Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от bum_bum » 07 Мар 2013, 23:55

Другия вариант е да е травматично. Принципно липома се смята за нелечим. Ако са 2-3 е възможно да са травматични, особено тия по ръцете. Възможно е обаче и с времето да станат много, 30-40 и нагоре, може и 100 с различен размер. Тогава вече е наследствено и в общи линии оттърване няма.
Изображение

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 07 Мар 2013, 23:56

ditko1 написа:Едно приятелче беше ходил на лекар че му се появиха масни топчета под кожата, на предмишницата и лекаря му беше казал да почине малко, защото го боляха. Гледам че и на мен ми се появиха, от какво се получават ?

по-често са фиброми,след това липоми ,но последните не болят!!
може да са още поне 5 неща,но е много писане ,а и за щастие те са рядко...
най-добре
1.ехография -безвредно образно изследване
2.(ако се наложи) биопсия,тогава се разбира единствено на 100% какво е.
Общо взето ако не болят и ако не са естетичен проблем ,не се махат..

bum_bum написа: Освен оперативно, което по същество не е лечение.

а какво е тогава?? не за друго,а щото доста оперирам и се ми се струва ,че по тоя начин ИЗлекувам разни болести..
даже и такива "топчета" и тем подобни бая съм поизрязал,гледам не са се появили наново ,значи какъв трябва да е изводът?
bum_bum написа:Другия вариант е да е травматично. Принципно липома се смята за нелечим. Ако са 2-3 е възможно да са травматични, особено тия по ръцете. .

ако говорим за травма,тогава можем да го свржем с ганглион и то най-често са единични образувания...
аз съм излекувал поне 50 липома,като най-големият от тях беше колкото юмрук ,в областта на тила...
п.п. за да не е чудно,не съм ги пломбирал,специализирал съм хирургия в отделение по Лицево-челюстна хирургия

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 08 Мар 2013, 0:19

yavor20V написа:най-добре

и аз казвам по-добре да идеш на специалист, вместо тук да ти даваме виртуални диагнози.

@док и бум, ще ви помоля да не се почвате пак. кофти е :yes:

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 08 Мар 2013, 0:20

yavor20V написа:
ditko1 написа:Едно приятелче беше ходил на лекар че му се появиха масни топчета под кожата, на предмишницата и лекаря му беше казал да почине малко, защото го боляха. Гледам че и на мен ми се появиха, от какво се получават ?

по-често са фиброми,след това липоми ,но последните не болят!!
може да са още поне 5 неща,но е много писане ,а и за щастие те са рядко...
най-добре

bum_bum написа: Освен оперативно, което по същество не е лечение.

а какво е тогава?? не за друго,а щото доста оперирам и се ми се струва ,че по тоя начин ИЗлекувам разни болести..
даже и такива "топчета" и тем подобни бая съм поизрязал,гледам не са се появили наново ,значи какъв трябва да е изводът?
bum_bum написа:Другия вариант е да е травматично. Принципно липома се смята за нелечим. Ако са 2-3 е възможно да са травматични, особено тия по ръцете. .

ако говорим за травма,тогава можем да го свржем с ганглион и то най-често са единични образувания...
аз съм излекувал поне 50 липома,като най-големият от тях беше колкото юмрук ,в областта на тила...
п.п. за да не е чудно,не съм ги пломбирал,специализирал съм хирургия в отделение по Лицево-челюстна хирургия

Жив и здрав да си и да продължаваш да лекуваш хората при нужда!
И леко встрани от спора - виждал съм ти аудито - беше върха, въпреки, че не симпатизирам на марката. На скоро обаче ти "срещнах" БМВ-то (червеното, което беше пуснал за продажба тук) и мога да те поздравя искрено! Уникален автомобил в уникално състояние.

Аватар

Мнение от yavor20V » 08 Мар 2013, 0:34

kulov написа:
yavor20V написа:най-добре

и аз казвам по-добре да идеш на специалист, вместо тук да ти даваме виртуални диагнози.

@док и бум, ще ви помоля да не се почвате пак. кофти е :yes:

Никакво намерение нямам,просто питам ,защото очевидно не съм на това мнение,батя! :yes:
zxsport написа:И леко встрани от спора - виждал съм ти аудито - беше върха, въпреки, че не симпатизирам на марката. На скоро обаче ти "срещнах" БМВ-то (червеното, което беше пуснал за продажба тук) и мога да те поздравя искрено! Уникален автомобил в уникално състояние.

:bchug: :bchug: :bchug: свИрни другия път по ено здрасти да си кажеме дет се вика! :yes: жив и здрав!
м/у другото,пак :OT: много отчетливо ми прави впечатление,че почти навсякъде ,когато съм без предимство,пуска ме предимно автомобил от същата марка ,за БМВ говоря! :clap:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 08 Мар 2013, 0:36

Абе аз знам, че са нелечими и излизат на друго място ама все пак нали ти си доктор Куин. :dunno: Пак си помисли за ганглиона. Колко такива на предмишницата си видял? Или тука имаме случай едно на милион? Или малкото мастно топче под кожата може да се сбърка с кистозното образувание като ганглиона?

То се вижда по-горе кой какво почва. Където и да отвориш се вижда, че липомата при ортопедично премахване рецидивира на друго място. Лечение НЯМА. Ортопедичното премахване не е лечение, щото и 100 пъти да го режеш то пак ще се появи на друго място, защото причината за съществуването му не е ясна и съответно не е премахната. Може доктора да знае друг метод за изрязване при който да не се появяват повече, знам ли? :mhihi: Ако е така не е лошо да го публикува, щото във всички медицински справочници пише обратното.

Добре си бях като не отварях темата. Айде, пак излизам в отпуск :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от yavor20V » 08 Мар 2013, 0:51

:clap: айде хОди да си почиваш сега,много тъничко ми преля,трябва да си доволен.. :mhihi:
медицинските справочници са добър източник,но не и като основен подход в подготовката.
рецидив значи поява на нещо,което веднъж е премахнато и то след повече от 6 месеца,ако е по-малко от тях се води персистенция.Появата на НОВО образувание няма нищо общо с рецидива,ама защо ли ти обяснявам тия неща,след като имаш общо с медицината,колкото ....сам се сети...
и не ме питай аз колко такива съм видял,със сигурност почти колкото теб :bowdown: ти нямаш слаба тема,признавам те!! :ok:

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 08 Мар 2013, 1:00

yavor20V написа: свИрни другия път по ено здрасти да си кажеме дет се вика! :yes: жив и здрав!
м/у другото,пак :OT: много отчетливо ми прави впечатление,че почти навсякъде ,когато съм без предимство,пуска ме предимно автомобил от същата марка ,за БМВ говоря! :clap:

Е к'во да ти свирна - аз като видях червената машина, на момента се влюбих и докато се сетя да отреагирам ти беше на следващия сфетофар на 300 м от мен :) Иначе и аз забелязвам феърплей между БМВ водачите без значение с коя серия са за което ЕВАЛА!!!
П.С. - няма да се включвам повече по темата и се извинявам за причиненото неудобство!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 08 Мар 2013, 11:13

yavor20V написа:Появата на НОВО образувание няма нищо общо с рецидива,ама защо ли ти обяснявам тия неща,след като имаш общо с медицината,колкото ....сам се сети....

Демек казваш, че ти идва един с 10 липома. Ти му ги режеш и човека си отива в къщи вече излекуван. :bowdown: :bowdown: :bowdown:

След повече или по-малко от 6 месеца на него му излизат нови 10, но това не е свързано със старата му болест липоматоза защото ти вече си я излекувал като си изрязал всичките липоми. Това е една чисто нова болест тъй като ти старите липоми си ги махнал и това са едни чисто нови образувания, дали рецидивирали или персистирали все едно :yes:

Не е чудно че за тая болест няма зор да се търси лек (както и за много други)след като успешно излекувания пациент ще се върне пак за още и още операцийки за които ще плаща. Къв е зора да бъде излекуван в миг, след като с тази болест се живее и си доживотен спонсор на такива видни лечители?

Виж, аз си пиша нещо и ти ми влизаш с 10 цитата, после аз съм бил нервен и аз съм се заяждал за нещо. :dunno:

И така както се измъкна преди за диабетната ацидоза и кетозата сега пак не ми обясни за тоя ганглион вследствие на травма на предмишницата. Много удобно пропускаш неща за които не искаш да говориш понеже късно се усещаш какво си казал, а писаното остава.
Та понеже аз съм чел само справочници, а ти много повече медицински трудове. Посочи ми ако обичаш описан един единствен клиничен случай на ганглион върху предмишницата възникнал вследствие травма. Тук не претендирам да съм 100% прав ама все пак не съм чувал за подобен случай. Няма да споменавам и очевидната разлика между ганглион и липом дори и за неспециалист. Не мисля, че някой би определил ганглиона като "мастно топче".
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 08 Мар 2013, 12:00

чакай да кажа и аз нещо.
отношението и на двамата ви е погрешно. абсолютно погрешно.
в политическите теми може би това се пропуска като проблем. а той е най-належащия - балканската кръв.
какъв е тоя зор за налагане не мога да разбера? тези непрекъснати нездрави спорове водят до стрес.
не казвам, че нещата които се коментират не са интересни. ама тази враждебност!!!
на мен поне ми влияе.
аре стига де!!!
ебати
спрете се малко :banghead:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 08 Мар 2013, 12:06

Заговорихте за мастни топчета по предмишницата... имам едно нещо от много време на предмишницата, но не го знам какво е. Когато ръката ми е в отпуснато състояние го няма изобщо. Появява се само когато я стегна:

Изображение Изображение

Като го натисна не е твърдо и не ме боли - просто си е там. Единственото е по цялото ми тяло от години. :dunno:

П.С. НЕ зобя :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 08 Мар 2013, 12:13

Ама какво да се спирам? Върни се назад и виж кой ме апострофира постоянно. Първо почна да критикува начина ми на трениране и имаше някакви подмятания от рода на "Рамбо, Командо, барета" и т.н. После критиките се прехвърлиха и на храненето. А аз споделям и никого не задължавам. Който не е съгласен да не го прави, какъв е проблема? :dunno:

Отделно се изприказваха глупости от рода на това, че ако се храниш с много мазнини и малко въглехидрати ще си докараш ацидоза :kuku: За умрелия доктор, дето продавал витамин С и т.н. и т.н... После тая тъпня за травматичния ганглион на предмишницата.

Аз не коментирам докторските писания, но ако се погледне назад всяко нещо, което кажа той го цитира и нещо се обяснява. Казах му по-назад, че за мен е неук и некомпетентен човек и не желая да коментира това, което пиша ама явно е забравил.

Известно време не отварях темата и не писах нищо и с първия ми пост пак се почна. И после ми казвате "спри се".. е кво да спра аз точно?

Повече няма какво да се обяснявам. Оставям ви на доктора да ви обясни връзката кетоза-ацидоза и ганглиона на предмишницата вследствие травма. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 08 Мар 2013, 12:20

и за двамата се отнася. самата враждебност дразни.
аз призовавам споровете да бъдат в градивен тон.
ама понякога и ти си настръхнал като таралеж. да не ти каже нещо човек.
не ща да вземам страна, щото целият ви спор е сбъркан отвсякъде. няма прав в него.

Аватар

Мнение от yavor20V » 08 Мар 2013, 19:02

Ше ти отговоря с удовошствие малко по-късно,Рамбо на филии с мас и луканка !! Нямаш грижи,въпреки че ми писва от твоите глупости...

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Мар 2013, 19:10

Кулов,

Мое лично впечатление е,че аз откакто чета темата,съм научил ,пробвал и видял ефект от много неща относно хранене (най-вече) от бум-бум,
отколкото от колегат Явор, който наистина се включи със саркастични подмятания за чуждия стил на трениране и хранене, като градивност от мненията аз не видях особено- да говориш за ефедрин с цел чистене или как обичаш сладкото с какво помага?? :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата