрос ,мисля да си взема 730 бензин и да му сложа това нещо ? а бмв-то е с газов инжекцион ! дали ще стане ?

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
///peter написа:хахаха, тоя клуб УМРЕ![]()
Та регистрацията трябва да стане БЪРЗО, тип "Да изгниеш за 60 секунди"

питане за оборотите на бмв
или какво значи 1000 в минута на "бързомера"
от същатата тема....
сонни не остава длъжен и напълно в свой стил:
или какво значи 1000 в минута на "бързомера"
bmwturbo2 написа:Да ви кажа все още съм начинаещ по тези неща та гледах едно бмв и таблото дето бързомера ако така му беше имито пишеше 1000 оброта в минута та искам да ви питам това какво означава бихте ли ми обяснили благодаря
от същатата тема....
сонни не остава длъжен и напълно в свой стил:
sonny написа:аз неам бързомер, а бързовар, и ходомер на джапанките си имам, имам и вътремер на патиланеца![]()
![]()
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
От темата в за лилавия М Power в "Продава"

add1cted написа:cucko написа:А аз не моа разбера какво е това бмв-гледам добре е наточено обаче не ми се вярва оригиналЪ мотор да е 286 коня...освен да е монтиран от друг или да е прибавен към него турбина...така вече си е много солено...
Успех с продажбата!
Много се опитвах да се сдържа, но такава простотия просто не мога да я пропусна. Има и други мотори освен 318ис и всъщност тази лепенка М дето най-вероятно си я налипил на колата си означава нещо!![]()

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
темата е за добавка в горивото:
нищо лично
Enslaving_Lecher написа:Аз зареждам само от Лукойл - 98, мога ли да я ползвам или е само за В-Пауър?
нищо лично

Sharo написа:cobrata_m3 написа:KIARA_G написа:Ихааа, super![]()
moni76 написа:.. свиркай, ще си делнем пътя, аз ще развинтя М5-цатаcobrata_m3 написа::shock:![]()
![]()
да отивам с оверката да свалям м6цата![]()
![]()
Чакайте ме и мен, ама ще си отрежа Z4-ката![]()
![]()
ти може да ги махаш с отверката а ние с колегата ще ги хващаме като падат![]()
![]()
eй тия наркотици мноо добри напоследък
П.С

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Малко от видео форума

bavareca_86 написа:аве си4ко де що е у вебокса ли ше го пускаш тука ве мохамеданин

- TERMINATOR
- Потребител
-
- Кара: E30-ската да се мръщи
- Мечтае да кара: E30 М3
Иво написа:Темата е в Е30. Алтернатива на как да си зануля инспекшъна със заглаие "Елиминиране на лапмата за маслото"
bmwpilot написа:Как да изключа светлината на инспекциона? След определен пробег на Е 30 - ката ми /1984 г. инспекционът започва да свети непрекъснато и ме дразни. За да не търся компютри да го нулирам искам да елиминирам лампата. може ли без да свалям таблото?
Може без да го сваляш, ама требва да махнеш кората над педалите и да бръкнеш отдолу.Ако не я напипаш вече требва да пада и таблото

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Темата е Търси се...: вашите рикуести и линкове към търсени песни! стр. 72

bmw_kukli4ka написа:търся кючек с "Б"

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Урок по български
от темата

Мишу написа:МАЛЕ КАК СЕ ИЗТРЕСЕ НЕ Е ИСТИНА АС БЯХ В ЛОКАЛНОТО ТОЧНО СРЕЩУ ПЛИСКА МОТОРА БЕШЕ ГОТИН МА КАРАЧА СЛАБ ИНАЧЕ ОТ ОРЛОФ МОС СЕ НАПЪЧАШЕ И СЕ ЗАКАЧИ В НЯКАКВА ЗЕЛАНА КОЛА И СИ МАИКАТА БЕШЕ С ЕКИП И НИЩУ МУ НЕМАШЕ ма мотора стана на путинекои друг виде ли го да разкаже по подробно
от темата
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
Не е от този форум но е доста забавна тази обява
Автомобила е Опел Омега 92г
Допълнителна информация:
Колата има забележки по боята понеже майка ми я караше до преди няколко седмици и я поожули тук таме докато акустираше с тоя параход. Лявото стъкло не се отваря понеже му е развалено копчето, има тук таме ръждица по праговете ама за тия си години направо е китка. Ходовата част сам я подменил цялата предницата е перфектна, освен това нова бензинова помпа, нови предни дискове вентилирани, нов вискозитетен съединител, двигателят започна да прекъсва нещо на бензин, но на GAS работи перфектно? . Автомобила се продава с MP3 PIONEER и тонколони SONY. Автомобела се намира във Велико Търново коментар на цената на място !
Автомобила е Опел Омега 92г

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990