Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
bum_bum написа:
Аз каквото имам да казвам съм го казвал много пъти по-напред в темата. В предвид, че мненията ми предизвикват смях и подигравки няма какво повече да споделям тук. Честно казано ми омръзна.
Определено пак не си ял поне от вчера сутринта!?
Аз не разбирам кво си се вкиснал ,направи от мухата слон!?
колеги, я кажете някой някъде засичал ли е по залите в бг пауърблокове?
- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
Момчета,споделете програмата ви на трениране...Аз в момента тренирам по следния начин:
Понеделник: гръди - трицепс
Вторник: гръб-бицепс
Сряда:крака-рамо
Четвъртък:корем и кардио
Петък,събота и неделя почивка.
Предложете някакъв начин да пренаредя програмата,така че да отделя ръцете в отделен ден,защото не са мръднали от 2 месеца
.
Понеделник: гръди - трицепс
Вторник: гръб-бицепс
Сряда:крака-рамо
Четвъртък:корем и кардио
Петък,събота и неделя почивка.
Предложете някакъв начин да пренаредя програмата,така че да отделя ръцете в отделен ден,защото не са мръднали от 2 месеца

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Аз правя така:
Понеделник - гърди и корем;
Вторник - крос;
Сряда - гръб и корем;
Четвъртък - крос;
Петък - рамо, ръце и корем;
Събота и Неделя - крос;
Крос може и да не правя в някои дни според зависи как се чувствам, а крака правя всекидневно, щото е свързано с работата ми.
Понеделник - гърди и корем;
Вторник - крос;
Сряда - гръб и корем;
Четвъртък - крос;
Петък - рамо, ръце и корем;
Събота и Неделя - крос;
Крос може и да не правя в някои дни според зависи как се чувствам, а крака правя всекидневно, щото е свързано с работата ми.
Понеделник - гърди
Сряда - гръб и бицепс (но започвам с бицепс
знам, че е грешно, но се изморявам много от гърба в началото и не ми се получава бицепсо, но т'ва е щото съм слаб)
Петък - рамо и трицепс
Неделя - крака
Не е добре да правиш краката и рамото в един ден, защото точно ще си докарал кръвта в краката и ще трябва да я помпиш обратно към ръцете.
Аз лично съм разделил бицепса и трицепса в различни дни, защото след като направя второто, имам чувството, че нищо не съм направил с първото.. чисто психологически не ми се получава.
Сряда - гръб и бицепс (но започвам с бицепс

Петък - рамо и трицепс
Неделя - крака
Не е добре да правиш краката и рамото в един ден, защото точно ще си докарал кръвта в краката и ще трябва да я помпиш обратно към ръцете.
Аз лично съм разделил бицепса и трицепса в различни дни, защото след като направя второто, имам чувството, че нищо не съм направил с първото.. чисто психологически не ми се получава.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То по тая логика не е добре да правиш движения като изхвърляне или изтласкване, щото кръвта се чуди дали да иде в краката или в ръцете.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
това с кръвта ми е много смешно. Все едно като тренираме крака и горната част на тялото остава на сухо 

- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
MapkoB написа:Не е добре да правиш краката и рамото в един ден, защото точно ще си докарал кръвта в краката и ще трябва да я помпиш обратно към ръцете.
за тва предлагам да дига първо рамо,а след тва тя под действието на гравитацията ше стига до бедрата

пич,тва да не са баретите ,да ги пращаш от едно място на друго и да им трябва време?
кръв достатъчно

тогава що разделяш бицепс и трицепс,като кръвта така или иначе е в ръцете един вид?

аз тренирам нещо от сорта на:
1.гърди/корем
2.бицепс/трицепс
3.рамене/крака
4.гръб/трапец/корем
правя кардио когато ми остане време(2пъти седмично зимата,4 пъти седмично пролетта) ,между тренировките мога да вкарам и ден-два почивка,зависи колко съм скапан и колко съм ял/спал (имам бебета близначки и сънят все още е мираж

стига сте го кълвали човека (не казвам, че съм съгласен с твърдението на марков). тука да те е страх да напишеш нещо.
моят кратък съвет към колегата барек е като си реди програмата да се придържа основно към GAS principle (т.е. за да избегнеш претрениране ги рЕдиш 1 тежка - 1 лека тренировка (кардио или малки групи) или 2 тежки - 2 леки).
опитай различни комбинации. при мен примерно като правя ръката в един ден никога не съм бил доволен. но пробвай. стресирай ги. излез от рутината. има си микроцикли, мезоцикли и макроцикли. периодизация.

моят кратък съвет към колегата барек е като си реди програмата да се придържа основно към GAS principle (т.е. за да избегнеш претрениране ги рЕдиш 1 тежка - 1 лека тренировка (кардио или малки групи) или 2 тежки - 2 леки).
опитай различни комбинации. при мен примерно като правя ръката в един ден никога не съм бил доволен. но пробвай. стресирай ги. излез от рутината. има си микроцикли, мезоцикли и макроцикли. периодизация.

Това за кръвта не съм го измислил аз. Не съм толко навътре.. Просто ми се стори логично.
А бицепса и трицепса изрично казах, че ги разделям, защото чисто психологически не го чувствам готино.. а защо ходим на фитнес, ако не да се чувстваме добре в кожата си?
иначе верно.. вие сте от тука
А бицепса и трицепса изрично казах, че ги разделям, защото чисто психологически не го чувствам готино.. а защо ходим на фитнес, ако не да се чувстваме добре в кожата си?
kulov написа:стига сте го кълвали човека (не казвам, че съм съгласен с твърдението на марков). тука да те е страх да напишеш нещо
иначе верно.. вие сте от тука

- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
kulov написа:стига сте го кълвали човека (не казвам, че съм съгласен с твърдението на марков). тука да те е страх да напишеш нещо.

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
sobiss написа:това с кръвта ми е много смешно. Все едно като тренираме крака и горната част на тялото остава на сухо
При мен така става с големи кила като права винаги се замайвам,и ми се виждат звездички

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
MOGY написа:sobiss написа:това с кръвта ми е много смешно. Все едно като тренираме крака и горната част на тялото остава на сухо
При мен така става с големи кила като права винаги се замайвам,и ми се виждат звездички(а не съм с ниско кръвно или нещо такова)
MOGY,може да си с високо кръвно,и от това да са звездичките.Некой "добавки" вдигат кръвното и на мене ми се е случвало

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Да звездичките ми бяха като пиех RAGEa

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Братя,кажете колко трябва да е продължителността на цялата тренировка (без загрявка)
а почивки между сериите?
а почивки между сериите?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"