Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
Re: Войната започна ...
ildivvy написа:Кирето просто прави нещата по доста просташки начин!
Няма никакво значение дали е Киро,Спиро или Трендафил. Който да беше все тая. Каквото каже оная със шалварите, това става
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
А дали пък не натиснаха Баце (да се свети името му!) като предупреждение към ГЕРБ на 1000% да гласуват твърдо ЗА предоставянето на С300 на Украйна? Щото БСП може и да се направят на въздържали се и мнозинството да не се получи? Така Кирчо с един куршум два заека, хем шараните ръкопляскат за арестите хем ракетките тихичко за укрите. Как па баш сега го натиснаха
Лошо другари, лошо. Сериозно ви казвам, с нашето престъпно бездействие и безразличие баш когато трябва да мислим и действаме, ще го ядем дебел. Точно като украинците, правеха си схемите, не им дремеше кой ги управлява важното е да върви далаверката, корупцията цъфти никой не ебава да гласува, огромна емиграция. Америкосите ги налазиха и руснаците нема как да търпят и ги нашамариха. Сега огромен брой техника се дислоцира от Русия в посока Украйна. Тая техника само Бог и неговия наместник на земята Вовата знят накъде ще тръгне

Лошо другари, лошо. Сериозно ви казвам, с нашето престъпно бездействие и безразличие баш когато трябва да мислим и действаме, ще го ядем дебел. Точно като украинците, правеха си схемите, не им дремеше кой ги управлява важното е да върви далаверката, корупцията цъфти никой не ебава да гласува, огромна емиграция. Америкосите ги налазиха и руснаците нема как да търпят и ги нашамариха. Сега огромен брой техника се дислоцира от Русия в посока Украйна. Тая техника само Бог и неговия наместник на земята Вовата знят накъде ще тръгне

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Нищо няма да даваме на Украйна, стига се самонадъхва. Ние за себе си нямаме, ще даваме.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
E34 написа:Тая техника само Бог и неговия наместник на земята Вовата знят накъде ще тръгне
Тая техника съвсем скоро ще тръгне към турските стоманолеярни за претопяване

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
E34 написа:А дали пък не натиснаха Баце (да се свети името му!) като предупреждение към ГЕРБ на 1000% да гласуват твърдо ЗА предоставянето на С300 на Украйна? Щото БСП може и да се направят на въздържали се и мнозинството да не се получи? Така Кирчо с един куршум два заека, хем шараните ръкопляскат за арестите хем ракетките тихичко за укрите. Как па баш сега го натиснаха![]()
Не знам дали е това, ама много ми миреше точно на свляне на напрежението от правителството, демек гледайте лявата ръка какво прави, докато дясната си прави какво иска.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Вече двама познати ми казват, че са получили известия да се явят във Военното. Ма единия не си я вади от пощата и се прави на луд, а другия хванал пътя нанякъде. Някой тук от по-дъртите отслужили колеги да е получавал честитки? Аз си чакам мойта и оттам чемодан, вокзал, Масква 
Така че Стинка, много ми се иска да не се филмирам ма некак си чувството остава.

Така че Стинка, много ми се иска да не се филмирам ма некак си чувството остава.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
E34 написа:Вече двама познати ми казват, че са получили известия да се явят във Военното. Ма единия не си я вади от пощата и се прави на луд, а другия хванал пътя нанякъде. Някой тук от по-дъртите отслужили колеги да е получавал честитки? Аз си чакам мойта и оттам чемодан, вокзал, Масква
Ако ме намерят , да ми я връчат

Ама родината не ми е ни Украйна ,ни Русия ,нито НАТО .
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
E34 написа:Вече двама познати ми казват, че са получили известия да се явят във Военното.
Питах преди два дни конкретно за тези известия, че и от други места чух. Птичето каза, че няма нищо такова. На това птиче му вярвам, ама знам ли.
Всичко върви по план.
4ма руски генерали убити от началото на операцията
(от 20тината общо в бойните действия).
Олег Митяев
Андрей Колесников
Виталий Герасимов
Андрей Суховецкий
И май още един на чеченците, още в началото...
4ма руски генерали убити от началото на операцията

Олег Митяев
Андрей Колесников
Виталий Герасимов
Андрей Суховецкий
И май още един на чеченците, още в началото...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
в тая война украинците техника не губят и жертви не дават, само руснаците
за какво реве клоунът наркоман и вика за помощ, нато, леля му и целия свят, странно..

за какво реве клоунът наркоман и вика за помощ, нато, леля му и целия свят, странно..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Киро наркоман, Зеленски наркоман, Путин ваксиниран, Байдън и той ваксиниран. Останаха ли мъже на тоя свят?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
Имат много жертви и двете страни, това е ясно.
Просто ми е странно, че руски генерали от такъв ранг падат.
Аз тези неща много не ги разбирам, но все си мислех, че бойните действия се водят от подофицери (NCOs по НАТОвски).
Просто ми е странно, че руски генерали от такъв ранг падат.
Аз тези неща много не ги разбирам, но все си мислех, че бойните действия се водят от подофицери (NCOs по НАТОвски).
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
steeN написа:Киро наркоман, Зеленски наркоман, Путин ваксиниран, Байдън и той ваксиниран. Останаха ли мъже на тоя свят?
Зеления не е. Това му е навик от малък

https://m.facebook.com/watch/?v=710796603622097&_rdr