Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Войната започна ...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Наркоманът щели да го номинират за Нобелова награда за мир!? 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Джорданката, това, дето го пише в аватара. Арни го е чул от един пенсионер, дето излизал от гробищата. FYI, така да се каже.
В Мариупул чеченците очистват терена сграда по сграда.
https://www.facebook.com/ivan.ivanov.58 ... 3159061637
И една карикатура, специален поздрав за форумните нинджи
В Мариупул чеченците очистват терена сграда по сграда.
https://www.facebook.com/ivan.ivanov.58 ... 3159061637
И една карикатура, специален поздрав за форумните нинджи

Американският министър на войната на визита в България, да затегне южния фланг. https://www.c-span.org/video/?518816-1/ ... s-bulgaria
Честито на 42ри механизиран батальон, това бил гръбнакът на международната бойна група
Честито на 42ри механизиран батальон, това бил гръбнакът на международната бойна група

Последна промяна enigma на 19 Мар 2022, 0:44, променена общо 1 път
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Американският министър на отбраната е вече в България, чувствам се в по-голяма безопасност! Възраждане утре организират протест... Пълни глупости се случват в момента!
Лично на мен ми се струва доста тъпа идея нато/сащ да ни милитаризира... Ако не се случи това няма за какво да се боим от Русия, но ако решим че "трябва"(знаем кой реши, че трябва) да ни милитаризират и да паралелно с това решим да засилим лаенето към Русия?!? Дежавю....
оставил съм неизчерпателно и недобре обусновано мнение в темата WWII...
Лично на мен ми се струва доста тъпа идея нато/сащ да ни милитаризира... Ако не се случи това няма за какво да се боим от Русия, но ако решим че "трябва"(знаем кой реши, че трябва) да ни милитаризират и да паралелно с това решим да засилим лаенето към Русия?!? Дежавю....
Jordana написа:..............

Последна промяна Grozdanoff на 19 Мар 2022, 0:50, променена общо 1 път
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
enigma написа:Американският министър на войната на визита в България, да затегне южния фланг. https://www.c-span.org/video/?518816-1/ ... s-bulgaria
Флангът ще го затягат гърци и турци. Нашите освен да гледат лошо, да заплашват и да псуват, друго трудно биха могли да помогнат.
BMW_POWER написа:enigma написа:Американският министър на войната на визита в България, да затегне южния фланг. https://www.c-span.org/video/?518816-1/ ... s-bulgaria
Флангът ще го затягат гърци и турци. Нашите освен да гледат лошо, да заплашват и да псуват, друго трудно биха могли да помогнат.
Не е така. Американският майор към края на видеото (35:00 +) обяснява за 42ри механизиран батальон, това е гръбнакът не международната бойна група

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
enigma написа:BMW_POWER написа:enigma написа:Американският министър на войната на визита в България, да затегне южния фланг. https://www.c-span.org/video/?518816-1/ ... s-bulgaria
Не е така. Американският майор към края на видеото (35:00 +) обяснява за 42ри механизиран батальон, това е гръбнакът не международната бойна група.
Знаеш, че високо ценя чувството ти за хумор

Последна промяна BMW_POWER на 19 Мар 2022, 1:12, променена общо 1 път
Внимавай, че тук имаме колега, който е от този батальон май 
Или беше в 61ва Стрямска? memberlist.php?mode=viewprofile&u=12661

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
enigma написа:Внимавай, че тук имаме колега, който е от този батальон май
Не водя статистика, но парашутистите тук сте поне шест човека. Поне официално признали си.
p.s. един батальон може да отбранява някакъв терен, ама фланг на НАТО ... това може да стане само ако се съберат форумните нинджи.
BMW_POWER написа:p.s. един батальон може да отбранява някакъв терен, ама фланг на НАТО ... това може да стане само ако се съберат форумните нинджи.
Става дума за международна бойна единица, за гръбнакът на която са избрали този батальон... значи имат някакви качества момчетата, това имах предвид, не че ще бранят целия югоизток.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
enigma написа:BMW_POWER написа:p.s. един батальон може да отбранява някакъв терен, ама фланг на НАТО ... това може да стане само ако се съберат форумните нинджи.
Става дума за международна бойна единица, за гръбнакът на която са избрали този батальон... значи имат някакви качества момчетата, това имах предвид, не че ще бранят целия югоизток.
Не се съмнявам в качествата на момчетата. Просто думата "батальон" не я свързвам с голямо количество хора.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
"Батальона се строява за последен път", Южен Вятър 1996г 

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Днес се говори тук цял ден по радиото едно и също. Икономии от де-що се сетиш. Да се наложат нови ограничения на скоростта, да се групират пътуващите, да се ползва предимно обществен транспорт и др, че колите се оказват лукс и не бива!
Ся, да питам, проспериращ запад ли сме или май малко недовиждаме
Лесно ли е в крайна сметка да се заместят доставките от другаде, или само лаем
Ще им се смеем ли на руснаците колко са назад или ще премислим и ще подвием опашка и тоя път
За десетина дни четирима от клиентите ми затварят, а то още не се е почнало. Няма да лъжа и си бяха слаби играчи, но поне за мен това говори. Ходих до старата си фирма, влизам....тишина. Такова нещо нивга не е било! Поне 50 процента намален състав. Казват, няма поръчки! Паля и отивам в конкуренцията, дето са другите водещи, същата работа. Тихо и спокойно си работят няма и 50 човека. Не се вижда нито една излишна полугола, малолетна секретарка да ти предложи кафе, щото само за туй е наета
Можеха да си ги позволяват на волая все пак и го правеха, ся нещо са ги изпокрили предполагам нежно и принудително.
С прехласнатите не споря, че руснаците ги очакват трудни времена, казвам само, че не се знае в дългосрочен план кой ще изяде по-голямото дърво.
Как беше, пилците се броят?....
Джордане, добре дошъл!

Ся, да питам, проспериращ запад ли сме или май малко недовиждаме

За десетина дни четирима от клиентите ми затварят, а то още не се е почнало. Няма да лъжа и си бяха слаби играчи, но поне за мен това говори. Ходих до старата си фирма, влизам....тишина. Такова нещо нивга не е било! Поне 50 процента намален състав. Казват, няма поръчки! Паля и отивам в конкуренцията, дето са другите водещи, същата работа. Тихо и спокойно си работят няма и 50 човека. Не се вижда нито една излишна полугола, малолетна секретарка да ти предложи кафе, щото само за туй е наета

С прехласнатите не споря, че руснаците ги очакват трудни времена, казвам само, че не се знае в дългосрочен план кой ще изяде по-голямото дърво.
Как беше, пилците се броят?....

Джордане, добре дошъл!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
Без претенции за точност:
"Ето, там започнаха да бомбардират. Имам приятели, които са мъртви. Там беше разрушено. Трябват ми две минути. Ето. Там беше разрушено. Имаше взрив там. Един момент, ето. Хората мислят, че не е вярно. (последните три думи не ги разбирам)".