Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Re: iOS тема

Мнение от Denmark » 27 Юни 2014, 22:41

steeN написа:Установих, че мейла доста хаби и си направих на фетч на 1 час 2 от важните. И локейшън глупостите съм ги спрял повечето и белграунд апп рефреш... за какво ми е приложението за времето да ми гледа времето през 30 мин :) и така държи 1 ден спокойно и като постоянно съм в тапатолк хаха. Че и съм с иос 8 бета със 7 сигурно щеше да е вечна батерията :)

ми при мен и без да ги спирам си изкарва един ден.

а ако почти не го ползвам даже и 2 изкарва.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 27 Юни 2014, 22:49

Ами понеже все пак това е смартфон, аз го ползвам за форуми, youtube, email, 9gag, facebook, instagram, снимам и пращам снимки по работа, bluetooth streaming, разговори... Имам познати, които само чатят по малко и говорят само, карат по 1-2 дена с едно зареждане. Аз лаптопа си го ползвам само за фотообработка и филми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

iOS тема

Мнение от steeN » 28 Юни 2014, 0:18

Да, музика доста стриймвам... но видео не гледам, много ми е дребно. Не е като да не го ползвам като смарт телефон - този месец имам 2.6 гб трафик, като се има предвид, че приложения свалям само на wifi и facebook не ползвам на тела.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 28 Юни 2014, 7:47

Е то включения екран дърпа най-много

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Юни 2014, 9:35

Най-много дърпа скролването по екрана.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Юни 2014, 11:49

bum_bum написа:Най-много дърпа скролването по екрана.

:yes: :yes: :yes:

Пробвайте да изгледате филм примерно. На айфона не съм гледал, ама преди андроидчето за 1ч30мин. филм на максимална яркост и т.н... точно 20% от батерията ми буташе :wave: Докато 1ч30мин. чатене ебава майката на пейзажа :mhihi: "Цъкането" по тъча стопява батерията.
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 28 Юни 2014, 12:26

Browse-ването според мен е най battery demanding, понеже там ползваш антената (3G), процесора и паметта и постоянно цъкаш по дисплея.
Като си направиш fetch на пощата и си оптимизираш brightness-а няма проблеми да изкарава по 24h преспокойно. Аз през нощта го зареждам.
Иначе най ми харесва, че разговорите въобще не го събарят, дори и такива по 1h. Аз телефона съм го взел за това основно и останалото където ползвам са notes, reminders, слушам музика и малко web. Youtube и филми-на телевизора.

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Юни 2014, 15:47

Сутринта в 6ч съм го изключил от зарядното, до сега не съм го пипал въобще и батерията е на 99%. Може би така ще изкара към седмица :mhihi:
Брояча за разговорите Lifetime - дали се нулира при рестор?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 29 Юни 2014, 10:37

[COPYRIGHT SIGN] написа:Брояча за разговорите Lifetime - дали се нулира при рестор?

При ресет се нулира. При рестор се връща на същото показание, когато е бил бекъпнат.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 30 Юни 2014, 23:30

Тия най-накрая пуснаха това Пангу и за Мак и вече съм със 7.1.2. След толкова време с 6.1 направо съм като с нов телефон :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Мнение от vaykisss » 30 Юни 2014, 23:52

© написа:Сутринта в 6ч съм го изключил от зарядното, до сега не съм го пипал въобще и батерията е на 99%. Може би така ще изкара към седмица :mhihi:
Брояча за разговорите Lifetime - дали се нулира при рестор?

Рекорда ми е 9 дни с 4ка :mhihi: всичко на офф и искара колкото нокия с фенерче :wave: даже и снимка имам някъде на дисплея ако я намеря ще я кача :yes:
На айпада обаче батерията преди година държеше два дни сега искарва по един :dunno: или повече съм взел да цъкам или батерията си отива ,ползвам го само на wifi :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 01 Юли 2014, 2:04

bum_bum написа:Тия най-накрая пуснаха това Пангу и за Мак и вече съм със 7.1.2. След толкова време с 6.1 направо съм като с нов телефон :mhihi:

В положителния или отрицателния смисъл ? Аз си дрема на 6.1.4 и за сега е повече от добре ..... ама се чудя дали да задържа още .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Юли 2014, 2:33

Android 5.0 :shock: вече не може да се различат тия операционни системи.

Изображение
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 01 Юли 2014, 9:20

Отиди на windows :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 01 Юли 2014, 10:07

AGT написа:
bum_bum написа:Тия най-накрая пуснаха това Пангу и за Мак и вече съм със 7.1.2. След толкова време с 6.1 направо съм като с нов телефон :mhihi:

В положителния или отрицателния смисъл ? Аз си дрема на 6.1.4 и за сега е повече от добре ..... ама се чудя дали да задържа още .

Още не мога да му свикна ама мисля че ми харесва повече.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата