Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
За съжаление множество водачи - млади, стари, мъже или жени - изключително често считат, че като седнат за волана на така наречените "ДЖИП" или някаква друг вид кола , която се води "премиум" решават веднага, че това им позволява да НЕ се съобразяват и с другите участници в движението и със УСЛОВИЯТА при които шофират ... и това си е масово явление ...
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
https://www.vesti.bg/bulgaria/nova-tezh ... hi-6082792
Залагам 1000лв., че накрая ще се окаже наистина турски тир, докато родните дебили се усетят шАфьора ще си е в тюркиш за отрицателно време и реално ще си остане безнаказан.
Залагам 1000лв., че накрая ще се окаже наистина турски тир, докато родните дебили се усетят шАфьора ще си е в тюркиш за отрицателно време и реално ще си остане безнаказан.
- barbaron
- Потребител
-
- Кара: E70 , E83
- Мечтае да кара: E34 M5
- Детайли за колата: E70 xDrive 30d, E83 3.0d
host написа:За съжаление множество водачи - млади, стари, мъже или жени - изключително често считат, че като седнат за волана на така наречените "ДЖИП" или някаква друг вид кола , която се води "премиум" решават веднага, че това им позволява да НЕ се съобразяват и с другите участници в движението и със УСЛОВИЯТА при които шофират ... и това си е масово явление ...
Особено като се качат на някой по-мощен 15-20 годишен гроб от някое 1.2 моно инжекция се самозабравят.
Трябва да се затегне контрола при У-тата, за да взимат книжките малко от малко обучени.
Както и видео контрол на всякъде, където е опасно.
Също така обаче, трябва да се махнат потресаващо тъпите ограничения на места, където единствената полза е за ушевите да се залостват с камери ....
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Преди малко един манго искаше да ме отбива да се разбЕрем, защото му свирнах, че е светнало зелено, а той седи на стоп линията и не навлиза в кръстовището/и двамата завиваме наляво и сме без предимство на светофар, който държи по 10 секунди/ 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Предстартовите подготовки и мен много ме дразнят 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Помощ!
Как се процедира с коли запушили улица? Става въпрос за улица без изход в центъра. Масово влизат коли и паркират в средата, с което запушват всички вече паркирали, един малък паркинг на жилищна сграда и паркинг на офис сграда. От градска мобилност казаха, че няма какво да направят - ако сложат скоби става по-лошо, а паяк не може да влезе и да вдига
112 ли е решението? На какво основание ако е така? Приложенията за нарушители дали ще свършат работа?

Как се процедира с коли запушили улица? Става въпрос за улица без изход в центъра. Масово влизат коли и паркират в средата, с което запушват всички вече паркирали, един малък паркинг на жилищна сграда и паркинг на офис сграда. От градска мобилност казаха, че няма какво да направят - ако сложат скоби става по-лошо, а паяк не може да влезе и да вдига

112 ли е решението? На какво основание ако е така? Приложенията за нарушители дали ще свършат работа?
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:Помощ!![]()
Как се процедира с коли запушили улица? Става въпрос за улица без изход в центъра. Масово влизат коли и паркират в средата, с което запушват всички вече паркирали, един малък паркинг на жилищна сграда и паркинг на офис сграда. От градска мобилност казаха, че няма какво да направят - ако сложат скоби става по-лошо, а паяк не може да влезе и да вдига![]()
112 пък кво ще направят

Тук решение ми се вижда хамалската иначе схема да го закачите, да го дръпнете и да запушите главната улица, която води до глухата. Така ще могат да си го приберат с паяка 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
От градска мобилност казаха, че от 112 щели да изпратят патрул на КАТ, който да напише актове. Положителното, е че няма да има празно
. Аз съм във въпросната офис сграда и въпреки, че мойта "отбивка" е първа всяко влизане/излизане ми е съпроводено с нерви и чакане. Вчера един дори ми заяви, че имало място да мина (имаше, но трябваше да скачам от 20см бордюр) и нямало да си премести колата, аз обаче свалих мойта на най-ниско положение на окачването и в крайна сметка я премести
.
Приложениятане на сигнал към КАТ дали вършат работа? Дори да трябва да се разкарвам като свидетел после не ми е проблем
Става въпрос за улица Парчевич, частта и където стига до Витошка

Приложениятане на сигнал към КАТ дали вършат работа? Дори да трябва да се разкарвам като свидетел после не ми е проблем
Става въпрос за улица Парчевич, частта и където стига до Витошка
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
E, щом ще идва патрулка да им пише актове няма смисъл от приложенията.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Събирайте пари за една оффроуд жипка със здрав ролбар в дъното на улицата и избутване до главната
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Как да не обърнеш и да не му строшиш главата на един такъв? А най-много ме дразни как гледат мазно напред и дори не вдигат ръка да се извинят за простотията си
П.С: На камерата изглежда да е по-далеч, но всъщност не е така...

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Ше се натресеш някъде само и само да ти стане клипчето.
Иначе такива малоумници само бой ги оправя

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Той с какво е виновен, че някакъв кроманьонец е решил, че е сам на пътя 

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
dextuar написа:Как да не обърнеш и да не му строшиш главата на един такъв? А най-много ме дразни как гледат мазно напред и дори не вдигат ръка да се извинят за простотията си![]()
Намаляш бързо навлизайки в неговата лента да спре и той, слизате и