Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
loadrunner написа:Колеги,да питам и аз нещо,макар,че в нета има писано по въпроса.Интересува ме дали смятате за удачно,при желан ефект редуциране на теглото,към добавките,които приемам ( термогенен бърнър и течен Л-карнитин ),да се прибавят и АК ? Преди 3-4 години,когато пак бях решил да "чистя",приемах АК на Universal (2700 mg),комбиниран отново с Л-карнитин.Издръжливостта при кардио тренировка тогава беше значително по-голяма от сегашната.Знам,че издръжливостта се покачва постепенно,но все пак ....разликата е осезаема.Иначе въглехидратите са максимално орязани от храненето и при все това,ефекта няма нищо общо с предишното "чистене".
Взимай аминокиселини ,дори по-добре би било с разклонена верига (BCAA),аз взимам и такива,и амино 2000 или 2700,квото ми дойде..

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
loadrunner написа:....

- loadrunner
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
TNT написа:loadrunner написа:....Пробвай и спринтове, вместо кросово бягане
А може би и просто желаеш прекалено скоростен ефект.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
и аз преди 5 дена си прецаках рамото, на машината за предно рамо сложих по 40кг. от страна и повече няма да го направя.
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
ditko1 написа:и аз преди 5 дена си прецаках рамото, на машината за предно рамо сложих по 40кг. от страна и повече няма да го направя.
Колеги кви са тея килограми за рамо.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Сигурно има резон,аз иам приятел дето беше манекен и той тренираше по някви схеми там дето ги тренираха инструктори,обаче правеше странични повдигания с дъмбели по 8кг(така му казал инструктора) и раменете му бяха като топки за боулинг
а принципно можеше да вдигне 2пъти повече от мен ?
та от тогава аз правя същото с 10кг дъмбели ,е ...не са ми раменете като неговите,ама аз ги пазя ,щото бях достатъчно тъп преди години да правя зад врат със 70кг щанга и лявото изхрупа,след тва паднах от мотор веднъж и му е#ах мамата тотално 
в тая зала дето тренирам няма чувал...там тренират Златки разни и тем подобни сливи
иначе преди време съм правил "грешката" да боксирам и да тренирам рамо в един ден и после ръцете ми беха като оперирани,не можех да ги вдигна да ги подпра на масата

TNT написа:Дай 20-30мин. на боксовия чувал преди тренировката и скивай после какво става
в тая зала дето тренирам няма чувал...там тренират Златки разни и тем подобни сливи

иначе преди време съм правил "грешката" да боксирам и да тренирам рамо в един ден и после ръцете ми беха като оперирани,не можех да ги вдигна да ги подпра на масата

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
loadrunner написа:TNT написа:Дай 20-30мин. на боксовия чувал преди тренировката и скивай после какво става
Боксов чувал имаше в залата,но го махнаха преди месец.Иначе преди да започна тренировката правя по 15-20 минути кардио,или на велоергометъра,или на крос-тренажора...и след тренировка 40 минути минимум пак кардио.Отделно в 1-2 дни от седмицата ходя да тичам и там е разликата спрямо преди
В Спартак ли тренираш?
- loadrunner
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
Anthony_J написа:loadrunner написа:TNT написа:....
....
В Спартак ли тренираш?
Не,колега.Живея в Пловдив и тренирам във фитнес зала "Перла",ако това е за което питаш.
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
От известно време се запалих по пудовките и си купих 2*16кг.
Молбата ми е някой с повече опит да ме насочи как да си организирам тренировката с тях (упражнения в кръгова,
няколко упражнения в серии едно след друго
).
Прегледах доста клипчета в youtube, които ми давата идея за упражнения, но не знам как да ги комбинирам и подреждам.
С пудовки съм начинаещ, във фитнеса имам опит от няколко години, като идеята ми е събота и неделя - фитнес, през седмицата
пудовки 20-30мин. 2-3пъти. Цел - сваляне на мазнини (доста
). Ааа... и човек на години съм.
Молбата ми е някой с повече опит да ме насочи как да си организирам тренировката с тях (упражнения в кръгова,
няколко упражнения в серии едно след друго

Прегледах доста клипчета в youtube, които ми давата идея за упражнения, но не знам как да ги комбинирам и подреждам.
С пудовки съм начинаещ, във фитнеса имам опит от няколко години, като идеята ми е събота и неделя - фитнес, през седмицата
пудовки 20-30мин. 2-3пъти. Цел - сваляне на мазнини (доста

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Възможно ли е "топене" коремни мазнини и трупане на маса едновременно ?
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
///Maximalniq написа:Възможно ли е "топене" коремни мазнини и трупане на маса едновременно ?
Възможно е,ама не и с добавки

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Joro17 написа:От известно време се запалих по пудовките и си купих 2*16кг.
няколко упражнения в серии едно след друго).
пудовки 20-30мин. 2-3пъти. Цел - сваляне на мазнини (доста). Ааа... и човек на години съм.
колега, отговорно те съветвам да се обърнеш към Юри Атанасов - http://www.gire-box.com/?page_id=111
аз си напазарувах две пудовки оттам (16 и 24 кг) и от време на време минавам да ми погледне техниката.
съветвам те да не се учиш от клипове в тубата или несертифицирани инструктори, пудовките изискват доста специфична техника и нямат нищо общо с бодибилдинга.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
какво правите за корем?аз от около 2 седмици правя тези и корема наистина се стегна като го барам но отгоре си е сланинка още,почнах и да тичам ше видим предложете и вие нещо да искарам тез плочки засега нищо не пея,тренирам около 6години 4 дни в седмицата бях 95 сега с диетата около месец 5 дни отслабнах с 11 кила ди 80 да стана искам http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
flirt4o_ написа:какво правите за корем?аз от около 2 седмици правя тези и корема наистина се стегна като го барам но отгоре си е сланинка още,почнах и да тичам ше видим предложете и вие нещо да искарам тез плочки засега нищо не пея,тренирам около 6години 4 дни в седмицата бях 95 сега с диетата около месец 5 дни отслабнах с 11 кила ди 80 да стана искам http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
За корем , докато не разкараш сланинката ,колкото и да блъскаш за корем , няма да получиш търсеният резултат....Да нужно е да имаш какво да изкараш като мускулатура , но подкожният слой е в пъти по-трудно да се махне.
Аз никога не съм имал корем или нещо , но покрай целта ми да си смъкна % подкожните мазнини просто се убедих колко лой се складира около корема... така че този процес освен всичко друго изисква и време.
Намери най-оптималният начин на хранене за теб и след време ще си ОК

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
мерси колега за бързия отговор
значи трябва хубава диета и тичане