С какво ни пръскат от небето?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: С какво ни пръскат от небето?

Мнение от Larbi » 29 Мар 2011, 15:42

AGD написа:
larbi написа:За разлика от огромното количество доказателства за антигравитационни крикове, използвани при строежа.

Първо кажи как са построили пирамидите и после върви да разбиваш теориите за анти-гравитационните технологии :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 29 Мар 2011, 15:45

zazomazo написа:ти пък, не е възможно да не ти е направило впечатление, че Флейм-а е човек, който няма какво да каже, но пък го прави в почти всяка тема.....той е Вселенския експерт по всички злободневни въпроси...но най-много разбира от това как другите да живеят живота си по правилен начин :mrgreen:

Забелязах го, че много е начетено това момче и във всяка тема има желязна позиция и винаги има какво да каже пък било то и плод на някакви заблудени и несинхронизирани тропания по клавиатурата :yes:

П.С. А е важното е да е в ефир човека , пък кво пише няма такова значение :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Мар 2011, 15:46

zazomazo написа:ти пък, не е възможно да не ти е направило впечатление, че Флейм-а е човек, който няма какво да каже, но пък го прави в почти всяка тема.....той е Вселенския експерт по всички злободневни въпроси...но най-много разбира от това как другите да живеят живота си по правилен начин :mrgreen:

Не бе, той обикновено задава прости въпроси от сорта на:
flame написа:
zazomazo написа:как бихте обяснили феномена Ванга?
и след като дарбата и противоречи на физични, еволюционни и т.н. закони трябва ли да приема, че не е съществувала?
или този феномен е още една конспирация?

Бате, готов ли си да си сложиш оная работа на дръвника и да се подпишеш под твърдението, че баба Ванга НЯМА непознати предсказания :winky:
Аз не съм се ровил много, но квито съм слушал - от почването на 3 световна война до любовниците на Доган и други мистерии... :mhihi:
Или викаш те и феномените некой път се случва да бъркат като има слънчеви изригвания :ok:

и се шегува като вижда какви капацитети има намесени в спора :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 29 Мар 2011, 15:49

flame написа:Бате, готов ли си да си сложиш оная работа на дръвника и да се подпишеш под твърдението, че баба Ванга НЯМА непознати предсказания :winky:
Аз не съм се ровил много, но квито съм слушал - от почването на 3 световна война до любовниците на Доган и други мистерии... :mhihi:

Баба ти Ванга ако те види ша се обърне в гроба 1 милион пъти
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 29 Мар 2011, 15:49

larbi написа:
AGD написа:
larbi написа:За разлика от огромното количество доказателства за антигравитационни крикове, използвани при строежа.

Първо кажи как са построили пирамидите и после върви да разбиваш теориите за анти-гравитационните технологии :yes:

Айде първо ти кажи. Ама ей така, да стане ясно най-накрая. За к'во толкова хора си блъскат главите не знам.
Просветли нас, а след това може и обществеността.
Аз лично не знам. И ми е интересно. Ама да не ми извадиш вес'ници :nono:
Че ония ги видях, но там просто няма място за коментар...
Искаме някакви доказателства за използване на "извънземни" технологии предадени ни от непозната нам раса.
Моля.
Благодаря предварително!
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Мар 2011, 15:52

KoolyO написа:
larbi написа:
AGD написа:

Айде първо ти кажи. Ама ей така, да стане ясно най-накрая. За к'во толкова хора си блъскат главите не знам.
Искаме някакви доказателства за използване на "извънземни" технологии предадени ни от непозната нам раса.
Моля.
Благодаря предварително!

Сакън! Пепел ти на клавиатурата! Баба Ванга ш'та прокълне 3 пъти и после 4 пъти ша са обърне в гроба!
:lol: :lol: :lol:
Бегай бързо при некоя илюминатска гледачка да ти обясни нещата от живота! За 10 кинта! :mrgreen:
Или пък си купи некой фундаментален труд, плод на бол... пардон научно обоснованата мисъл на Ван ненамкой си! Пак за 10 кинта :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 29 Мар 2011, 15:52

Сондьора написа:
Feanor написа:За пирамидките нали ти казах теорията за изливането на камъните? Тя решава проблемите с лодките - просто няма нужда от лодки. ;)

Те тава не ти верно ма грам, щото тия точно учени, дето са ти измислили теорията с лостовете и т.н., са ти определили състав на скалата, и са намерили мястото от къде са ги секли, довлачвали /извозвали кмънете :mhihi:
Така че и ти си в грешка.

А с облицовката на пирамидите са построили Кайро, за тва я няма не че е изчезнала някъде :mhihi:

Не казвам, че е вярно. Просто е хипотеза. Липсата на окончателно мнение обаче не е основание да правим произволни допускания, нали? Защото принципът "не можете да докажете, че не е така" всъщност ни води към пастафарианството и Летящото Спагетено Чудовище. :) larbi ми стана ясно, че не е чувал за Occam's Razor, но ти поне не си ли? Принципът е изненадващо валиден.
Между другото, като симпатизиращ на пастафарианството човек издигам тезата, че пирамидите ги е построило въпросното чудовище с помощта на първите си последователи - пиратите. Ха оборете ме де! :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Мар 2011, 15:54

Feanor написа:Между другото, като симпатизиращ на пастафарианството човек издигам тезата, че пирамидите ги е построило въпросното чудовище с помощта на първите си последователи - пиратите. Ха оборете ме де! :mhihi:

:clap: :clap: :clap:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 29 Мар 2011, 15:54

KoolyO написа:Първо кажи как са построили пирамидите и после върви да разбиваш теориите за анти-гравитационните технологии :yes:

Моля.
Благодаря предварително![/quote]

Не знам за какво ми благодариш , ти нали вече се самоопредели :winky: Смисъла да ти се обяснява нещо е същия както когато учителката ти е обяснявала задачите в 8-ми клас и ти не си ги разбрал (примерно)
Доказателства няма! Но учените стават смешни с техните научни теории където не са реални, а точно учените са хората които трябва да докажат , че всичко е плод на човека! Е не могат! Факт!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 29 Мар 2011, 15:58

Feanor написа: larbi ми стана ясно, че не е чувал за Occam's Razor, но ти поне не си ли? Принципът е изненадващо валиден.

Въпроса ти не беше коректен и затова не ти отговорих. Обяснявам: Ако ме беше питал на живо този въпрос можеше да се разбере дали знам или не, но пред компютъра всеки може да намери и да знае всичко ;) Така че и "да" да ти бях казал, то винаги ще остане съмнението, че съм питал чичо гугъл :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Мар 2011, 15:59

flame написа:Аха, един вид ако учените (като Галилео Галилей) не оборят конспираторите (като Ван ненамсикой) - начи конспирациите са истина! :mhihi:
:lol: :lol: :lol:
Не ти ли се струва некак си по-нормално обратното - ако конспираторите не докажат бръжтвежите си по научному просто да не им обръщаме внимание? :winky:

flame написа:всички загадки и мистерии днес са нещо, на което ще се смеем утре след като го разгадаем от научна гледна точка ;)

flame написа:Типично за древните общества е някакво явление ако не им е било ясно - да го обожествяват или отдават на нечовешки сили ;)
Аз лично обаче заставам на страната на Галилео - най-малкото щото историята ни е научила, че необяснимото днес е елементарно познание утре :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 29 Мар 2011, 16:00

larbi написа:Доказателства няма! Но учените стават смешни с техните научни теории където не са реални, а точно учените са хората които трябва да докажат , че всичко е плод на човека! Е не могат! Факт!

Aха, доказателства няма, ама учените с техните теории, базирани на факти са смешни?
Спри се вече, моля те! :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 29 Мар 2011, 16:00

flame написа:....
flame написа:
zazomazo написа:как бихте обяснили феномена Ванга?
и след като дарбата и противоречи на физични, еволюционни и т.н. закони трябва ли да приема, че не е съществувала?
или този феномен е още една конспирация?

Бате, готов ли си да си сложиш оная работа на дръвника и да се подпишеш под твърдението, че баба Ванга НЯМА непознати предсказания :winky:
Или викаш те и феномените некой път се случва да бъркат като има слънчеви изригвания :ok:

и се шегува като вижда какви капацитети има намесени в спора :mhihi:

ами склонен съм да повярвам във феномена на Ванга, щото мои близки намериха костите на изчезнал човек именно на мястото което е казала тя....въпреки, че науката няма обяснение относно факта, че тя знае къде е бил убит и заровен...

няма да те карам реципрочно да заложиш оная си работа в подкрепа на твърдението си, че дарбата на Ванга е илюзия...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 29 Мар 2011, 16:02

....
Последна промяна hell's angel на 30 Мар 2011, 0:22, променена общо 1 път
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 29 Мар 2011, 16:03

Feanor,
Виж, ти не си ме разбрал, аз казах, че по съм склонен да съм част от теорията "ба ли го", отколкото на другото.
А, че учените са в грешка са, понеже датират пирамидите на /Гиза/ на 6000bc и на 3000bc, ся за 20г ли са ги строили или за 3000г, ако са за 3000 ОК, ма за 20 некакси...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата