Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от host » 28 Май 2018, 16:09

За съжаление множество водачи - млади, стари, мъже или жени - изключително често считат, че като седнат за волана на така наречените "ДЖИП" или някаква друг вид кола , която се води "премиум" решават веднага, че това им позволява да НЕ се съобразяват и с другите участници в движението и със УСЛОВИЯТА при които шофират ... и това си е масово явление ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 28 Май 2018, 16:19

https://www.vesti.bg/bulgaria/nova-tezh ... hi-6082792

Залагам 1000лв., че накрая ще се окаже наистина турски тир, докато родните дебили се усетят шАфьора ще си е в тюркиш за отрицателно време и реално ще си остане безнаказан.

Потребител
Аватар
Кара: E70 , E83
Мечтае да кара: E34 M5
Детайли за колата: E70 xDrive 30d, E83 3.0d

Мнение от barbaron » 28 Май 2018, 16:28

host написа:За съжаление множество водачи - млади, стари, мъже или жени - изключително често считат, че като седнат за волана на така наречените "ДЖИП" или някаква друг вид кола , която се води "премиум" решават веднага, че това им позволява да НЕ се съобразяват и с другите участници в движението и със УСЛОВИЯТА при които шофират ... и това си е масово явление ...

Особено като се качат на някой по-мощен 15-20 годишен гроб от някое 1.2 моно инжекция се самозабравят.
Трябва да се затегне контрола при У-тата, за да взимат книжките малко от малко обучени.
Както и видео контрол на всякъде, където е опасно.

Също така обаче, трябва да се махнат потресаващо тъпите ограничения на места, където единствената полза е за ушевите да се залостват с камери ....

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 28 Май 2018, 18:15

Преди малко един манго искаше да ме отбива да се разбЕрем, защото му свирнах, че е светнало зелено, а той седи на стоп линията и не навлиза в кръстовището/и двамата завиваме наляво и сме без предимство на светофар, който държи по 10 секунди/ :no:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Май 2018, 0:35

Предстартовите подготовки и мен много ме дразнят :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 30 Май 2018, 8:37

Помощ! :help:
Как се процедира с коли запушили улица? Става въпрос за улица без изход в центъра. Масово влизат коли и паркират в средата, с което запушват всички вече паркирали, един малък паркинг на жилищна сграда и паркинг на офис сграда. От градска мобилност казаха, че няма какво да направят - ако сложат скоби става по-лошо, а паяк не може да влезе и да вдига :banghead:
112 ли е решението? На какво основание ако е така? Приложенията за нарушители дали ще свършат работа?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 30 Май 2018, 8:43

Don_Diego написа:Помощ! :help:
Как се процедира с коли запушили улица? Става въпрос за улица без изход в центъра. Масово влизат коли и паркират в средата, с което запушват всички вече паркирали, един малък паркинг на жилищна сграда и паркинг на офис сграда. От градска мобилност казаха, че няма какво да направят - ако сложат скоби става по-лошо, а паяк не може да влезе и да вдига :banghead:
112 ли е решението? На какво основание ако е така? Приложенията за нарушители дали ще свършат работа?

112 пък кво ще направят :dunno: Щом паяка не може да влезе и не искат да слагат скоби реално няма кво да направиш. Дух@ш супата без да си виновен :banghead: :ranting: :censored: Заслужават да им нарежеш всички гуми и изпотрошиш всички стъкла, но по закона на мърфи после пак ти ше го дух@ш. Както казва един познат накъдето и да се обърнеш гъза ти остава все отзад...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 30 Май 2018, 8:50

Тук решение ми се вижда хамалската иначе схема да го закачите, да го дръпнете и да запушите главната улица, която води до глухата. Така ще могат да си го приберат с паяка :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 30 Май 2018, 8:55

От градска мобилност казаха, че от 112 щели да изпратят патрул на КАТ, който да напише актове. Положителното, е че няма да има празно :mhihi: . Аз съм във въпросната офис сграда и въпреки, че мойта "отбивка" е първа всяко влизане/излизане ми е съпроводено с нерви и чакане. Вчера един дори ми заяви, че имало място да мина (имаше, но трябваше да скачам от 20см бордюр) и нямало да си премести колата, аз обаче свалих мойта на най-ниско положение на окачването и в крайна сметка я премести :mhihi: .
Приложениятане на сигнал към КАТ дали вършат работа? Дори да трябва да се разкарвам като свидетел после не ми е проблем

Става въпрос за улица Парчевич, частта и където стига до Витошка
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 30 Май 2018, 9:07

E, щом ще идва патрулка да им пише актове няма смисъл от приложенията.

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 30 Май 2018, 14:48

Събирайте пари за една оффроуд жипка със здрав ролбар в дъното на улицата и избутване до главната
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 30 Май 2018, 17:26

Как да не обърнеш и да не му строшиш главата на един такъв? А най-много ме дразни как гледат мазно напред и дори не вдигат ръка да се извинят за простотията си :banghead:
П.С: На камерата изглежда да е по-далеч, но всъщност не е така...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 30 Май 2018, 18:17

Ше се натресеш някъде само и само да ти стане клипчето. :ok: Иначе такива малоумници само бой ги оправя
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 30 Май 2018, 18:41

Той с какво е виновен, че някакъв кроманьонец е решил, че е сам на пътя :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 30 Май 2018, 19:20

dextuar написа:Как да не обърнеш и да не му строшиш главата на един такъв? А най-много ме дразни как гледат мазно напред и дори не вдигат ръка да се извинят за простотията си :banghead:
П.С: На камерата изглежда да е по-далеч, но всъщност не е така...

Намаляш бързо навлизайки в неговата лента да спре и той, слизате и :box: Иначе оправия няма.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата