България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
е те всеки си говори вече всякакви фантазии, нали някакъв с 2 промила каза, че не пиел изобщо алкохол.
Какво е значението какво ще каже..
малко като жените, които забременявали от изпаренията от казармите едно време
Какво е значението какво ще каже..
малко като жените, които забременявали от изпаренията от казармите едно време
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
И тоя ще е на три бири. Там е тесен пътя и има завои, ама за нормален човек не е проблем. Добре, че не е челно, иначе децата бяха дотам и те.
А тоя, който разправяше, че не пиел не беше с 2, а с 5.11.
Нали говореше от водата за уста, че било.
А тоя, който разправяше, че не пиел не беше с 2, а с 5.11.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Доктора каза че няма шанс да е с 5 промила , коматозно състояние е това демек ще мре . А тоя беше просто надрусан стоеше в патрулката и разговаряше с полицаите . Наистина може да е пил 2 бири или 1 водка не вярвам да е много повече щото с наркотиците ставаш мата хари ако ги мешаш двете . А тоя си е дърт наркоман , бил е хващан и преди с наркотици .
Последна промяна Jordana на 21 Юли 2022, 21:45, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Чувал съм някакви фантасмагории, че ако пушиш трева и после се жабуркаш с вода за уста, не те хващал теста. Тоя може точно това да е направил и наистина заради нея да е показал толкова...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Jordana написа:Инфаркт на единия водач е причина за катастрофата с 5 жертви на пътя Плевен Ловеч . Но КАТ ще направи акция джигит за всеки случай ..
То хубаво инфаркт, ама въпросният бай Инфаркт ли го е накарал да кара с превишена скорост, докато вози 7-месечно бебе без столче?
Много подъл преценяч ще излезе тоя бай Инфаркт...

В едната кола бебе без столче, в другата бебе обърнато в посоката на движение
Ама явно са преценили, че така е ТОП, както е модерно да се казва
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
https://gospodari.com/13-godishen-s-142 ... -mayka-si/
13-годишно момче е заловено с 1,42 промила алкохол зад волана на лек автомобил, с който e катастрофирало, съобщиха от Районната прокуратура в Пловдив
13-годишно момче е заловено с 1,42 промила алкохол зад волана на лек автомобил, с който e катастрофирало, съобщиха от Районната прокуратура в Пловдив
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами сега майката няма да има какво да кара 6 месеца и сопола ще се движи с кола. Или са мангали, или са някакви от крайните католици там. Казвам крайни, понеже не са в час, нито говора им, нито държанието, нито акъла. Има и нормални от тях, но се сещам за един набор в казармата, тъп като гьон и изкукал.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ей сега спрях до един познат, тъкмо беше заложил от около един час триногата на изхода на града посока север, където е 50, еднопосочно и има пешеходни. Та към 60-70 човека за тоя един час изгорели(като има предвид, че още не била настроена като са група да ги хваща абсолютно всички и на някои им се разминавало) за пръв път я слага там. Вика ще се научат, колко народ блъснаха по тия пешеходни тука и колелета. Настроена е на 15 отгоре, искал само летящите.
Между другото интересно, но той сам си решава къде точно да я сложи защото искаше на точно това място където почват да ускоряват бързащите да се приберат по селата. Хубавото е, че има саксии с рози в средата и като си святкат преценящите, че е важно, не могат да видят или докато видят и бам.
Кумът ми току що ми се похвали, че му дошъл фиш за 200 лева, но ...въпреки, че е превишил с под 30 извън града и глобата е 100 лева, имал същия от миналата година на 20-ти юли, а този е от 13-ти и понеже е в рамките на 1 година, то глобата ставала двойна му казал този в КАТ. Това май съм го забравил, но щом е за едно и също така ставало. Не знам дали важи за всички нарушения или само за скорост. Ще ни вкарат в ред.
Не знам само кога ще оправят десните волани. Ей сега един такъв преценяч ме изрязва, но настигаме трактор между две села и той не можа да прецени как да ме мине точно и се забива между двама ни. Следва широоооок завой с идеална видимост, но тоя не може да види добре заради позицията си и се изнася яко в ляво, съответно аз имам идеална видимост да мина, но той не и преценя, че е ок да ме държи и мен с 20 зад трактора. Нямам против, че са кьорави, ама поне да държат нужната дистанция за да могат да преценят.
Между другото интересно, но той сам си решава къде точно да я сложи защото искаше на точно това място където почват да ускоряват бързащите да се приберат по селата. Хубавото е, че има саксии с рози в средата и като си святкат преценящите, че е важно, не могат да видят или докато видят и бам.
Кумът ми току що ми се похвали, че му дошъл фиш за 200 лева, но ...въпреки, че е превишил с под 30 извън града и глобата е 100 лева, имал същия от миналата година на 20-ти юли, а този е от 13-ти и понеже е в рамките на 1 година, то глобата ставала двойна му казал този в КАТ. Това май съм го забравил, но щом е за едно и също така ставало. Не знам дали важи за всички нарушения или само за скорост. Ще ни вкарат в ред.
Не знам само кога ще оправят десните волани. Ей сега един такъв преценяч ме изрязва, но настигаме трактор между две села и той не можа да прецени как да ме мине точно и се забива между двама ни. Следва широоооок завой с идеална видимост, но тоя не може да види добре заради позицията си и се изнася яко в ляво, съответно аз имам идеална видимост да мина, но той не и преценя, че е ок да ме държи и мен с 20 зад трактора. Нямам против, че са кьорави, ама поне да държат нужната дистанция за да могат да преценят.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Top Gun Maverick написа:Ей сега спрях до един познат, тъкмо беше заложил от около един час триногата на изхода на града посока север, където е 50, еднопосочно и има пешеходни. Та към 60-70 човека за тоя един час изгорели(като има предвид, че още не била настроена като са група да ги хваща абсолютно всички и на някои им се разминавало) за пръв път я слага там. Вика ще се научат, колко народ блъснаха по тия пешеходни тука и колелета. Настроена е на 15 отгоре, искал само летящите.![]()
Днес пак скокнах до Хасково. Миналата седмица написах, че не искам да стъпвам там и за два дни два пъти ходя
И скапания дизел 3.99 да го еВа!
1.10 лева с остъпката
Ама друго щях да пиша. И вчера и днес между Димитровград и Хасково имаше тринога с камера, а полицаите бяха скрили патрулката.
Днес беше на ограничение 90 км/ч сложена, вчера до Астика на 60 км/ч. Явно са се активирали и ще има снимки
Иначе, на Тракия днес беше мазаляк, ама пълен мазаляк. Пътувах следобяд, пълна лудница от 13:30 до 19:00.
Имаше и много джигити. Яко с немска регистрация мангусти изпреварват от всички страни. Явно са усетили, че вече са в талибанска държава и газзз!!!
По едно време точно подминах точно едни куки и 1 мин. след това настигам този с диван на покрива на колата
След малко друг смолянски се включва директно в средната. Добре, че го видях от далече как идва и реших да намаля.
Винаги, когато някой ще се включва намалям, или минавам в лявата лента. Та тоя щеше да отнесе едни бързи гастърбайтери.
Направо ги пръсна, както бяха на тумба
Ама въобще и не му дреме.Иначе, до Пловдив имаше брутално задръстване. Видях го на отиване и на връщане минах през Поповица и Пловдив да се разходя

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Има на места пропан по 1.23 - с отстъпката 0.25 от Киро Промяната и карта за отстъпка е под 1 лв литъра пропан ...Тия на газ в момента са фараони1.10 лева с остъпката
Отдавна не е било да карам на половин цена от дизела ..Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Jordana написа:Има на места пропан по 1.23 - с отстъпката 0.25 от Киро Промяната и карта за отстъпка е под 1 лв литъра пропан ...Тия на газ в момента са фараони1.10 лева с остъпката
Отдавна не е било да карам на половин цена от дизела ..
Дизелът е 3.55-3.60 лева, с отстъпка слиза до към 3.25-3.30 лева, та е много повече от половин цена. По-скоро 2/7

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Верно по южната магистрала само ситуации. На северната определено не е така.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
zAcK написа:Jordana написа:Има на места пропан по 1.23 - с отстъпката 0.25 от Киро Промяната и карта за отстъпка е под 1 лв литъра пропан ...Тия на газ в момента са фараони1.10 лева с остъпката
Отдавна не е било да карам на половин цена от дизела ..
Дизелът е 3.55-3.60 лева, с отстъпка слиза до към 3.25-3.30 лева, та е много повече от половин цена. По-скоро 2/7![]()
![]()
Аз говоря за реалния разход , автомобил с разход 8-10 бензин са 6-7 литра нафта на аналогичен автомобил . На газ бензиновия разход от 8-10 става 10-12 газ което е 10-12 лева по тая цена а нафтата става 19-22лв . Тоест горе долу на 50% е в момента ако караш на газ . Преди със старите цени винаги си е било приблизително 1:1 разхода като пари газ/дизел . 2019г дизела беше 2.20 пропана 0.90 тоест 9-11лв срещу 12-14 лева на дизел което е почти сходно с минимална разлика в парите .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Аз зареждам газ на Интерспийд на 1.00лв с отстъпката.
Миналата година газ-та беше 1.40лв а дизела 2.20лв и наистина разликата беше минимална като пари газ vs дизел.
Сега е много голяма
Миналата година газ-та беше 1.40лв а дизела 2.20лв и наистина разликата беше минимална като пари газ vs дизел.
Сега е много голяма