Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Мар 2013, 19:50

Мястото на което се намирам, имам достъп до фитенс зала, столова с всякаква храна и възможност за режим на хранене и спортуване.
Като за начало закуската я пропускам някой път, освен ако не се налага да стана по-рано от необходимото, но ако се наложи да закусвам, закусвам две сварени яйца( само белтъците), една печена наденичка(малка е, около 10см) малка купа с овесени ядки( по-безвкусно нещо, не съм ял през живота си) със стафиди и разни ядки( фъстък, бадем и.т.н) малко количество естествено, около две супени лъжици и малко кафява захар.

Обяд: пуешко, пилешко или риба,но в малки количества зеленчуци и натурален сок 100%

Вечеря: пак същото като обяда.
Като вечерята ми не е по късно от 6:30

Е, имам си и порок и това е сладкото, но без него, не мога въпреки че е в минимални количества

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 25 Мар 2013, 20:45

ociata написа:"добър ли е Карнитина на Scitec и кой е по-добър от него?"

Поздрави

зарежи тоя L-карнитин,колега!
не ни върши почти никаква работа ,защото се усвоява нищожно кооличество над биохимичното му (физиологично) ниво.
за да усвоиш L-карнитин ти трябва трансмитер,който да го "бухне" в клетките ти,това е инсулинът..
има два начина да го набавиш,единия е да си го поставиш (говоря ПРИНЦИПНО!Не препоръчвам!),а другият е да приемаш захари и Лангерхансовите острови в панкреаса ше изръсят веднага.Да ,ама целяхме да сваляме килограми,което трудно върви с приема на захари ,особено преди да влезнеш в залата да топиш мазнини??
От друга страна,повече инсулин означава по-малко соматотропин (хормон на растежа) :smoke:
Та така лека по лека стигнахме до там,че нЕма особен смисъл да взимаме L-карнитин,защото повечето от него минава и заминава! :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 25 Мар 2013, 20:52

LiTtLeRoCk написа:Мястото на което се намирам, имам достъп до фитенс зала, столова с всякаква храна и възможност за режим на хранене и спортуване.
Като за начало закуската я пропускам някой път, освен ако не се налага да стана по-рано от необходимото, но ако се наложи да закусвам, закусвам две сварени яйца( само белтъците), една печена наденичка(малка е, около 10см) малка купа с овесени ядки( по-безвкусно нещо, не съм ял през живота си) със стафиди и разни ядки( фъстък, бадем и.т.н) малко количество естествено, около две супени лъжици и малко кафява захар.

Обяд: пуешко, пилешко или риба,но в малки количества зеленчуци и натурален сок 100%

Вечеря: пак същото като обяда.
Като вечерята ми не е по късно от 6:30

Е, имам си и порок и това е сладкото, но без него, не мога въпреки че е в минимални количества

Колега , мой личен съвет е да махнеш този Уж натурален сок 100 %, това е пълен изкуственяк,замести го с вода или домашна лимонада.Относно сока, на мен като ми се допие изпивам по една чаша лимонада, но това вкъщи може да си го направиш и да си носиш на работа. Поне аз така правя. И тази печена наденичка, не ми се нрави, разваля поне за мен целия ти режим.
Относно сладкото, на мен като ми се дояде гледам да го заместя с пресен плод, тъй като са с нисък гликемичен индекс.
Успех :yes:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

Аватар

Мнение от yavor20V » 25 Мар 2013, 21:03

кивито е с един от най-ниските,доколото иам спомен...?
щото гроздето ,например, не е
п.п. наденичките са супер,ама ако съм на риболов и имам само малко сирене и доматки..в домашни условия е грехота :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ElizabetS » 25 Мар 2013, 21:08

yavor20V написа:кивито е с един от най-ниските,доколото иам спомен...?
п.п. наденичките са супер,ама ако съм на риболов и имам само малко сирене и доматки..в домашни условия е грехота :lol:

Гроздето има средни стойности за него, а за най- нисък аз знам, че са черешите. :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 25 Мар 2013, 21:09

yavor20V написа:
ociata написа:"добър ли е Карнитина на Scitec и кой е по-добър от него?"

Поздрави

зарежи тоя L-карнитин,колега!
не ни върши почти никаква работа ,защото се усвоява нищожно кооличество над биохимичното му (физиологично) ниво.
за да усвоиш L-карнитин ти трябва трансмитер,който да го "бухне" в клетките ти,това е инсулинът..
има два начина да го набавиш,единия е да си го поставиш (говоря ПРИНЦИПНО!Не препоръчвам!),а другият е да приемаш захари и Лангерхансовите острови в панкреаса ше изръсят веднага.Да ,ама целяхме да сваляме килограми,което трудно върви с приема на захари ,особено преди да влезнеш в залата да топиш мазнини??
От друга страна,повече инсулин означава по-малко соматотропин (хормон на растежа) :smoke:
Та така лека по лека стигнахме до там,че нЕма особен смисъл да взимаме L-карнитин,защото повечето от него минава и заминава! :ok:

Абе все пак ще взема някакъв да пробвам пък здраве да е. Какви ли не боклуци съм пил(включително алкохолни :mhihi: ) та един карнитин да не мога да преборя. Затова и основния ми въпроса беше относно марката Scitec? :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Мар 2013, 21:49

ociata написа: относно марката Scitec? :paranoid:

За цената си са добри, но ако питаш дали са добри - не са добри.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 25 Мар 2013, 22:11

TNT написа:
ociata написа: относно марката Scitec? :paranoid:

За цената си са добри, но ако питаш дали са добри - не са добри.

