Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Киномания

Мнение от TNT » 05 Ное 2011, 1:55

Току що гледах Hangover 2... Доста хора ми казваха, че не е нищо особено... Е аз се РАЗЦЕПИХ ДА СЕ СМЕЯ :lol: :lol: :lol: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нема такива идиоти :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 05 Ное 2011, 9:08

uCnaHeTcA написа:Препоръчайте филми по реални истории, както се казва... :dunno:

Сетих се за още един:
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 05 Ное 2011, 10:39

Хаос написа:
acho.rs написа:БУМЕР
Бях се настроил за много силен филм - 800 човека в замунда му дали 4,9/5 - и Гладиатор не се ползва с такъв рейтинг.
Явно е заради 38цата - единственото хубаво нещо в тоя филм ...

споко Ачко, тва е щото си твърде млад, за да го разбереш тоя филм

Хаос,много точно казано! ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sorrow » 05 Ное 2011, 23:41

Връщам се от "Приключенията на Тинтин" и съм очарован от филмчето. Визуално вдига летвата доста сериозно, просто там не открих слабо място, а в много моменти фотореализмът е потресаващ. Лентата е вдъхновена от едноименната поредица книжки с главен герой - Тинтин, но си личи лекото пипване на бате Спилбърг, който този път освен продуцент е и застанал на режисьорския стол. Редно е да споменем и друг продуцент - Питър Джаксън.
Та, филмчето носи доста авантюристичен дух, всичко е на високи обороти, пълно е с напрегнати моменти и естествено имаме няколко култови образа, които непрестанно ръсят лафове.
Единственото нещо, което още се чудя дали ми допадна е, че реално филмът ни въвежда в действието от първата секунда. Това е едновременно слабост в историята, но и голям бонус за крайния продукт, тъй като екшънът ви хваща и не ви пуска до самия край.
Аз му давам висока оценка, защото определено си личи, че е пипнат от хора, които знаят какво правят.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Ное 2011, 14:28

Дайте некоя хубава фантастика,без ужаси,нещо от рода на "Стар Трек","Бойна звезда Галактика","Старгеит" всичките му разновидности."Еквилибриум" и подобни ....

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 06 Ное 2011, 15:36

Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ги като каляски !

Мнение от Yandel » 06 Ное 2011, 15:49

Изображение

Снощи го гледах и оценката му в IMDB е мнооого висока.
На кратко - много мечове, многок кървища и бойща и много слаб сюжет :/ 3.5/10

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 06 Ное 2011, 19:24

за ценителите на интелигентното и не толкова комерсиално кино силно препоръчвам новият филм на Уди Алън "Midnight in Paris" :angel:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Ное 2011, 22:00

Изображение
Ходих да го гледам миналата седмица . Весел и приятен филм . Ако някой се напрегне да открие достоверност и логика , ще остане разочарован :mhihi: Филма е идеален за разпускане и убиване на време .
6,5/10
Дайте некоя хубава фантастика,без ужаси,нещо от рода на "Стар Трек","Бойна звезда Галактика","Старгеит" всичките му разновидности."Еквилибриум" и подобни ....

Гледал ли си Островът ?
Изображение
Че кое му е чак толкова хубавото на Леон и на мен лично не ми хареса, че на всичко отгоре ми се стори и извратен.

- да , има силно педофилски елемент през целия филм . Натали Портман е на 12-13 години когато се снима , та .... Предполагам другите го харесват заради перфектната игра на Жан Рено , Гари Олдман и Н.Потман . Музиката (саундтрака) и всичко е заснето перфктно от Люк Бесон . Но идеята на филма -полу дебилен наемен убиец изпълнява мокри поръчки с 12 годишна пикла , която е влюбена в него и през цялото време му се моли да я отвори и - на мен не ми допада и от там , целия филм :confused:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 06 Ное 2011, 22:06

Yandel написа:Изображение

Снощи го гледах и оценката му в IMDB е мнооого висока.
На кратко - много мечове, многок кървища и бойща и много слаб сюжет :/ 3.5/10

ти пак много даваш, щото сигурно си го гледал на компютъра- аз го гледах на кино :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: то вярно отидох с настройката да гледам тъп екшън, ама тоя беше далеч по-зле от очакваното :banghead:
като оценка... мога ли да дам отрицателна :?: я направо -6 да му сложа...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Ное 2011, 9:37

Благодаря изключително за предложенията,разбира се че съм ги гледал и "Островът" и "Андромеда" ,май всичко съм изгледал да му се невиди,и няколко сериалчета дето ми направиха счепетление,това са "Търчууд")малко педерастее сериала),"Хранилище 13",и "Визиторс" и тн...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 07 Ное 2011, 10:42

Е.Димитров написа:Благодаря изключително за предложенията,разбира се че съм ги гледал и "Островът" и "Андромеда" ,май всичко съм изгледал да му се невиди,и няколко сериалчета дето ми направиха счепетление,това са "Търчууд")малко педерастее сериала),"Хранилище 13",и "Визиторс" и тн...

Гледай http://www.imdb.com/title/tt1119644/ ако не си го гледал.Покрай жена ми го загледах и не е лош, просто не е мой тип :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Ное 2011, 10:55

GKuzmanov написа:
Е.Димитров написа:Благодаря изключително за предложенията,разбира се че съм ги гледал и "Островът" и "Андромеда" ,май всичко съм изгледал да му се невиди,и няколко сериалчета дето ми направиха счепетление,това са "Търчууд")малко педерастее сериала),"Хранилище 13",и "Визиторс" и тн...

Гледай http://www.imdb.com/title/tt1119644/ ако не си го гледал.Покрай жена ми го загледах и не е лош, просто не е мой тип :yes:

Тюх...гледал съм го :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 07 Ное 2011, 10:58

Предполагам, че и http://www.imdb.com/title/tt0460681/ това си гледал...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Ное 2011, 11:53

Димитров - едва ли има филм в тоя жанр , дет да не си гледал , щот са много малко хубавите . Сериала - До Краен Предел - гледал ли си всички серии ?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата