Политическа
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Политическа
И съвсем резонно герберунгела шеф Ваньо ще си понесе щетата . Щото ето как изглежда ситуацията според моя опит с такива : ...Ванката завърршва стругарство в Оренбург Расия , почва в АЕЦа в параджийския цех стругар и стига до началник подръжка на турбините щото това е учил в Оренбург . В един момент късмета му каца на рамото и Герб го правят шеф на АЕЦа ...вместо да сложат ядрен физик който разбира от ядрена енергетика слагат бай стругар герберунгела . И кво става после , бай Иван разбира много от руски мантракуки и вика тоя клапан на парогенератора няма да го купуваме оригинал ще го сделаме тука това е проста работа . Речено сторено , поръчват ги тука комплекта клапани обаче ядец - бракувана партида . Един път , втори път , сега трети ...бай Иван параджията продължава да упорства и поръчва джелезо от Китай щото е учил за джелезата в Оренбург ...Абе сложете един началник който разбира от АЕЦ , като слагате параджии да управляват АЕЦ ще берете ядове . Толко ли е сложно да се разбере ?nickstorm написа:Jordana написа:Моджо , някакъв коментар за теоретичните загуби в Козлодуй ?![]()
https://www.youtube.com/watch?v=VWFc2pNu3jE
Според мен отговорността ще я поеме бай Иван параджията....

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Като почнеш да правиш разлика между нереализирана печалба и загуби пак ще обаждай.
Трайчо какъв, кой ? Нещо да е показал отчет,ОПР, тва онова..или само моабети ?
Ми не е верно, губи по 100 милиарда в минута...айде докажи, че не съм прав.
Не се опитвай да си мерудия, моля, особено за неща които не са ти ясни. Като повечето неща ахахахахаа.
Ако искаш питай Джемини загуба ли е или нереализирана печалба.
Аман вече.
Трайчо какъв, кой ? Нещо да е показал отчет,ОПР, тва онова..или само моабети ?
Ми не е верно, губи по 100 милиарда в минута...айде докажи, че не съм прав.
Не се опитвай да си мерудия, моля, особено за неща които не са ти ясни. Като повечето неща ахахахахаа.
Ако искаш питай Джемини загуба ли е или нереализирана печалба.
Аман вече.
Хм,хм...
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Моджо , вътрешната ти информация не струва пукната пара ... ! Ето шеф Иван баш енергетика на републиката да ти каже колко е загубата , пък ти им викай както искаш на -18 милиона .
...18 милиона лева е загубила "АЕЦ Козлодуй" за две спирания на 6-ти блок през 2025г. заради разкъсани мимбрани, стана ясно от изслушването на изпълнителния директор на централата Иван Андреев в парламента....
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Шеф Иван да си казва каквото ще. Повтарям, че не разбираш какво е загуба и какво пропусната полза/печалба. Още един път да го кажа ли ?
Печалбата на АЕЦ е около 600 000 ЛЕВА дневно.
18 милиона разделено на ЦЯЛАТА печалба е = 30 дни централата да не работи въобще. Заради авариите не е работил само 6-ти блок за 10 или 12 дена.
А между другото в планов ремонт е бил 37 дена.
БЛЯ БЛЯ ще има ли още или ще замълчиш ?
EDIT Данните са за 2024, 25 не е излязла още ама няма да е много по различно, че да е и по-зле.
И да не излезе, че и аз съм бля бля
https://www.capital.bg/biznes/energetik ... a_tretoto/
има едно синьо линкче дето ще те отведе на отчетите за 2025/не окончателни/. За 2024 си ги намери сам.
Иван казал, Трайчо казал, баба Вуна казала...
Спирам...с радиоточката е така..или я гасиш или не я слушаш.
Печалбата на АЕЦ е около 600 000 ЛЕВА дневно.
18 милиона разделено на ЦЯЛАТА печалба е = 30 дни централата да не работи въобще. Заради авариите не е работил само 6-ти блок за 10 или 12 дена.
А между другото в планов ремонт е бил 37 дена.
БЛЯ БЛЯ ще има ли още или ще замълчиш ?
EDIT Данните са за 2024, 25 не е излязла още ама няма да е много по различно, че да е и по-зле.
И да не излезе, че и аз съм бля бля
https://www.capital.bg/biznes/energetik ... a_tretoto/
има едно синьо линкче дето ще те отведе на отчетите за 2025/не окончателни/. За 2024 си ги намери сам.
Иван казал, Трайчо казал, баба Вуна казала...
Спирам...с радиоточката е така..или я гасиш или не я слушаш.
Хм,хм...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Румен Радев обяви с кого ще се яви на изборите
https://nova.bg/news/view/2026/03/02/528950/румен-радев-обяви-с-кого-ще-се-яви-на-изборите/