Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Щом циганите масово и доброволно правят нещо - далавера ИМА, да знаете...

Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Далаверата е за лабораторията не за орките . Един път уж положителен , после още два отрицателни на индивид ...грешка какво толкова . Ако ти дойдат днес 50 такива , дали няма да им дадеш по 20 лв да се почерпят за здраве . 100 кинта теста , пускаш им 5 групови и си готов . Държавата плаща , за едни брадва за други сватба както са казали ората 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И аз мисля, че играта е в "държавата плаща". От скоро Джипитата могат да дават направления. В случая не мисля, че е масово явление. Дали не е възможно някое ДжиПи на мургави да ги праща наред в лабораторията, която съвсем случайно да е собственик мъжа й
Манго и за 10лв ще отиде, а държавата като дава 100 кинта, няма проблем. За бонус, от началото на пандемията още най-заразени са си мургавите. Като излизат положителни тестове, даже си изглежда легитимно 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
На мойто джипи жена му е кардиолог , и познай къде ги праща всички със високо кръвно 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Jordana
- старши ентусиаст
-
...Д-р Габриел Димитров е специализант по неврология във ВМА...
Тоа що е със стетоскоп на врато ? Невролозите не лекуват ли с онова ..гуменото чукче ?

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Borymeckata написа:Щом циганите масово и доброволно правят нещо - далавера ИМА, да знаете...![]()
Нема. Германия иска задължителен тест, Франция, Англия мисля и тя. Тва са тия дето си дойдоха и ся си заминават обратно. Така мислим аз.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
zAcK написа:Колкото и да обсъждаме и т.н., никакви мерки не се спазват. Преди седмица бях на профилактични прегледи от работата в Бизнес парка и половината лекари в медицинския център бяха без маскиКакво повече да говорим
![]()
Да не говоря, че не видях един с маска в сградите, а в офисите предполагам е като в нашия офис - никой не слага. А имахме вече няколко заразени, по един на месец. Странното е, че като имаше заразен, на всички около него тестовете бяха отрицателни, ама повечето са под и до 40 години
P.S. Пиша това, защото предходните години, като имаше някой болен от грип в офиса и ни натръшкваше поне 20-30% от хоратаама от тия с Ковид-а при нас един не е кашлял - само яко температура
Тоест ние сме си кофти материал, ама се сърдим че същия ни управлява. Иначе само искаме, пък елементарни неща не можем да спазим.

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
///M Power написа:zAcK написа:Колкото и да обсъждаме и т.н., никакви мерки не се спазват. Преди седмица бях на профилактични прегледи от работата в Бизнес парка и половината лекари в медицинския център бяха без маскиКакво повече да говорим
![]()
Да не говоря, че не видях един с маска в сградите, а в офисите предполагам е като в нашия офис - никой не слага. А имахме вече няколко заразени, по един на месец. Странното е, че като имаше заразен, на всички около него тестовете бяха отрицателни, ама повечето са под и до 40 години
P.S. Пиша това, защото предходните години, като имаше някой болен от грип в офиса и ни натръшкваше поне 20-30% от хоратаама от тия с Ковид-а при нас един не е кашлял - само яко температура
Тоест ние сме си кофти материал, ама се сърдим че същия ни управлява. Иначе само искаме, пък елементарни неща не можем да спазим.
Преди малко излизаме да се разходим и във фоайето на блока се сещам, звъня на жената да вземе маски като слиза, аз чакам и не излизам. Излизаме навън и 80% от хората нямаха маски, а тия дето имаха, ги носеха на брадата/врата. По центъра видяхме 2-3 човека с маски, в заведенията на открито нито един

Та какво да кажа. Материалът, че не ОК, не е. Ама и оная карикатура Боко Тиквуня е тотална щета

В момента по всички медии тръбят "Няма медици, дори студентите не искат да помагат" и в същото време "Заведенията остават отворени."

През това време да се свържеш с Ръзъйи е практически невъзможно, а болните дори никой не ги проверява, стоят ли на адреса, или са на клубче/кафенце

Иначе излиза някъв ръП по телевизията и обяснява карантини, марантини, мерцедеси, фараони

ЕБАТИ ПАРОДИЯТА Е ВСИЧКО

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Зак, защо да имат маски бре ? Фанеш се за едно нещо и го дъвчеш. Маска ако се бутате на опашка примерно или чакате много хора на спирка на градския. Докато си ходиш по улицата няма маска и никой не ти я иска.
А ако казваш, че никой нищо не спазва - не е новина. Аз па видех сватба
) Зимаха булката...тъпани, зурни...не ми се видеха бай мангал .ама приличаше много
) Доде извада фоня да ги снимам и да ги прата на бтв-то и то подминах , а немаше как да спра 
А ако казваш, че никой нищо не спазва - не е новина. Аз па видех сватба

Хм,хм...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Моджо написа:Маска ако се бутате на опашка примерно или чакате много хора на спирка на градския. Докато си ходиш по улицата няма маска и никой не ти я иска.
Т.е. никой никъде не трябва да носи маска

А ти мини по Витошка и ми кажи къде има повече бутаница и хора на м2

И не се хващам за нищо. Просто уж има правила, а няма. Ей това не ми харесва в цялата история. Че всичко е пълно лайно!
Каквато малоумна е заповедта за маските и разпоредбите на Тиквуний, такива са ни и законите, и всичко
После що сме винаги последни и т.н. Ами щото нищо не е напълно ясно, всеки си прави каквото иска и дори държавата я боли фара за всичко...

P.S. Който е правил собствен бизнес, или прави такъв знае какво искам да кажа! Малоумщина тотална...

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Правила има. Това, че никой не ебава да ги спазва не говори добре за същите.
Ся, искаш да има полицай до всеки човек ли.
Същата работа е с движението
Същата работа е с почти всичко дето се сетиш.
Правила има, идея има, направено е да стане и заради тоя и оня не става.
Ама затова не са виновни нито ББ, нито комунистите, нито МОСАД.
Както казах преди не виждам защо някой трябва да чака ББ, ЩАБ или там който е да му казва какво треа се прави.
Казано е 100 пъти и аз лично преди да вляза в затворено помещение - магазин или нещо подобно си слагам маска и се дезифенкцирам и на влизане и на излизане. Както и стоя на дистанция доколкото може.
Както и спазвам правилника за движение..все по едни и същи причини. И нема нужда некой да дойде да ми го казва допълнително кое как е.
ПП. В твоя пример отговорния и зрял човек ще си сложи сам маската, а тариката ще вика - ми аз е ся додох.
И докато повечето население спада към втората категория работата нема се оправи. Никоя работа.
Ся, искаш да има полицай до всеки човек ли.
Същата работа е с движението
Същата работа е с почти всичко дето се сетиш.
Правила има, идея има, направено е да стане и заради тоя и оня не става.
Ама затова не са виновни нито ББ, нито комунистите, нито МОСАД.
Както казах преди не виждам защо някой трябва да чака ББ, ЩАБ или там който е да му казва какво треа се прави.
Казано е 100 пъти и аз лично преди да вляза в затворено помещение - магазин или нещо подобно си слагам маска и се дезифенкцирам и на влизане и на излизане. Както и стоя на дистанция доколкото може.
Както и спазвам правилника за движение..все по едни и същи причини. И нема нужда некой да дойде да ми го казва допълнително кое как е.
ПП. В твоя пример отговорния и зрял човек ще си сложи сам маската, а тариката ще вика - ми аз е ся додох.
И докато повечето население спада към втората категория работата нема се оправи. Никоя работа.
Последна промяна Моджо на 22 Окт 2020, 20:11, променена общо 1 път
Хм,хм...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Иска им се да правят нещо, ама няма как, не могат да затворят заведенията, защото ще фалират, а им трябват пари да влизат в бюджета, за това правим песевдо мерки, за да отчитаме някаква дейност, и евентуално някоя глоба да се събере.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Моджо написа:Правила има. Това, че никой не ебава да ги спазва не говори добре за същите...
Напълно си прав, ама не може на всяко нещо, каквото и да е то в държавата, Баце да излиза и да казва "Вие сте се объркали, аз ще ви кажа как е"

Отделно тия закони и т.н. направо са си брали лайката. Ами трябва да има ясни правила за всичко, ясни санкции и те да се изпълняват.
Така се научават тия, дето си мислят, че са най-големите тарикати. Кажи ми кой ще сложи маска, като премиерът е казал, че може и да не слага

За другите неща да не говорим. Да не фалирали заведенията

Перат пари, продават алкохол менте, къде осигуряват като хората, къде не

Ша подпомагаме бюджета, като вземем на студентите кинтити и ги дадем на немците после за AMG-та

На спирката с маска, на бай уй в чалготеката без маска? Нормален човек няма как да разбере що за идиотия е това. Само някой фен на Баце, евентуално...
Сега обясниха по новините, че нямало да се смесват компаниите в чалготеката и така щели да спрат Ковида

Не мога, това наистина е някаква пародия на анимационен филм. Тия не са реални просто

P.S. Рибата знате как почва да се вмирисва...

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Винаги е било така и така ще бъде, с тиква, без тиква или с който и да е. Всеки иска да е над нещата, иска да е по-така и да е безсмъртен, от най-дребното до най-едрото, в зависимост колко му е дебел джоба.
Никога няма да се промени мисленето, всеки е най-умен и сега няма да му казват какво да прави, от чистача, до премиера.
Никога няма да се промени мисленето, всеки е най-умен и сега няма да му казват какво да прави, от чистача, до премиера.