България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
https://btvnovinite.bg/bulgaria/zadarzhanijat-vodach-s-5-11-promila-ne-sam-pil-alkohol.html
Добре де, сега като се замисля всеки път преди да излезна от нас се жабуря с вода за уста. Дали верно е възможно така да ме изгърбят?
Беше ми се случвало да ме спрат и да ми подадат дрегера след като съм изпил шейк от макдоналдс и отчете 0.05
Добре де, сега като се замисля всеки път преди да излезна от нас се жабуря с вода за уста. Дали верно е възможно така да ме изгърбят?
Беше ми се случвало да ме спрат и да ми подадат дрегера след като съм изпил шейк от макдоналдс и отчете 0.05

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Значи портиерът е излязъл да направи забележка... и тоя с кайена се е панирал, че портиера прави забележка на тираджията и е минал през тротоара и е сгазил портиера ...
въйййййййййййййййййййййййййййййййййййй...
Харабейшио

Харабейшио

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
KostovG написа:Добре де, сега като се замисля всеки път преди да излезна от нас се жабуря с вода за уста. Дали верно е възможно така да ме изгърбят?
да... да... даже ще отчете 9.2 промила, ако изсипеш водата за уста в дрегера
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Абе ползвал вода за уста той, идиот. Пък и за марихуаната говори. Едно е да ти отчете 0.05, друго е 5.11. Дрън-дрън от хиля и една нощ. Виновни в затвора няма. Ей сега возя един който лежа 8.5 години, за нищо вика лежах.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
vicho написа:Значи портиерът е излязъл да направи забележка... и тоя с кайена се е панирал, че портиера прави забележка на тираджията и е минал през тротоара и е сгазил портиера ...
Харабейшио
Това е другото яко място

Така са си преценили!
Другото яко място е ей тука, където е буса. Спират чак върху стрелката за дясно. И не просто спират, ами си стоят по цял ден.
Куките редовно пият кафе там и ги боли КУ.А

https://www.google.com/maps/@42.6822166,23.3137235,3a,75y,13.15h,70.24t/data=!3m6!1e1!3m4!1sWJ6nsnlLk3liEYZ_su5Hkw!2e0!7i16384!8i8192
Общо взето в територията на никой не му дреме за нищо, щото така е преценил, че е по-яко...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Тоя Кайен няма да е карал с 60 км/ч май, колкото е разрешената скорост.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Зак, а ти защо не прецениш да използваш телефона си, ама не за да ни споделяш тук а да чуеш от 112 какво ще кажат, знам че няма голям смисъл за теб, но след 20-50 -1000 сигунала ще трябва да направят нещо ... 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
ivanski_2 написа:Зак, а ти защо не прецениш да използваш телефона си, ама не за да ни споделяш тук а да чуеш от 112 какво ще кажат, знам че няма голям смисъл за теб, но след 20-50 -1000 сигунала ще трябва да направят нещо ...
Човек, ако почна да звъня за всяка неправилно паркирала кола в София, по цял ден само това трябва да правя без прекъсване

Куките стоят до тях и си пият кафето, аз ще звъня

А и на 112 звъни ли се за такива неща като неправилно паркирани автомобили? Някой знае ли?
Щото съм писал какви скандали съм правил на тия със скобите и просто ме отсвириха...

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Патрулките се правят на ударени, обръщат се на другата страна като видят неправилно паркирани коли.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
България на първо място по смъртност на пътя - причини?
За всяка кофти паркирана кола -не , но ако е паркирал на околовръстното камион според мен е доста ок да звъннеш.
Аз звъннах за лека кола в новото(вече не е ново де) кръгово в Младост 4 , до няма и 5 минути дойдоха, намериха собственика и му написаха един хубав акт …
Sent from my iPhone using Tapatalk
Аз звъннах за лека кола в новото(вече не е ново де) кръгово в Младост 4 , до няма и 5 минути дойдоха, намериха собственика и му написаха един хубав акт …
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Преди години се "изхитрих" да паркирам обратно на движението във квартал на Виена.
На сутринта имах пликче с глоба под чистачките.
Платих го и чинно паркирах винаги както трябва от тук на сетне без да се опитвам да си
спестя време за въртене за да си намеря паркомясто.
Та глобата действа отрезвяващо.
На сутринта имах пликче с глоба под чистачките.
Платих го и чинно паркирах винаги както трябва от тук на сетне без да се опитвам да си
спестя време за въртене за да си намеря паркомясто.
Та глобата действа отрезвяващо.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Интересно в комплекса където ни е офиса домоуправителя на кой звъни?
По 3-4 вдигаха на ден докато се научат, че на тротоара не се паркира.
Ма се научиха де. Ся само некой не от квартала спира обаче до час макс. го вдигат.
По 3-4 вдигаха на ден докато се научат, че на тротоара не се паркира.
Ма се научиха де. Ся само некой не от квартала спира обаче до час макс. го вдигат.
Хм,хм...
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
zAcK написа:vicho написа:Значи портиерът е излязъл да направи забележка... и тоя с кайена се е панирал, че портиера прави забележка на тираджията и е минал през тротоара и е сгазил портиера ...
Харабейшио
Това е другото яко мястоВсеки ден има паркирали тирове там и е пълен мазаляк. Особено в пиковите часове. И просто си стоят там и ги боли УЯ!
Така са си преценили!
Другото яко място е ей тука, където е буса. Спират чак върху стрелката за дясно. И не просто спират, ами си стоят по цял ден.
Куките редовно пият кафе там и ги боли КУ.АПреценили са, че нарушения няма...
https://www.google.com/maps/@42.6822166,23.3137235,3a,75y,13.15h,70.24t/data=!3m6!1e1!3m4!1sWJ6nsnlLk3liEYZ_su5Hkw!2e0!7i16384!8i8192
Общо взето в територията на никой не му дреме за нищо, щото така е преценил, че е по-яко...
Ми те и куките там спират, значи всичко е точно. Аз не мога да си представя, че органът ще нарушава закона.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Зак, звъни се и за неправилно паркирали. Обясняваш, че ти пречи да минеш, излезеш в зависимост дали е по тротоар или нещо, стоиш и чакаш. Обикновено идват и вземат отношение. Всъщност те са длъжни да вземат, а ако си там и чакаш няма къде да идат.
In God we trust, all others we track.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Top Gun Maverick написа:Зак, звъни се и за неправилно паркирали. Обясняваш, че ти пречи да минеш, излезеш в зависимост дали е по тротоар или нещо, стоиш и чакаш. Обикновено идват и вземат отношение. Всъщност те са длъжни да вземат, а ако си там и чакаш няма къде да идат.
Сега гледах репортажа за тировете и тоя дръгел Порше

Тия от болницата всеки ден звънели и подавали сигнали. Уж имало глобени, ама пак си спирали.
Но това нищо не е. Джипът с шофьор, дето едва говори български, с гуми на телове и по думите на репортера, със спирачки вързани с тел

Ама като казвам на тел, значи почти няма гуми. Сега ще превъртя и ще го снимам

Шофьорите на камионите нямат психо и т.н. Всеки един от тия - преценяч! Ама от яките преценячи!
P.S. Тука явно >90% от населението е турбопреценячи