За парфюмите
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: За парфюмите
Колко го взе Ренесанса? Аз го дебна от два месеца и все изтървам да го отстрелям на промоция като е
Последно изпадаше около 200лв ама изведнъж изчезна от пазара. Как е като трайност и проекция?
Нишането на добра цена си го взел, аз преди няколко месеца взех Х версията на подобни пари (100мл) за подарък
В началото на месеца шефа ме зарадва с един Smoking Hot by Kilian за рождения ден

Последно изпадаше около 200лв ама изведнъж изчезна от пазара. Как е като трайност и проекция?
Нишането на добра цена си го взел, аз преди няколко месеца взех Х версията на подобни пари (100мл) за подарък

В началото на месеца шефа ме зарадва с един Smoking Hot by Kilian за рождения ден

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Не искам да те подведа, колега. НО наистина си заслужава
Чуденката беше между Naxos и Renaissance, избрах Renaissance'а и грам не съжалявам.
160еu. Като трайност спокоойно издържа около 8-9ч. Силаж и проекция мога да определя като умерено-силен, за свежо ароматче не е никак зле

Чуденката беше между Naxos и Renaissance, избрах Renaissance'а и грам не съжалявам.
Don_Diego написа:Колко го взе Ренесанса? Аз го дебна от два месеца и все изтървам да го отстрелям на промоция като е![]()
160еu. Като трайност спокоойно издържа около 8-9ч. Силаж и проекция мога да определя като умерено-силен, за свежо ароматче не е никак зле

Последна промяна Exclusive89 на 23 Апр 2025, 22:33, променена общо 1 път
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Naxos е топ тупалка, първия ми нишов и оттам се отвори кутията на Пандора
Но е повече за студените месеци, лятото няма носене особено след като поотлежи малко

Но е повече за студените месеци, лятото няма носене особено след като поотлежи малко
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Доверявам ви се!
Изчезнал ми е ежедневният, любим и много банален Acqua di Gio 300ml.
Взех си 200.
Изчезнал ми е ежедневният, любим и много банален Acqua di Gio 300ml.

Взех си 200.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Продължава да расте колекцията...две нови попълнения, едно от почивката в Рим и едно от инцидентно посещение в магазина в София днес
Едното лятно, другото зимно..много доволен и от двете
Byron Parfums Mula Mula - плодов, свеж, ванилия и джинджър в основата, унисекс. Идеален за лятото. 8+ часа без проблем. Травел сет, че цената му беше космическа
Kajal Lamar Noir: тежка бомба...брутална проекция в началото...кожа, малко плодове, малко oud...много съм впечатлен. Може би най-успешната ми сляпа покупка. Очаквам да е вечен като трайност...след 4тия час отслабва проекцията, а аромата става още по-добър

Едното лятно, другото зимно..много доволен и от двете

Byron Parfums Mula Mula - плодов, свеж, ванилия и джинджър в основата, унисекс. Идеален за лятото. 8+ часа без проблем. Травел сет, че цената му беше космическа

Kajal Lamar Noir: тежка бомба...брутална проекция в началото...кожа, малко плодове, малко oud...много съм впечатлен. Може би най-успешната ми сляпа покупка. Очаквам да е вечен като трайност...след 4тия час отслабва проекцията, а аромата става още по-добър

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Не подкрепям криминалната дейност, но щом не съм аз ощетен я преживявам
Един тестер Chanel Allure Homme Sport изпадна, уж загубен от duty-free
Много съм доволен, стара класика, задължителна за всяка колекция

Един тестер Chanel Allure Homme Sport изпадна, уж загубен от duty-free

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
някой може ли да ме ориентира с какво да се пръскам? ходя неглиже, маратонки, къси гащи, тениски - лятото, дънки и худи/жилетка през зимата
любимо на аромат ми беше one million silver, ама го няма вече
, не държа на нищо като марка и/или аромат, приемам всякакви предложения
аз ползвам

любимо на аромат ми беше one million silver, ама го няма вече

аз ползвам

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Нещо свежо в такъв случай (за лятото)
От по-бюдетните: Essential Parfumes Bois Imperial, Afnan Turathi Blue (клонинг на Bvlgari Tygar) също е супер, новия Afnan Supremacy CE също е много приятен и mass pleasing
L'Eau d'Issey Pour Homme by Issey Miyake, Versace Eau fraiche са вечни летни класики
За зимата аз предпочитам по-тежки и малко по-сладки парфюми, но не смея да препоръчам нищо, че е по-специфично
От по-бюдетните: Essential Parfumes Bois Imperial, Afnan Turathi Blue (клонинг на Bvlgari Tygar) също е супер, новия Afnan Supremacy CE също е много приятен и mass pleasing
L'Eau d'Issey Pour Homme by Issey Miyake, Versace Eau fraiche са вечни летни класики
За зимата аз предпочитам по-тежки и малко по-сладки парфюми, но не смея да препоръчам нищо, че е по-специфично
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
Преди малко пристигна “Х” версията на Hacivat, отново топ аромат! Бих казал, че ми допада малко повече от оригиналната версия. Имам чувството, че е маалко по свеж. Мисля, че това е по-добрият вариант за лятото 

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
vicho написа:някой може ли да ме ориентира с какво да се пръскам? ходя неглиже, маратонки, къси гащи, тениски - лятото, дънки и худи/жилетка през зимата
любимо на аромат ми беше one million silver, ама го няма вече, не държа на нищо като марка и/или аромат, приемам всякакви предложения
![]()
аз ползвам
Пробвай Armani- Code EDP или някоя разновидност на Armani - Stronger with you EDP. Подходящи са за ежедневни и като цяло всякакъв повод и трудно може да сбъркаш с тях. На мен тазгодишния SwY Parfum(тъмно червеното шишенце) най-много ми допада.

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
vicho написа:някой може ли да ме ориентира с какво да се пръскам? ходя неглиже, маратонки, къси гащи, тениски - лятото, дънки и худи/жилетка през зимата
Горе долу и аз ходя така поне едно 75% от времето и най-често ползвам ето това:

Едното е афтер шейф та след бръснене се връзва супер. Иначе вечер като излизаме любим ми е пак Шанел само че Платинум Егоист, а този по долу стои някак си между двата, става и за ежедневно и вечер като също има и афтер шейф при него.

keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.