Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Re: Войната започна ...

Мнение от b_u_b_o » 17 Мар 2022, 15:40

Опитали да направят "операцията" човешки...плача, ама не съм сигурен от смях ли. Няма човешка война, няма човешка инвазия в суверенна страна от чужди военни сили, ума ми не го побира как обвинявате украинците, че се съпротивляват на опит за окупация на страната си и затова видиш ли ги избивали бедните руснаци. Просто нямат избор, а? Не искам да те убивам, ама ако не ме пуснеш у вас да си разходя коня, да наеба жена ти и да си събера каквото ми харесва, никакъв друг избор не ми оставяш освен да те убия. Надявам се, че сънувам и тая тема е просто някакво недоразумение и такива хора няма...ама явно живота е кошмар и будене няма.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 17 Мар 2022, 15:50

Не че защитавам Русия ама какво мислите за това:
https://fakti.bg/mnenia/299823-palen-sp ... e-na-sasht

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Мар 2022, 16:02

steeN написа:
Е.Димитров написа:...

Какво значение има? Ако знаеше, щеше да ти е ясно кво значение има. Иначе ходи ги спри :lol: В момента, в който почнеш да ги "спираш" ставаш като гигантски маяк за насочване на всякакви видове боеприпаси към теб :lol: Тва да не е мандра... знаеш ли какви колосални количества енергия са нужни да заглушаваш комуникационни системи. Доматите, колците и т.н.

По времето на любимия ти бай Тошо сме строили цели станции с тая цел и пак турската телевизия е пробивала :lol: Няква допотопна технология.

Виж сега!
Гледай си там толумбичките и не ми обяснявай на мен кой ми е любим!
Ти си изключително нахален и с опити за арогантен човек, който е крайно неприятен.
Стегни се, не се намираме с сладкарничката ти, че да водиш подобна полемика и нито коментарите ми (до този момент) са насочени към теб и са били обидни, както и до този момент дори не съм изразявал скептицизъм относно книги, който си чел и как си ги похабявал напразно.

По темата.
Има ЕМИ, има си и други устройства и въобще има доста начини на филтриране на ефира.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 17 Мар 2022, 16:16

защо сте го захапали нА сладкарска тема, да не би да има такава тема

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Мар 2022, 16:17

В САЩ щели да излъчват някакви сериал пак в който АКТЬОРА Зеленски играел ролята на учител, който изненадващо ставал президент на Украйна, издигнат от името на партия, която се казвала както името на сериала. Честно, така ли е станал този президент? Не го знаех това, конспирациите още повече се засилват, че някой го е пуснал там просто. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Мар 2022, 16:22

Толумбички не обичам, виж нещо като крем карамел не бих отказал. Иначе много начини... няма. Има само един... излъчване на електромагнитна енергия на същата честота, но с по-голяма мощност, което има доста негативни последици, за който го прави. Плюс, че съвременните системи за комуникация не са статични и работят в широк спектър и освен в някаква малка област за кратко време, всичко друго дори не е научна фантастика, а си е чиста художествена измислица.

п.с.
Защото мисълта, че съм завършил ТОХ ги кара да се чувстват по-добре. Само че ироничното е, че ако беше вярно, трябва да ги кара да се чувстват по-зле.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 17 Мар 2022, 16:53

Арнолд към тея дето още не са разбрали какво се случва :)

https://www.reddit.com/r/ukraine/commen ... ssage_for/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 17 Мар 2022, 17:38

steeN написа:Защото мисълта, че съм завършил ТОХ ги кара да се чувстват по-добре.

Кой ТОХ си завършил? Не се еб@вам :mrgreen:

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 17 Мар 2022, 18:02

kiko написа:
steeN написа:Защото мисълта, че съм завършил ТОХ ги кара да се чувстват по-добре.

Който и да е няма значение. Освен да пържи кюфтета и по цял ден да лее акъл във форума друго не прави :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 17 Мар 2022, 18:23

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Мар 2022, 18:38

Освен винетките, което е разбираемо, пращаме и помощ за около 1 млн. и нещо си, които идвали от пожарната, което бих адмирирал ако не предполагах,че преди това са били купени с наши пари на тройна вероятно цена от някоя съмнителна фирма спечелила поръчката и което сега ще трябва да се повтори за да не излизат на протест да речем пожарникарите.
ekalchev написа:Арнолд към тея дето още не са разбрали какво се случва :)

https://www.reddit.com/r/ukraine/commen ... ssage_for/

Сериозно ли очакваше Американски политик да ти каже истината, че и след гледането на клипа я вярваш? Това не е Арнолд Шварценегер, това е един Американски политик, който стои пред вас и ви говори с по-кофти пропаганда и от Руската, понеже използва популярността си сред хората по света и хвърля прах в очите.
Та този политик кога отиде в Украйна и да види тая взривена болница(той говори за все едно безброй болници)или част от нея дали и колко военни от Украйна имаше там заедно с техниката? Аз понеже не знам, но така казаха, пък може и да е имало, може и да е нямало. И да обясняваш как Руските войници във времето на интернет не знаели, че отиват на война, някои го мислели за учение...айде моля те, никой не вярва на тоя тъпизъм. Всъщност понеже знаеше, че никой няма да му повярва освен тези, които прекалено много искат и да му вярват и които и без това вярват на САЩ и техните вечно добри намерения, затова започна клипа със сълзливата история за шампиона по тежести, неговата 50 годишна чаша от която всяка сутрин пиел (сериозно? :mhihi: )и историите за баща му относно войната. Още тогава ми стана ясно, че 1% вероятността, която допусках да има нещо различно от пропаганда в тоя клип се изпарява. Това понеже още като видях името ми беше ясно какво ще има. Мислех на три пъти да го спирам, но си рекох все пак да поостана до края. Който не го е гледал, да знае, че няма да види нищо различно от типичната Американска пропаганда с добри намерения. Че чак за да няма съмнение в безпристрастността му, казва как заклеймил събитията около щурмуването от страна "армията" на Тръмп. Ужас и лицемерие. Всъщност това щурмуване беше добре да покаже на политиците им там, че не са бого, а народоизбрани. Не казвам кой крив и кой прав, не ми е в компетенцията, но израза нелегална или незаконна война( :mhihi: )не съм го чувал да го използва за никоя войните на САЩ в последните 30 години. Явно техните нахлувания в чужди територии да освобождават някой си са били операции и учения, особено за войниците им, които досущ като Руските не са знаели за какво са там. Иначе да, кофти е когато два народа се избиват и да братски или не. Но от клипа разбрахме, че има хиляди Руски военни убити вече :mhihi: огромен брой пленена военна техника и...ми че те Украинците в такъв случай трябваше вече да са спечелили бе господин политик. Защо тогава към края се обръщате към Путин, че почнал тая война и той можел да я спре? Пратете самолетите от Топ Гън да я спрат, нали вашето честно правителство, което никога не лъже гражданите си(само Руското лъже своите)за добрите си намерения убеди Зеленски за толкова години, че едва ли не ще воюват рамо до рамо? Даже убедихте и света, че Путин нямало да посмее. Мне, нещо не сме ви разбрали добре явно тогава и ние, и Зеленски.
П.п: И аз много харесвам бате Арни в ролите му. Ето още една изиграна добре.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 17 Мар 2022, 18:49

Интересен е факта,че тези които са най загрижени за урките ( САЩ Великобритания) от скоро и Израел, изобщо не искат да ги допускат до тяхната територия.Що ли?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 17 Мар 2022, 18:58

И като продължение на мисълта на #Top Gun Maverick за актьорските майсторства , онзи ден на някакви награди в щатите, събрал се каймака на киното и просто вече е супер комично в лошият смисъл.
Нещо като програма на вечерта.
Излизане на сцената и представяне на филмите
Представяне на артистите
Артистите подкрепят Украйна (волна програма, може да разкажат някоя история предоставена на масата във фоайето )
Артистите заклеймяват Путин (тук може да се развихрят, имат допълнително отпуснато време)
Артистите получават наградите
Коктейл!

И какво се видя, всички усмихнати и щастливи, ама 90% даже не предполагат , че има такава държава като Украйна, едва ли знаят, че има и война там, но заклеймяват яко (кой беше, а..Путин, да, нещо като Разпутин, онзи с голямата ...)
Ау, една пък показа среден пръст на Путин!
Страхотно, всички я аплодираха.
Излезе и нашата гордост, красива разбира се, усмихната и заклейми Путин разбира се и разбира се аплодисменти.
Общо взето си прекараха добре , доста добре.
Пари ли?
Не, пари и помощи не дадоха, но обещаха да си сложат знамето на Украйна в профилните снимки...както е модерно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 17 Мар 2022, 19:05

kiko написа:

Изображение
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 17 Мар 2022, 19:10

Не можах да пиша в другата тема. И аз НЕ одобрявам инвазията на Русия.

И за мен е чудно как може някой да я одобрява, пък и то доста голям процент хора. Дори да мога да разбера гледната точка на Русия, пак не одобрявам по този начин да се действа и да се руши вместо строи.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата