Всичко за електрическите автомобили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Имат ли бъдеще електрическите автомобили?

Да
130
27%
Да - бих си взел
220
46%
Не
36
8%
Не - не бих си взел
92
19%

Общо гласове : 478
младши ентусиаст
Аватар

Re: Имат ли бъдеще електрическите автомобили?

Мнение от carmanf1 » 17 Окт 2023, 17:07

Остай теслите.

alx, ще кажеш ли защо разкара тайкана? Интересно ми е да разбра. Ама питам съвсем сериозно, с интерес

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 17 Окт 2023, 17:14

Той отговора е очевиден, щото теслата го кефи повече, за кво му е тоя тайкан при това положение. Да го беше сменил за киа или хюндай да му се чудим, ама plaid-а от порше тепърва ще се опитват да го гонят..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Окт 2023, 19:07

Относно рейнджа аз суперкар не съм карал, вероятно няма и да карам ама ако гледаме разликата между Ф1 и ФЕ, нещата са драстично в полза на бензиня.

Иначе мен електричките все повече ме кефят. Много рядко ми се случва на магистралата да изпреваря друга кола, която струва толкова пари :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Окт 2023, 20:32

carmanf1 написа:Остай теслите.

alx, ще кажеш ли защо разкара тайкана? Интересно ми е да разбра. Ама питам съвсем сериозно, с интерес

Ми щото е бавен. А и 9-12 месеца ми е тавана за ежедневки така или иначе.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Окт 2023, 21:26

bum_bum написа:Относно рейнджа аз суперкар не съм карал, вероятно няма и да карам ама ако гледаме разликата между Ф1 и ФЕ, нещата са драстично в полза на бензиня.

Иначе мен електричките все повече ме кефят. Много рядко ми се случва на магистралата да изпреваря друга кола, която струва толкова пари :mhihi:

Тези дни пак един виден член на БМВ клуб-а , вози разни хора с един интересен електоркар на едно летище- някъде назад писах, че Плад е гейм чейнджър, алх обяснява подробно, но докато не видиш с очите си каква болка причинява на всякакви двг, не можеш да осъзнаеш колко извратено бърза е една Ел кола за 90к долара.... Та колегата направи някъде около 25 старта без кой-знае какъв фейдинг... Хора, дните на хай-перформанс двг седани са преброени и не е заради злите екоактивисти

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 17 Окт 2023, 23:05

Sleeper RS3-то чух, че му е дал няколко бинокъла на тоя Плад :mhihi:

Иначе да…онзи ден ги гледах два да се пускат - извънземна работа, направо ти чупи мозъка как може да върви толкова много :shock:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Окт 2023, 23:13

Don_Diego написа:Sleeper RS3-то чух, че му е дал няколко бинокъла на тоя Плад :mhihi:

Иначе да…онзи ден ги гледах два да се пускат - извънземна работа, направо ти чупи мозъка как може да върви толкова много :shock:

Проблема е че тия пладове откъм амортизация въобще не са усетили че са се пускали докато разните насвирени въртележки за хамстери душата им е в зъбите

Ти карал ли си относително малък мотор с много бууст? Аз съм карал - доста. Освен на пистата си е някаква форма на мазохизъм която ми харесваше едно време, сега не в толерирам. За всекиго по нещо … :bchug:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Окт 2023, 23:37

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Окт 2023, 17:18

Don_Diego написа:Sleeper RS3-то чух, че му е дал няколко бинокъла на тоя Плад :mhihi:

Пропуснах и 2те сбирки за нещастие. РС3ка която дава под 9.4 сек...нали знаеш останалото....

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 19 Окт 2023, 17:19

:OT: Сам си каза собственика, че го бие само ако го хване на старта иначе няма шанс, но хване ли му старта Плада няма шанс :mhihi:

В събота беше готина сбирката, бая бензин се изгори :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Окт 2023, 19:04

Don_Diego написа::OT: Сам си каза собственика, че го бие само ако го хване на старта иначе няма шанс, но хване ли му старта Плада няма шанс :mhihi:

В събота беше готина сбирката, бая бензин се изгори :mhihi:

Сток Плад с -е 9.2 Сток на 1/4… под 9 като му махнеш седалките и му облепиш фугите …
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Окт 2023, 13:02

Тия дни се замислих за един голям плюс на електричките в града, ако са масови- ще намалят задръстванията.

Ако хората по светофарите не блеят и не си ровят в телефоните с електричката е много лесно да спазваш минимална дистанция от предния само с модулиране на газта.

А сега газ, спирачка, газ и се получават едни ластици по 10 метра между колите. Не, че и с друга кола не може да се кара правилно на светофар, но много хора явно не успяват.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 21 Окт 2023, 13:15

Това ще се реши с автономността която все повече се вкарва не само в ЕВтата. Тогава ще си ровим по телефоните колкото си искаме по светофарите без да се напрягсме един на друг.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Окт 2023, 14:38

Моята има опция да ми подава звуков сигнал като светофара се смени на зелено. Не е моята бира, но може

За one pedal driving- ша се сетите вие- знам аз.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Окт 2023, 14:43

https://money.bg/economics/tesla-se-pri ... inata.html
мАск защо не каже в прав текст, че вече всяка марка има конкурентни електрички и поради тази причина иска да види в коя посока духа вятъра, ами се прави на интересен с лихвите и т.н? :mhihi:
Както прогнозирахме много отдавна, в момента в който големите производители обърнат внимание на електричките и шарлатанина няма да расте до безкрай вече. Нищо, че "абе ти луд ли си, виж какво става с акциите на Тесла, Бог мАск ако реши и ще купи всичките европейски марки". :mhihi: То имаше слухове даже по едно време, че ще купува ВВ :ahah: особено когато те имаха някакви дертове с лъжите за емисиите. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата