Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Top Gun Maverick написа:Сега се чудя ще има ли реванш и къде остава Пулев в цялата работа?
Още есента ще е, веднага са поискали бърз реванш, имало го в договора. Пулев ще чака...
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
https://www.sportal.bg/news.php?news=78 ... tilH4ha7ps
Според мен всичко си беше един театър ама карай....
Според мен всичко си беше един театър ама карай....

Абе съмнява ме с тея всички заявки на Джошката да се продаде, пък и кой ще му даде тоолкова много кинти ? Мексиканците ли .. не мисля. Просто шишкото се оказа много труден съперник, а подценяването си оказа своята дума. Джошката се помисли за Уаилдър и искаше да го видят на американска земя как също може да ги тупа, но и на 2та пъти вместо да довърши съперника си получи за изненада голям бой 
Сега ако иска да измие срама трябва в Лондон да го разцепи и да си върне титлите, само че като гледам Руиз държи много на бой та ще е трудно.

Сега ако иска да измие срама трябва в Лондон да го разцепи и да си върне титлите, само че като гледам Руиз държи много на бой та ще е трудно.
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Единя взима 27М$ другия 7М$ за какви залагания си говорим?
Как си представяте, че AJ ще да заложи 1М$ за да вземе още 10 например и никой няма да разбере?
Или пък ДАЗН да му преведат няколко екстра милиона, че бил паднал и привлякъл няколко милиона мексиканци в тяхната мрежа?
Това не са нашите спортисти тук, които за някой лев ще паднат и свирка могат да ти предложат..
AJ падна защото беше по-слаб.
Как си представяте, че AJ ще да заложи 1М$ за да вземе още 10 например и никой няма да разбере?
Или пък ДАЗН да му преведат няколко екстра милиона, че бил паднал и привлякъл няколко милиона мексиканци в тяхната мрежа?
Това не са нашите спортисти тук, които за някой лев ще паднат и свирка могат да ти предложат..
AJ падна защото беше по-слаб.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Сега са вече топ 4, не го виждам нашия срещу никой от тях... 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Ще бъда кратък.ТОВА което видях беше нагласен мач.Който НЕ Е съгласен с мен,ще го помоля да си отвори гугъл хрома и да отвори два таба,в единия мача с Кличко,a в другия този мач с продавача на буритоси,и сам ще си отговори на въпроса.За мен на 100% нагласен мач и много ама много завъртяни пари ! И запомнете..черното тото е там където никой не очаква,за справка - коефициентите преди мача за Анди и най-вече за този с нокаут в полза на дебелия.
Последна промяна Maxmadness на 03 Юни 2019, 1:54, променена общо 1 път
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
На мен вече всичко ми е съмнително. Не само в бокса. Загубата с 4:0 на Барса, загубата на Аякс от Тотнъм и тн. Футбола е ясен - там има много футболисти, рефери и прочие. Но във бокса си сам на ринга, играеш за твоето име. Джошуа беше непобеден и не вярвам, че би се продал за каквито и пари. Справка - Мейуедър. Може би и той самия не разбра какво не е наред тази вечер, евентуално някой в неговия щаб да е направил нещо. Но Джошуа сам да е загубил не го вярвам.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
whatdaf написа:На мен вече всичко ми е съмнително. Не само в бокса. Загубата с 4:0 на Барса, загубата на Аякс от Тотнъм и тн. Футбола е ясен - там има много футболисти, рефери и прочие. Но във бокса си сам на ринга, играеш за твоето име. Джошуа беше непобеден и не вярвам, че би се продал за каквито и пари. Справка - Мейуедър. Може би и той самия не разбра какво не е наред тази вечер, евентуално някой в неговия щаб да е направил нещо. Но Джошуа сам да е загубил не го вярвам.
Човече това не беше Джошуа...седнах да разсъждавам трезво.От няколко часа му гледам всички мачовe,и най-интересното е че в нито един рунд или мач той до сега НЕ Е БИЛ човека който да отстъпва назад,както е след 3-тия рунд срещу продавача на буритоси.Никой не може да ме убеди,че това е истински мач.Яко нагласена и смешна работа ми е тва.Просто като пуснеш мача срещу Клечката и особено момента преди бруталния ъперкът да видиш какво е злоба и как се млатат и какви удари се хвърлят...срещу Кличко за мен беше истинска битка на двама титани,а тва къде го гледах одеве беше пълна пародия.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
А бе не знам колко уреден е бил мача, но след втория нокдаун беше неадекватен
Отнесе голем секс и това е.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе аз не съм голям специалист ама пак ще се прибвам нещо да кажа.
Преди няколко години, кога гласяхте кобрата за абсолютен, вечен и непобедим шампион, като казах, че нещата не са баш така и всъщност той е един съвсем посредствен боксьор ме изядоха тука
Е сега казвам същото и за Джошуа. По-добър е от нашия в пъти, но в големия бокс далеч не е това, което го направиха малко на сила само, щото е симпатичен негър и изглежда добре като световен шампион.
Тъй, че няма нищо сензационно в тая загуба. Шишака има страхотна кариера като аматьор и повече победи от АД, като професионалист.
Преди няколко години, кога гласяхте кобрата за абсолютен, вечен и непобедим шампион, като казах, че нещата не са баш така и всъщност той е един съвсем посредствен боксьор ме изядоха тука

Е сега казвам същото и за Джошуа. По-добър е от нашия в пъти, но в големия бокс далеч не е това, което го направиха малко на сила само, щото е симпатичен негър и изглежда добре като световен шампион.
Тъй, че няма нищо сензационно в тая загуба. Шишака има страхотна кариера като аматьор и повече победи от АД, като професионалист.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Посредствен е джошката, само дето преби като куче Поветкин, който макар и на 38г си беше в силата . Верно е че шампиона и там се разклати здраво в началото, но се съсвести и посла смаза руснака.
От друга страна гледаме и супер тъп мач на уж най-големите претенденти - Уайлдър и Фюри и се оказа, че звездите не светят много силно. Да не говорим за тежките съмнения, че Фюри симулираше разни неща.
От друга страна гледаме и супер тъп мач на уж най-големите претенденти - Уайлдър и Фюри и се оказа, че звездите не светят много силно. Да не говорим за тежките съмнения, че Фюри симулираше разни неща.
Абе да те бият толкова много и да летиш по ринга напред назад незнам дали има цена в този спорт
Колкото и пари да са му дали на черния надали ще успеят да измият срама от тази загуба.
Вижда се с просто око как беше подценен много Руиз, в 3я рунд като го просна на земята си помисли че вече всичко е свършено и тръгна да го довършва, само дето не позна че шишкото носи на бой и общо взето нищо му нямаше след нокдауна. От там отнесе големи тупаници и не можа да се възстанови повече през мача, просто не носи на бой Джошката и това му е големия минус.
7я рунд същата картинка, след левия прав шишкото се направи че залита и е замаян само че отново изигра умрялата лисица и му показа за 2ри път през мача от къде изгрява слънцето. Това ако не е подценяване на противника здраве му кажи
отново отнесе големи тупаници +умората от късните рундове Джошката тотално се предаде и незнаеше къде се намира.

Вижда се с просто око как беше подценен много Руиз, в 3я рунд като го просна на земята си помисли че вече всичко е свършено и тръгна да го довършва, само дето не позна че шишкото носи на бой и общо взето нищо му нямаше след нокдауна. От там отнесе големи тупаници и не можа да се възстанови повече през мача, просто не носи на бой Джошката и това му е големия минус.
7я рунд същата картинка, след левия прав шишкото се направи че залита и е замаян само че отново изигра умрялата лисица и му показа за 2ри път през мача от къде изгрява слънцето. Това ако не е подценяване на противника здраве му кажи

Преди мача си мислех, че ще има интрига, но не предполагах, че Джошуа ще изглежда, като Кобрата срещу Кличко.
Който си мисли, че мача е нагласен да го гледа отново и отново, докато не му стане ясно, че Джошуа го пребиха и ако не бяха спрели мача, щеше да завърши като Кобрата.
Който си мисли, че мача е нагласен да го гледа отново и отново, докато не му стане ясно, че Джошуа го пребиха и ако не бяха спрели мача, щеше да завърши като Кобрата.
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Гледам доста хора са лапнали въдицата
След време пак ще си говорим 

shark1986 написа:Гледам доста хора са лапнали въдицатаСлед време пак ще си говорим
Като си толкова сигурен, защо не заложиш 1000лв за Джошуа на реванша?