Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от vladobate » 09 Окт 2020, 13:27

Димитров каква епидемия бре пич . Щото изследват ...ако не бяха къде я видя таз епидемия пък камо ли пандемия . Въобще нямаше да се разбере за заболеваемост щото е супер ниска , даже няма основания за обявяване на епидемия по тия числа . Така и не изясниха кой се тества , болни ли на общо основание ли...никва представителна извадка за статистика не може да се изведе щото ако влезеш в една болница там има на 100% болни е това ли е статистиката .... Януари вкъщи се тръшнахме 90% от живущите , ей на тва му викам грипна епидемия щото и учениците липсваха в училище понеже имаше реална заболеваемост , а не вирусоносителност . Не се отрича наличието на вируса , а обрисуваната картинка нямаща нищо общо с реалната .

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 09 Окт 2020, 14:20

Е.Димитров написа:
Borymeckata написа:
steeN написа:Това е, защото големите зли корпорации мразят клиентите си и ги интересува само печалбата. А малкия семеен бизнес се отнася с тях като членове на семейството :ok:

Ей, не пропускаш... :yes: :yes:

Внимавай с тоя волан, както ти е заключен на пълно дясно.

Вероятно мрази Наскар, заради това, че тея завиват само на ляво :mhihi:

Реално погледнато... и в давата случая се въртят в кръг. :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Окт 2020, 15:08

Ако си на 90 има ли значение дали си починал от пневмония инфаркт или инсулт ? Според мен не , щото и трите случая те пишат ковид :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 09 Окт 2020, 15:22

Lajat ni kak si iskat, bratq! Viros nqma!!! Vsi4ko se pravi za da ni otvle4e vnimanieto ot 5G-to i Bil Geitz da ni 4ipira s vaksini. Zamislete se! Bog da pazi maika Balgarq!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 09 Окт 2020, 16:20

Бот??

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 09 Окт 2020, 16:25

Стегайте се психологически. Кой не го е минал досега, на 1000% до зимата го е фанал. Особено теа с децата и особено в София. Минахме си на шведския модел и дано си останем на него иначе нема оправия. Верно е малко тегаво за по-дъртите ама ако не са тотал щета по начало и те ше издрапат.
За кво мисля така ли, ми пълно е със заразени със слаби или почти никакви симптоми. Просто самата Корона си е такава - лабава. Обаче поради страха от тоталната карантина плюс скъпите тестове плюс психологическия натиск никой не ебава да си прави тестове ами си джитка и чака да му мине....и то си му минава. Така че споко.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 09 Окт 2020, 18:33

E34 написа:Стегайте се психологически. Кой не го е минал досега, на 1000% до зимата го е фанал. Особено теа с децата и особено в София. Минахме си на шведския модел и дано си останем на него иначе нема оправия. Верно е малко тегаво за по-дъртите ама ако не са тотал щета по начало и те ше издрапат.
За кво мисля така ли, ми пълно е със заразени със слаби или почти никакви симптоми. Просто самата Корона си е такава - лабава. Обаче поради страха от тоталната карантина плюс скъпите тестове плюс психологическия натиск никой не ебава да си прави тестове ами си джитка и чака да му мине....и то си му минава. Така че споко.

Прав си ама що си мислиш , че не си носител на друг вирус и го караш безсимптомно както по модерно му му викат , а всъщност не си болен . Това е обществената "тайна" , че вируси ни атакуват постоянно ама кат не си изследван не си заразен едва ли , ама не е така и понеже само ковид изследват той сега е на мода и ни ебават . Не щото го няма , а щото му "подлагат гръб " . Колко лекари и познати разни за какви чудесии ми разказват уж грип било ( една две години назад ) ама тогава го "нямаше ковида" . Не мой се спасим само с маски и мерки , туй фаща навсякъде и не само туй ами и онуй , но не само дистанция и маски аха кор голям и ала бала е тва няма гаранция . Двама възрастни над 70-те и двата рискови единия много , в балкана го фанаха ...ама не единия уж нищо му няма , другия го изкара на крак и чак после излезе положителен , абе отде го прихванаха там ....Аз в голям магазин еле пък в Лидъл чоляк без маска не видях толкова месеци, къде го изкарахте , че не се спазвали мерки не знам .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 11 Окт 2020, 1:18

К'ви вируси ви подгониха пак ве :mhihi: :mhihi: :mhihi:
https://youtu.be/jkojGf_u2uI
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 11 Окт 2020, 8:43

Още ли си вярвате с тоя вирус? Едно и също пишем с месеци. Болни хора не видях. Също и файда от маски, карантини и ограничения.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 11 Окт 2020, 10:27

Дали някой вярва или не е все едно.
Като кажат, стоп на училища, кръчми и др пак ще посетим затворени, макар не точно както беше предният път, но този ще е по-дълго.

В Европа действат вече, а това значи, че няма да ни се размине и на нас.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 11 Окт 2020, 11:09

Дали пак ще се стигне до КПП-та? :| Тоя път съм се подготвил, ама като гледам цифрите и се чудя, дали да не се изнасяме от София още сега :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 11 Окт 2020, 12:14

И бройките ще се качват, и процентите спрямо тестовете. Докато лятото се тествах тези дето искаха да почиват, сега се тестват болни... я настинали и панирани и грипозни.

За съжаление вече познавам лично болни от това нещо. Някои го изкараха по-леко, други .. но при всички се наблюдава стрес, който една седмица преди това го нямаше.

Я кажете, ако познавате някой със симптоми типични само за ковит и не иска да се тества, не иска да седи в изолация и ходи на всякъде без маска, защото не му дреме... има ли на кой да се обадиш? Има ли нещо което да направиш? ... за един прЕател питам

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 11 Окт 2020, 14:16

Ми освен на рзи да се обадиш...
Всъщност кои са симптомите, че аз не ги знам...
Миналия четвъртък каката дигна темп на другия ден малката, после бабата, жената, дедото.. През ден.
На мене нищо ми нема. Леко дразнене в гърдите за 1 ден и тва беше. Не съм имал температура.
И ся тва ковида ли беше, не беше ли....
Пп. Като дърт пушач и ядящ само пържено, печено, вафли и газирано треаше аз да се тръшна.. Ма на, нема.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 11 Окт 2020, 16:32

https://www.youtube.com/watch?v=sbQy0LWZEQI
Обяснено като за идиоти ковид-19.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 11 Окт 2020, 17:42

Не е това видеото.
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата