Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от yavor20V » 18 Фев 2013, 11:35

bum_bum написа:
Аз каквото имам да казвам съм го казвал много пъти по-напред в темата. В предвид, че мненията ми предизвикват смях и подигравки няма какво повече да споделям тук. Честно казано ми омръзна. :dunno:

Определено пак не си ял поне от вчера сутринта!?
Аз не разбирам кво си се вкиснал ,направи от мухата слон!?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 19 Фев 2013, 17:24

колеги, я кажете някой някъде засичал ли е по залите в бг пауърблокове?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 23 Фев 2013, 15:34

Момчета,споделете програмата ви на трениране...Аз в момента тренирам по следния начин:
Понеделник: гръди - трицепс
Вторник: гръб-бицепс
Сряда:крака-рамо
Четвъртък:корем и кардио
Петък,събота и неделя почивка.

Предложете някакъв начин да пренаредя програмата,така че да отделя ръцете в отделен ден,защото не са мръднали от 2 месеца :mhihi: .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 23 Фев 2013, 15:49

Аз правя така:
Понеделник - гърди и корем;
Вторник - крос;
Сряда - гръб и корем;
Четвъртък - крос;
Петък - рамо, ръце и корем;
Събота и Неделя - крос;
Крос може и да не правя в някои дни според зависи как се чувствам, а крака правя всекидневно, щото е свързано с работата ми.

Потребител
Аватар
Кара: Volkswagen CC 2.0 TSI

Мнение от MapkoB » 23 Фев 2013, 18:06

Понеделник - гърди
Сряда - гръб и бицепс (но започвам с бицепс :oops: знам, че е грешно, но се изморявам много от гърба в началото и не ми се получава бицепсо, но т'ва е щото съм слаб)
Петък - рамо и трицепс
Неделя - крака

Не е добре да правиш краката и рамото в един ден, защото точно ще си докарал кръвта в краката и ще трябва да я помпиш обратно към ръцете.
Аз лично съм разделил бицепса и трицепса в различни дни, защото след като направя второто, имам чувството, че нищо не съм направил с първото.. чисто психологически не ми се получава.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Фев 2013, 19:23

То по тая логика не е добре да правиш движения като изхвърляне или изтласкване, щото кръвта се чуди дали да иде в краката или в ръцете.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 23 Фев 2013, 19:24

това с кръвта ми е много смешно. Все едно като тренираме крака и горната част на тялото остава на сухо :mhihi:

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 23 Фев 2013, 21:21

MapkoB написа:Не е добре да правиш краката и рамото в един ден, защото точно ще си докарал кръвта в краката и ще трябва да я помпиш обратно към ръцете.
Аз лично съм разделил бицепса и трицепса в различни дни, защото след като направя второто, имам чувството, че нищо не съм направил с първото.. чисто психологически не ми се получава.

за тва предлагам да дига първо рамо,а след тва тя под действието на гравитацията ше стига до бедрата :mhihi:
пич,тва да не са баретите ,да ги пращаш от едно място на друго и да им трябва време?
кръв достатъчно :yes:
тогава що разделяш бицепс и трицепс,като кръвта така или иначе е в ръцете един вид? :lol:
аз тренирам нещо от сорта на:
1.гърди/корем
2.бицепс/трицепс
3.рамене/крака
4.гръб/трапец/корем
правя кардио когато ми остане време(2пъти седмично зимата,4 пъти седмично пролетта) ,между тренировките мога да вкарам и ден-два почивка,зависи колко съм скапан и колко съм ял/спал (имам бебета близначки и сънят все още е мираж :mhihi: )

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 23 Фев 2013, 22:48

стига сте го кълвали човека (не казвам, че съм съгласен с твърдението на марков). тука да те е страх да напишеш нещо.

моят кратък съвет към колегата барек е като си реди програмата да се придържа основно към GAS principle (т.е. за да избегнеш претрениране ги рЕдиш 1 тежка - 1 лека тренировка (кардио или малки групи) или 2 тежки - 2 леки).

опитай различни комбинации. при мен примерно като правя ръката в един ден никога не съм бил доволен. но пробвай. стресирай ги. излез от рутината. има си микроцикли, мезоцикли и макроцикли. периодизация.

:yes:

Потребител
Аватар
Кара: Volkswagen CC 2.0 TSI

Мнение от MapkoB » 23 Фев 2013, 23:06

Това за кръвта не съм го измислил аз. Не съм толко навътре.. Просто ми се стори логично.
А бицепса и трицепса изрично казах, че ги разделям, защото чисто психологически не го чувствам готино.. а защо ходим на фитнес, ако не да се чувстваме добре в кожата си?
kulov написа:стига сте го кълвали човека (не казвам, че съм съгласен с твърдението на марков). тука да те е страх да напишеш нещо

иначе верно.. вие сте от тука ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 23 Фев 2013, 23:19

kulov написа:стига сте го кълвали човека (не казвам, че съм съгласен с твърдението на марков). тука да те е страх да напишеш нещо.

моят кратък съвет към колегата барек е като си реди програмата да се придържа основно към GAS principle (т.е. за да избегнеш претрениране ги рЕдиш 1 тежка - 1 лека тренировка (кардио или малки групи) или 2 тежки - 2 леки).

опитай различни комбинации. при мен примерно като правя ръката в един ден никога не съм бил доволен. но пробвай. стресирай ги. излез от рутината. има си микроцикли, мезоцикли и макроцикли. периодизация.

:yes:

:yes: ще ти послушам съвета.Ще опитам да добавя кардиото след тренировка,че до сега исках да си е в отделен ден,защото до сега никога не съм правил и съответно малко по-малко да привикна.И сле

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 24 Фев 2013, 12:05

sobiss написа:това с кръвта ми е много смешно. Все едно като тренираме крака и горната част на тялото остава на сухо :mhihi:

При мен така става с големи кила като права винаги се замайвам,и ми се виждат звездички :mhihi: (а не съм с ниско кръвно или нещо такова)
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 24 Фев 2013, 13:24

MOGY написа:
sobiss написа:това с кръвта ми е много смешно. Все едно като тренираме крака и горната част на тялото остава на сухо :mhihi:

При мен така става с големи кила като права винаги се замайвам,и ми се виждат звездички :mhihi: (а не съм с ниско кръвно или нещо такова)

MOGY,може да си с високо кръвно,и от това да са звездичките.Некой "добавки" вдигат кръвното и на мене ми се е случвало :mrgreen:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 24 Фев 2013, 15:09

Да звездичките ми бяха като пиех RAGEa
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Фев 2013, 15:11

Братя,кажете колко трябва да е продължителността на цялата тренировка (без загрявка)
а почивки между сериите? :paranoid:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата