Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
И ся кво? Ако трябва да ходя да мия колата пак ли трябва да съм с маска?

Дано да не върнат тея смешни КПП-та пак..
Вчера като видях 1336 рекорд..
Интересно ми е днес колко ще са?
Да видим зимата как ще е..не е на добре работата!

Дано да не върнат тея смешни КПП-та пак..
Вчера като видях 1336 рекорд..

Да видим зимата как ще е..не е на добре работата!

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
1472 са вече. Аз не знам колко е фактора, че стана студено и хората се завряха на закрито. Мерки не се спазват, но то и лятото не се спазваха. Дали е лято или есен в мола... все тая. Засега математиците познават повече от лекарите. Аз мисля, че до края на месеца ще задминем 2000 на ден.

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Днес - без малко 1500.
Не бойте се бе, като застудее - вирусът ще изпука...
(виж, тук емотикончето с коледна шапка си е място...)
Сега броят заразени плавно се покачва всеки ден, нали така? Като започне да пада - какво ще значи това? Или превантивните мерки са ефективни (отново работят), или... какво? Или сме "прехвърлили билото" и няма кой да се заразява повече, демек - постигнали сме мечтата на Мангъров - стадния имунитет.
Не знам де, просто разсъждавам...

Не бойте се бе, като застудее - вирусът ще изпука...

(виж, тук емотикончето с коледна шапка си е място...)
Сега броят заразени плавно се покачва всеки ден, нали така? Като започне да пада - какво ще значи това? Или превантивните мерки са ефективни (отново работят), или... какво? Или сме "прехвърлили билото" и няма кой да се заразява повече, демек - постигнали сме мечтата на Мангъров - стадния имунитет.
Не знам де, просто разсъждавам...

Excellent! Steven is my name!
Сега какво последно ? Трябва ли да сме с маски навън от днес ?
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Май чакат 2000 за нови мерки. До 5-7 дни ще ги направим или направят по-точно
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
А сега осъзнавате ли колко безмислено беше това от март месец дето се случи? Какво спечелихме тогава? Не ми се рови, но тогава писах, че ефект няма да има. Дори бях правил някакви изчисления колко години ще са необходими за да се поемат хората на парче от здравната система. Особено сега, когато никой няма куража да преодолее температура с кашлица вкъщи.
Преди три-четири седмици синът ми беше болен, довлече го от училище и ни разболя и останалите - сополи, кашлица развихме аз и той. Дъщеря ми и жена ми почти нищо.
Върна се като се оправи. Преди два дни някъв от класа му се разсополивил и тъпите му родители веднага на ПИСИАР тест и хоп сега цялата паралелка под карантина. Не можеш за едните сополи и лека температура(не знам дали е имал, нещо не се чувствал добре) да тичаш да си правиш ПСР тест, защото си тъпо говно и мислиш само за себе си според мен, дори да изглежда отстрани, че мислиш за околните. Ебати джендерското поколение и общество.
Преди три-четири седмици синът ми беше болен, довлече го от училище и ни разболя и останалите - сополи, кашлица развихме аз и той. Дъщеря ми и жена ми почти нищо.
Върна се като се оправи. Преди два дни някъв от класа му се разсополивил и тъпите му родители веднага на ПИСИАР тест и хоп сега цялата паралелка под карантина. Не можеш за едните сополи и лека температура(не знам дали е имал, нещо не се чувствал добре) да тичаш да си правиш ПСР тест, защото си тъпо говно и мислиш само за себе си според мен, дори да изглежда отстрани, че мислиш за околните. Ебати джендерското поколение и общество.
Карантина има само ако псра е положителен. Явно при вас е.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
DaGa написа:Сега какво последно ? Трябва ли да сме с маски навън от днес ?
Не знам дали трябва ама 2/3 от хората по Витошка са без маска, аз включително

Да не съм ви опозиция, ама съдите малко строго... че са тъпи мерките - факт, тъпи са, ама горе не е лесно и вятъра духа силно...
Представете си, че вие сте здравен министър. - Не налагаш тъпи мерки - виж колко болни, ти бездействаш.
- Налагаш мерки - народа се бунтува, гори маски показно на жълтите павета.
От горе Боко ти пили със страхуващ се глас, че тряя нещичко да се въведе, ама да не е много хард, че народа ше се бунтува и ти се чудиш как се въртиш и сучеш между тия неща... мен ако ме сложат на тая позиция сега, честно казано не знам какво да направя, че да угодя на тия, на ония и в същото време да не претрупаме болниците с коронясани, че не остана за болните от други работи
Представете си, че вие сте здравен министър. - Не налагаш тъпи мерки - виж колко болни, ти бездействаш.
- Налагаш мерки - народа се бунтува, гори маски показно на жълтите павета.
От горе Боко ти пили със страхуващ се глас, че тряя нещичко да се въведе, ама да не е много хард, че народа ше се бунтува и ти се чудиш как се въртиш и сучеш между тия неща... мен ако ме сложат на тая позиция сега, честно казано не знам какво да направя, че да угодя на тия, на ония и в същото време да не претрупаме болниците с коронясани, че не остана за болните от други работи

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Тази си е тъпа. Да следят за спазването на по-умните
Много ми е интересно, ако сме някоя напълно бананова държава и вместо акт за неносене на маска, те слагат в блеклист, че няма да те лекуват при заразяване... колко хора ще са още толкова безотговорни ?
Вече почти всеки познава поне по 1 болен. А някой познава ли някой глобен за неспазване на мерки ? Аз не. Даже не познавам познат на познат на братчед му.

Много ми е интересно, ако сме някоя напълно бананова държава и вместо акт за неносене на маска, те слагат в блеклист, че няма да те лекуват при заразяване... колко хора ще са още толкова безотговорни ?
Вече почти всеки познава поне по 1 болен. А някой познава ли някой глобен за неспазване на мерки ? Аз не. Даже не познавам познат на познат на братчед му.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Колкото и да обсъждаме и т.н., никакви мерки не се спазват. Преди седмица бях на профилактични прегледи от работата в Бизнес парка и половината лекари в медицинския център бяха без маски
Какво повече да говорим
Да не говоря, че не видях един с маска в сградите, а в офисите предполагам е като в нашия офис - никой не слага. А имахме вече няколко заразени, по един на месец. Странното е, че като имаше заразен, на всички около него тестовете бяха отрицателни, ама повечето са под и до 40 години 
P.S. Пиша това, защото предходните години, като имаше някой болен от грип в офиса и ни натръшкваше поне 20-30% от хората
ама от тия с Ковид-а при нас един не е кашлял - само яко температура 

P.S. Пиша това, защото предходните години, като имаше някой болен от грип в офиса и ни натръшкваше поне 20-30% от хората

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз знам за един глобен за неспазване мериките , даже два пъти глобен ....тиквоча 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
TNT написа:Вече почти всеки познава поне по 1 болен.
Аз не познавам. Не познавам и хора, които да познават болни (бивши или настоящи).
Само котарака на нашите преди месец прекара тежка пневмония, ама не му направихме PCR, че всички контактни щяха да ни вкарат под карантина

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Jordana написа:Аз знам за един глобен за неспазване мериките , даже два пъти глобен ....тиквоча
дебелото момче министър рамбо и патреот и него го глобиха май

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Някой видя ли го това в по-големите медии?
РОМИ ПОД СТРОЙ СЕ ТЕСТВАТ ЗА КОВИД -ИМА ЛИ ИЗМАМА С ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ТЕСТОВЕ И СРЕЩУ КОЛКО?
https://www.youtube.com/watch?v=cYCcN9D6TGk
/пс вграждането на линковете от тубата не работи нещо напоследък/
РОМИ ПОД СТРОЙ СЕ ТЕСТВАТ ЗА КОВИД -ИМА ЛИ ИЗМАМА С ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ТЕСТОВЕ И СРЕЩУ КОЛКО?
https://www.youtube.com/watch?v=cYCcN9D6TGk
/пс вграждането на линковете от тубата не работи нещо напоследък/