Препоръчай ми по-добри?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 25 Мар 2013, 22:16

Никога не съм пил Л-карнитин, понеже не работи, както ти обясниха. Не познавам човек, който да е пил и да е изчистил мазнини от него. Дава енергия, изпотява, но без резултат. Иначе марка - Optimum nutrition примерно. Primaforce мисля, че също имат.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 25 Мар 2013, 22:30

Добре,

Ще взема на ОН. Не ме разбирайте погрешно не очаквам чудеса от карнитина. Ще го пробвам пък да видим сега. Аз поне с всички добавки така ги виждам нещата: това са добавки, те може и да помогнат малко към тренировките и храненето, може и да не помогнат :mhihi:

Мерси все пак,
Поздрави

Аватар

Мнение от yavor20V » 25 Мар 2013, 22:30

ElizabetS написа:

Гроздето има средни стойности за него, а за най- нисък аз знам, че са черешите. :dunno:

дреме ти..всичките ги ядем така и така (поне аз де) :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ElizabetS » 25 Мар 2013, 22:44

yavor20V написа:
ElizabetS написа:

дреме ти..всичките ги ядем така и така (поне аз де) :lol:

:lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 25 Мар 2013, 23:10

ociata написа: може и да не помогнат :mhihi:

По-скоро си на плацебо ефект от Л-карнитина :mhihi: Дори при приятели с много стабилен % мазнини... никакъв ефект нито аз, нито те забелязаха. Когато се ограничи още храната и се увеличиха тренировките, имаше по-голям ефект :lol: Като гледам и всички в темата ми подкрепят мнението.
Изображение

Аватар

Мнение от yavor20V » 25 Мар 2013, 23:21

Интересно как хората приемат ,че резутатите им се дължат на най-малко вероятната причина за тях :lol: (визирам L-карнитин -- казват ти : тренирай по еди колко си пъти,
не яж след еди колко си часа,яж само еди какво си и еди що си и пий е тва хапче преди да си ллегнеш и после след един месец верно ги нема 3 кила и ето- БУММ! L-карнитинът работи! :bowdown:
Мога да дам примери за това в живота ,колкото щете...
Например,оперирах скоро пациентка ,която имаше сериозен пародонтален проблем(демек с венците)....След като един колега пародонтолог й провежда 7 месеца терапии,промивки,почиствания и т.н. пародонтологични хватки,тя заминава за Тибет ,където стои почти месец...Според нея сега тя все още има зъби,защото е била в Тибет и там явно въздухът е лековит ,а тия 7 месеца лечение на пародонтита са с нулево значение :help: :lol: :lol: :lol: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 26 Мар 2013, 0:09

тука искам да направя включване с един въпрос, който ме мъчи.
зададох го и в куесчън борда на issa, обаче отговорът там беше толкова неадекватен, че ме хвърли директно в шипките.

значи. за какво става въпрос. примерно аз бачкам на компютър. днес ако съм бачкал 12+ часа ми е много любимо занимание да излезна вечер да потичам 5-6 км. мрак, пустош, с определена музика направо изпадам в медитация. душата ми се отделя от тялото.

добре, обаче тук възниква въпросът - не е ли вредно за сърцето да се прави кардио 1-2-3 часа преди сън? още навремето някой от "старите" по залите беше казвал, че между тренировка > сън и сън > тренировка трябва да има минимум 2 часа. така ли е? както на всички ни е известно, обикновено кардиото се препоръчва непосредствено след сън, щото гликогенът е най-нисък и фетбърн ефекта е най-добър. но това добре ли е за сърцето?

въпросът не е със затапващ характер, наистина ми е интересно.

оня пич от исса, патрик гамбоа каза така (след като недвусмислено и ясно си бях задал въпроса, че питам именно за сърцето, не за нещо друго):
п.г: нещо вземаш ли преди тренировката?
аз: не вземам
(и тука беше минало 2 през нощта наше време и си легнах. на сутринта го видях, какво ми е отговорил)
п.г: ами, не. ако си тренираш редовно не би трябвало да ти пречи на съня.

и край, въпросът беше приключен.

http://www.youtube.com/watch?v=BNsrK6P9QvI

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата