Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Кой друг влиза в тая тема, за да види дали е герой в някое от клипчетата

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
drago_pavlov написа:Чак тероризъм не знам, но селянията е на макс...
Снощи към 11 вечерта на Ботевградско сме 2 коли на светофар, в най-дясната лента прилижава мега-турбо-гъзар със сиво комби Е46, намалява, оглежда се 2 секунди и минава на червено...
Що за малоумен олигофрен трябва да си, че да не спреш и да изчакаш още 15-20 секунди
Вчера, спирам на един светофар за ляв завой и гледам как един мунчо, намалява, оглежда се и си минава на чисто червено с няк'во Ауди 80 купе. Тайно се надявах да мине някой с камион и да го отнесе на другия светофар. Представям си колко му е пораснала пишката. След 10мин. отново заставам за ляв завой, като пред мен има две коли. Виждам някакво Субару как минава пред всички и завива на червено без никакво притеснение. Много ми стана интересно къв трябва да си. След 10 секунди направих завоя и виждам героя на другия светофар седи първа кола и чака на червено. Спирам до него и гледам някакъв дядо на 70+ години, седнал върху волана и си чака. Та още един пример, че на Х възраст трябва да приключват с карането.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
https://www.facebook.com/krastina.chola ... 797194792/
Един специалист!
Един специалист!
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Аз пак ще се повторя, но тоя тиквеник с тая инсигния караше ли с превишена скорост? Не, нали, ама замалко да затрие хората в другата кола, та и себе си.
Винаги съм мислел и мисля, че не превишената скорост убива, а липсата на акъл. Тоя е жив пример, и с 60-70км/ч пак може да се затрие.
Всеки прави в някакъв етап рисково изпреварване, но това тук не е такова. Това е просто олигофрения и е много над рисково изпреварване. На мен ми се е случвало на дълга права, може би 400-500 метра да се затрудя с изпреварването на камион, та може би се наложи отсрещния да върне газта, но не съм очаквал че толкова дълга права няма да ми стигне да изпреваря, ама астричката толко си върви, а и може би съм бил в леко изкачване. С 39-ката нямам никакви проблеми, предпочитам да пъпля в трафика като тия от клипа и като се намери местенце, да си изпреваря. Амо някои хора ме счетоха за опасен, щото вместо с 90, карам със 100.
Винаги съм мислел и мисля, че не превишената скорост убива, а липсата на акъл. Тоя е жив пример, и с 60-70км/ч пак може да се затрие.
Всеки прави в някакъв етап рисково изпреварване, но това тук не е такова. Това е просто олигофрения и е много над рисково изпреварване. На мен ми се е случвало на дълга права, може би 400-500 метра да се затрудя с изпреварването на камион, та може би се наложи отсрещния да върне газта, но не съм очаквал че толкова дълга права няма да ми стигне да изпреваря, ама астричката толко си върви, а и може би съм бил в леко изкачване. С 39-ката нямам никакви проблеми, предпочитам да пъпля в трафика като тия от клипа и като се намери местенце, да си изпреваря. Амо някои хора ме счетоха за опасен, щото вместо с 90, карам със 100.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
drifty написа:Аз пак ще се повторя, но тоя тиквеник с тая инсигния караше ли с превишена скорост? Не, нали, ама замалко да затрие хората в другата кола, та и себе си.
ако го беше целнал Хайлукса с 40-50 + 40-50 щеше да е грозна гледка за Опела...
а представи си да се возиш при такъв? другите пътници в колата, как ли се почувстваха...

п.с. а ако отсреща идваше мотор

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
За такива, само Камаз-а.
Между другото, останали са и колегиални хора. Вчера си седя на светофара и до мен спира една Тойота с шофьор на около 50 години. Гледам го маха ми нещо, сваля прозореца и чувам - Колега, да знаеш, че левия ти фар не свети.
Нищо особено, ама е готино чувството да усетиш колегиалност.
Между другото, останали са и колегиални хора. Вчера си седя на светофара и до мен спира една Тойота с шофьор на около 50 години. Гледам го маха ми нещо, сваля прозореца и чувам - Колега, да знаеш, че левия ти фар не свети.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Вчера попаднах на интересна гледка по пътя Е79/Магистрала Струма. Селянията в задръстването не искам да я коментирам.
На Благоевград обаче пред мен се включи автобус на голяма транспортна фирма. Тук е мястото да уточня, че регистратор нямам, а снимане с телефон докато карам е
Та включва се пред мен този очевидно "бързащ" автобус при ограничение 90(за мен) и 80(за него). Аз карах на ограничението той ми правеше ластици докато изпреварваше коли (бих казал с поне 100-110)
И тъй като аз си намалявам и за ограниченията 60( за разлика от него) ми се изгуби.
На магистралата обаче го застигнах (радващо е поне, че не е цепил със 140)
, съответно реших да разбера с колко точно кара спрямо моя скоростомер - темпото му беше 110(нормално)-130(докато изпреварваше)
.
Разбира се ограниченията на тунелите не го интересуваха и там продължи да си кара със 100+... и да изпреварва
На 112 звъннах с молба да го спрат и проверят, уж казаха че ще се свържат с ДАИ, но .....
Казва ли са ми че имат врътки, за да заобиколят временно шайбата обаче тоя си караше доволно над ограничението в продължение на поне 30 километра, само мога да предполагам, че до София е продължил да кара така. Това как по дяволите се крие?
На Благоевград обаче пред мен се включи автобус на голяма транспортна фирма. Тук е мястото да уточня, че регистратор нямам, а снимане с телефон докато карам е

Та включва се пред мен този очевидно "бързащ" автобус при ограничение 90(за мен) и 80(за него). Аз карах на ограничението той ми правеше ластици докато изпреварваше коли (бих казал с поне 100-110)

На магистралата обаче го застигнах (радващо е поне, че не е цепил със 140)

Разбира се ограниченията на тунелите не го интересуваха и там продължи да си кара със 100+... и да изпреварва

На 112 звъннах с молба да го спрат и проверят, уж казаха че ще се свържат с ДАИ, но .....
Казва ли са ми че имат врътки, за да заобиколят временно шайбата обаче тоя си караше доволно над ограничението в продължение на поне 30 километра, само мога да предполагам, че до София е продължил да кара така. Това как по дяволите се крие?
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
хайде сега нещо неочаквано..
http://www.smolyan.bgvesti.net/news/451 ... -sofiyanec
Полицията издири шофьора с убийственото изпреварване, което взриви социалните мрежи, оказа се 66 годишен софиянец
Полицията издири шофьора с убийственото изпреварване, което взриви социалните мрежи, оказа се 66 годишен софиянец
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
TheDriver написа:На Благоевград обаче пред мен се включи автобус на голяма транспортна фирма.
Обичайната фирма, предполагам.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
ylaine написа:хайде сега нещо неочаквано..
Тате (дядо), ще поеме вината, че и без това не кара

Ubi dubium, ibi libertas
Какво ще кажете за тоя с тая алфа умрело долу в кв. Подуяне в началото на бул.Евлоги Георгиев ? Как още никой не го е качил
аз го изгледах, но не мога да го открия сега. Тоя бие всякакви рекорди по тъпотия.

аз го изгледах, но не мога да го открия сега. Тоя бие всякакви рекорди по тъпотия.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Този с белия курник не стига, че започна цялата работа, ми и слиза да се бие.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
randity написа:За такива, само Камаз-а.
И на мен преди 2 дена един шофьор на mr pizza май беше спря, за да ми каже, че не са ми пуснати фаровете.