Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Фев 2013, 17:01

yavor20V написа:ако ше пиеш някакви добавки за топене,по-добре дай повече лев за нещо като Animal Cuts или Lipo-6 Black ...или ако искаш и Кленбутерол.
Последното не е препоръка,а моят избор.

А някакво мнение за Atro Phex и OxyElite, спрямо посочените горе ? Веднъж взимах Оксито, но не забелязах особен ефект.
Друго нещо... Към хората, които се хранят НВ - с каква храна замествате гарнитурите - примерно пиле на фурна го свързвам винаги с картофи или ориз, но ги изключваме и не мога да се сетя каква гарнитура да си слагам на масата ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 17 Фев 2013, 18:13

uCnaHeTcA написа:
yavor20V написа:ако ше пиеш някакви добавки за топене,по-добре дай повече лев за нещо като Animal Cuts или Lipo-6 Black ...или ако искаш и Кленбутерол.

А някакво мнение за Atro Phex и OxyElite, спрямо посочените горе ? Веднъж взимах Оксито, но не забелязах особен ефект.
Друго нещо... Към хората, които се хранят НВ - с каква храна замествате гарнитурите - примерно пиле на фурна го свързвам винаги с картофи или ориз, но ги изключваме и не мога да се сетя каква гарнитура да си слагам на масата ?

пробвай с яйца, варени (твърдо , рохки) , пържени на очи , бъркани абе всякак , на мен пилето ми идва много сухо и му слагам масло обилно отгоре :yes: :bchug:

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 17 Фев 2013, 18:30

uCnaHeTcA написа:А някакво мнение ... Веднъж взимах Оксито, но не забелязах особен ефект.
?

Същата работа,прехвалено ше дойде явно... Пих го и само се потях като прасе :mhihi:

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Фев 2013, 18:45

barabqga написа:
uCnaHeTcA написа:

пробвай с яйца, варени (твърдо , рохки) , пържени на очи , бъркани абе всякак , на мен пилето ми идва много сухо и му слагам масло обилно отгоре :yes: :bchug:

Яйцата са ми еври морнинг от доста време насам, ще започна да кукуригам вече. Също доста време нагъвах само пиле (къде на грил, къде на фурна), но и на мен ми идва сухо, особено бялото месо (чак не мога да го дъвча вече) и за това питам за гарнитурите :dunno: Все ми идва да сложа картофи, но пробвам НВХ, та се спирам...

yavor20V написа:
uCnaHeTcA написа:А някакво мнение ... Веднъж взимах Оксито, но не забелязах особен ефект.
?

Същата работа,прехвалено ше дойде явно... Пих го и само се потях като прасе :mhihi:

И аз така докато го пих... Тогава бях на бокс и след всяка едночасова тренировка тениската я цедях като току-що накисната :mhihi:
Затова сега искам да пробвам нещо друго... Клоня към Кътс-а и Атро-то, но ми се ще повече мнения :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 17 Фев 2013, 18:54

uCnaHeTcA написа:

Яйцата са ми еври морнинг от доста време насам, ще започна да кукуригам вече. Също доста време нагъвах само пиле (къде на грил, къде на фурна), но и на мен ми идва сухо, особено бялото месо (чак не мога да го дъвча вече) и за това питам за гарнитурите :dunno: Все ми идва да сложа картофи, но пробвам НВХ, та се спирам...

:[/quote]

чушки/пипер пробвай (може и лют) и сирене :bchug:
Последна промяна barabqga на 17 Фев 2013, 18:58, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от yavor20V » 17 Фев 2013, 18:54

С бялото месо ям малко майонезка,няма как... И Уни сос Маги ... Става вкусно в компания от морковчета или броколи на пара

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 17 Фев 2013, 19:49

До колко яйца на седмица е добре да се яде? И те си оказват влияние особено на холестерола.Само белтъци ясно,че може на корем.
36436
Изображение

Аватар

Мнение от yavor20V » 17 Фев 2013, 19:59

Ми по три жълтъка дневно изпълват нуждата от външен холестерол дневни.... От там нататък е в повече,но не го мисли толкова него... По вероятно е да те заболи жлъчката,ако прекаляваш с Айчицата ,особено ако са сурови,щото жълтъчетата са от т.нар холецистокинетични храни и карат жлъчния мехур да се стяга и да изпомпва всичко,което има в него.
До 5-6 жълтъка си позволявам,но не секи ден... Аз имам малко ядове с жлъчката и синдром на Жилбер и внимавам за да не се събудя жълт като Китаец хахахах

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 17 Фев 2013, 22:11

yavor20V написа:
?

Нулев ефект и при мен!Кътс-а беше далеч по-добър...поне за мен!
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 17 Фев 2013, 22:22

имайте предвид, че ако термогенен ефект не ви действа, много е вероятно липотропния да ви подейства (както се получи при мен) ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Фев 2013, 22:41

И аз по 5 жълтъка си ма'ам на ден, сиреч по 5 цели яйца - сварени, че бъркани не ми понасят, сутрин със закуската :yes:
П.П. Чакам и бум-бум да се изкаже за гарнитурата, че така и не мога да се реша к'во да готвя. Иначе за вечеря сложих от Унисоса и аз на пилешките гърди, че го бях забравил и станА нъмбър уан :yes:

Аватар

Мнение от yavor20V » 17 Фев 2013, 23:25

Аз по 3 ,като ги разбърквам със сирене § малко кашкавал + "гарнитура" две три парченца шунка бут Прага и ми идва точно,иначе се натъпквам и не ми е гот...
ако ги меткам на очи,тогава мога да къцна 4 бр,ама гледам жълъците да останат малко рохки,много по-вкусно ми е! :yes:
с цялото тва дали изяждам и 1/3 филия ляП :mhihi: и задължително айрян със соев сос в него!пробвайте,уникално става айрянчето! :clap: Абе тоя унисос на сичко върви :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 18 Фев 2013, 8:57

yavor20V написа:... задължително айрян със соев сос в него!пробвайте,уникално става айрянчето!

мерси за идеята, ще се пробва :)

аз трета седмица закусвам с 5-6 цели яйца (на тиган с краве масло), половин кофичка заквасена сметана, малко майонеза, горчица и кисели краставички - доста е вкусно. за разнообразие може и 150 гр кайма или сирене.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Фев 2013, 10:36

uCnaHeTcA написа:И аз по 5 жълтъка си ма'ам на ден, сиреч по 5 цели яйца - сварени, че бъркани не ми понасят, сутрин със закуската :yes:
П.П. Чакам и бум-бум да се изкаже за гарнитурата, че така и не мога да се реша к'во да готвя. Иначе за вечеря сложих от Унисоса и аз на пилешките гърди, че го бях забравил и станА нъмбър уан :yes:

Аз каквото имам да казвам съм го казвал много пъти по-напред в темата. В предвид, че мненията ми предизвикват смях и подигравки няма какво повече да споделям тук. Честно казано ми омръзна. :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 18 Фев 2013, 10:50

Аз яйцата ги правя цели пържени в масло, после в чинията отгоре обилно овче сирене и всичкото заливам с кисело млеко...става бомба.
За бялото пилешко съм си купил сос чили - лютиво сладък, с него става бижу...и задължително пилешкото се яде с гарнитура сланина, че иначе не ми е мазно :mhihi:
От месец някъде закусвам 50-70 гр. орехови ядки с едно кисело млеко...като че това най ми понася :smoke:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата