FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- ///Motorsport
- кандидат ентусиаст
-
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
http://vbox7.com/play:129d53d1 един приятел какво направи.
Във връзка с възникналите неудобства от новата клиентска платформа, която М-Тел опитва да въведе вече няколко месеца, от мобилния оператор обявиха, че ще зарадват всичките си абонати като опростят телефонните им сметки до Коледа, тази година.
Радостната новина идва след хиляди клиентски запитвания от типа „май** в* да е**, ‘що не мога да си видя сметката!?“ получени чрез пощата или отправени към оператор, а не рядко и задавани към некомпетентно гледащи служители в регионалните офиси.
В действителност по-голямата част от клиентите на М-Тел не са получавали сметките си за телефон от средата на лятото, но това не ги тревожи особено, защото заплати пък не са взимали от края на зимата. Така според запознати се получавал необходимият баланс, тъй като едните не бързат да си искат парите, а другите пък и без това нямат капитал за глупости.
След като за 15-годишнината си от мобилния оператор не успяха да направят мега концерт на Сашо Роман, както плануваха първоначално и вместо него викнаха Енрике Иглесиас, вече е ясно и каква ще е изненадата за 20-годишнината. За юбилея си М-Тел обещават да са готови с обновяването на клиентската си платформa и тя вече да не се базира на принципа на вакуумните лампи. Последните бяха връх на технологиите в началото на миналия век и в момента могат да се намерят само в съоръженията на М-Тел и по-добрите исторически музеи. Друго гръмко обещание, което поемат от Мобилтел, е дотогава да имат на достъпна цена поне една адекватно работеща услуга.
От М-тел обещават и че ще направят всичко възможно да не използват психично болни, дразнещи пенсионери, хомосексуалисти и леки момичета в рекламните си кампании, както правеха досега. Последното е във връзка с желанието на телекома първата асоциация на хората, когато чуят М-тел да не бъде „лай*а“, както е в момента според социологическо проучване.
http://nenovinite.com/news.php?action=view&ID=792

Радостната новина идва след хиляди клиентски запитвания от типа „май** в* да е**, ‘що не мога да си видя сметката!?“ получени чрез пощата или отправени към оператор, а не рядко и задавани към некомпетентно гледащи служители в регионалните офиси.
В действителност по-голямата част от клиентите на М-Тел не са получавали сметките си за телефон от средата на лятото, но това не ги тревожи особено, защото заплати пък не са взимали от края на зимата. Така според запознати се получавал необходимият баланс, тъй като едните не бързат да си искат парите, а другите пък и без това нямат капитал за глупости.
След като за 15-годишнината си от мобилния оператор не успяха да направят мега концерт на Сашо Роман, както плануваха първоначално и вместо него викнаха Енрике Иглесиас, вече е ясно и каква ще е изненадата за 20-годишнината. За юбилея си М-Тел обещават да са готови с обновяването на клиентската си платформa и тя вече да не се базира на принципа на вакуумните лампи. Последните бяха връх на технологиите в началото на миналия век и в момента могат да се намерят само в съоръженията на М-Тел и по-добрите исторически музеи. Друго гръмко обещание, което поемат от Мобилтел, е дотогава да имат на достъпна цена поне една адекватно работеща услуга.
От М-тел обещават и че ще направят всичко възможно да не използват психично болни, дразнещи пенсионери, хомосексуалисти и леки момичета в рекламните си кампании, както правеха досега. Последното е във връзка с желанието на телекома първата асоциация на хората, когато чуят М-тел да не бъде „лай*а“, както е в момента според социологическо проучване.
http://nenovinite.com/news.php?action=view&ID=792

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Чък Норис го родила леля му, защото никой не смеел да е*е майка му .. 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- M3-CSL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530d xDrive
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
- Kroki
- Дон Кроки
-
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Е тука една бесна каравана
http://www.youtube.com/watch?v=4UCZF_Un ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=4UCZF_Un ... re=related
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
http://www.automedia.bg/news/article_11229.html
Паркиране в най-голямото село на България!
Паркиране в най-голямото село на България!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Kroki
- Дон Кроки
-