Протест против високите цени 16 .04 . 2011
Модератор: Общи модератори
Re: Протест против високите цени
M3 E92 написа:latrel написа:Ако някой ден обърна резбата Дянков ми е номер 1 в списъкаПризнавам си, че този човек откакто е дошъл на власт нищо добро не съм видял или чул от него.
![]()
Така е, защото не си опитал от вкусната му пица![]()

Да караш Peugeot е страст!
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Eva* написа:M3 E92 написа:latrel написа:Ако някой ден обърна резбата Дянков ми е номер 1 в списъкаПризнавам си, че този човек откакто е дошъл на власт нищо добро не съм видял или чул от него.
![]()
Така е, защото не си опитал от вкусната му пица![]()
Ох маминото детенце, ох дянков, ох всички управляващи в затвора ще лежа, но бих ви убил до един.Нищо повече от един светкавичен курс по тероризъм-само това искам

Ликувай народее. http://money.bg/news/id_1573588040
Ей ся вече ще се скъсаме от каране
най после казаха ДА. Още утре тръгвам безцелно да обикалям улиците. А тоя Дянков искам да го клатя като жена . Тея наш`те ибалници май ни взеха за мезе. 
Едно вотче и тук : http://money.bg/poll/id_965451752
Забележка: Линка за гласуване НЕ ВАЖИ за Премиера , защото няма отговор `Станишев`
Ей ся вече ще се скъсаме от каране

Забележка: Линка за гласуване НЕ ВАЖИ за Премиера , защото няма отговор `Станишев`

- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
Истината е на 27 Март на Протеста по градове ! Само че този път по- организирано, по-ясно и по- сериозно да им покажем, че ще стане както искаме НИЕ- Народът на България ! И изобще не ни интересува Дянков, Борисов или който и да е какво говори, НЕ! на високите цени на горивата !!!
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Мила Родино,
ти си земен рай,
твойта хубост, твойта прелест,
ах, те нямат край.
Нека спрем своеволията на изметта, наричаща се власт !
ти си земен рай,
твойта хубост, твойта прелест,
ах, те нямат край.
Нека спрем своеволията на изметта, наричаща се власт !
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
дянков да му го дянат ич не ме интересува кой е против, крайно време е да вземеме нещата в наще ръце,Щом ЕС дава значи не спираме до тук, а продължаваме докато не стане.Явно тука така трябва да се процедира, да се чуе глас народен, стига са ни тъпкали за всичко а ние да си траем.На 27 дано не съм ангажиран, казвайте къде ще запушваме и да се организираме 

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
ivoo написа:Ликувай народее. http://money.bg/news/id_1573588040
Ей ся вече ще се скъсаме от каране![]()
най после казаха ДА. Още утре тръгвам безцелно да обикалям улиците. А тоя Дянков искам да го клатя като жена . Тея наш`те ибалници май ни взеха за мезе.
Значи ко излиза ? Брюксел казват : пичове даваме ви да си свалите акциза ама то и без да ни питате може да го направите там в нормални граници.
А наще тука нали се оправдават с Брюксел и ся Брюксел като каза няма такива филми и нашите пак дърпат баницата не я пускат!!!!!!!!!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Мен специално не ме интересува ЕС дали разрешава или не!!!! Искам цените да са според средната работна заплата в България!!!
ПРОТЕСТИ до дупка щом сме се хванали ще го играем до края!!!!
ПРОТЕСТИ до дупка щом сме се хванали ще го играем до края!!!!

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Леко въпросче ... Защо нафтата е толкова скъпа след като акциза ни е по нисък от минималните нива в Европа, а в други страни където нафтата е по евтина са с по висок акциз.
Отговор: Лукойл
Решение:
Отговор: Лукойл

Решение:

- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
До ден, максимум два ще се знае къде и какво ще се случва ! Няма да ги оставим !
"Vox unius, vox nullius, vox pópuli, vox Déi " - " Гласът на един е глас на никого, глас народен - глас божи! "
"Vox unius, vox nullius, vox pópuli, vox Déi " - " Гласът на един е глас на никого, глас народен - глас божи! "
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/03/ ... akciza_za/
Дянков , виж сега брат`че.
Пожелавам ти от все сърце , със спечеленото като министър
да си купиш къща с 100 спални , във всяка спалня да има по 3 легла
на всяко легло болен да лежиш с по 3 болести за по 3 месеца
и от всяка 1 болест като се излекуваш да те хващат по още 3.
И в деня в който пукнеш , да стане Национален празник
Дянков , виж сега брат`че.
Пожелавам ти от все сърце , със спечеленото като министър
да си купиш къща с 100 спални , във всяка спалня да има по 3 легла
на всяко легло болен да лежиш с по 3 болести за по 3 месеца
и от всяка 1 болест като се излекуваш да те хващат по още 3.
И в деня в който пукнеш , да стане Национален празник

Абе тея верно си помислиха че са некви месии и за вечни, а същевременно неразбират, че ние сме ги поставили там, за да защитават интересите на народа... същевременно си увеличават парите за гориво, мислят за некви богопомазани и недосегаеми, а народа тъне в мизерия, глад, демографски срив, инфраструктурен упадък, всекидневно се бори за оцеляване и какво ли още не...и крайно време е хората, които мислят да живеят в тая държава, да заемат гражданската си позиция и тези които в неделя не ни подкрепиха да излязат и да се присъединят към всенародния гняв!!! 

EС са казали "Минимално понижаване на акциза",което за тях е 3-4%,което за нас са 3-5 стотинки на колонката.Ние ако протестираме за тея 5 стотинки нещо не виждам смисъл.
Аз като отида в магазин и видя,че не ми харесват цените просто си излизам.И май ЕС се оказа супермаркет дето не ни е по джоба и няма изход през който да си излеземе.
Аз като отида в магазин и видя,че не ми харесват цените просто си излизам.И май ЕС се оказа супермаркет дето не ни е по джоба и няма изход през който да си излеземе.

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Чудя се дали така наречените "управляващи" наистина успяха да попаднат в собствения си капан, или пак нищо няма да им се случи. Проблема е че те наистина нямат механизми да намаляват данъчната тежест върху горивата, щото мразите или не сме в ЕС. Обаче не ЕС е виновен, както типично евтино се опитват да ни го пробутат пак. Истинският проблем е че тия кратуни не свършиха нищо за тия години с което да започне някакво подобряване на жизнения стандарт на българина. Затова боко тропа с крак сега и се сърди, щото след толкова проспано време рейтингчето му отиде на кино и точно в момента той няма какво да направи. Нали се сещате че заплати не се вдигат от днес за утре със заповед. Впрочем друго освен да си търси виновни той така и не научи - сега ЕС и Кадафи са му криви
. В крайна сметка той (заедно с цялата шайка паразити около него) пропиля огромния кредит на доверие който имаше в правене на нищо друго освен гафове и приказване на глупости и популистика. Хората най-накрая почнаха да изразяват недоволството си и на глас щото още съвсем малко остава ножа да опре до кокала, и мисля че неправилно формулираните искания за сваляне на акцизи и ДДС-та, неминуемо ще прераснат в протест срещу абсолютно неадекватната политика на правителството.
Иска ми се да вярвам, че това което се случва в момента в българското интернет пространство може да бъде зародиш на изграждането на истинско гражданско общество. Защото не ни трябват месии (както вече няколко пъти болезнено установихме за годините на прехода) а ни трябва граждански контрол над тия които упражняват властта, без значение дали са сини, червени или тъмно лилави. Само така ще започнат да работят тия хора за България. Никой друг не може да ги накара освен самият български народ. За съжаление един протест, колкото и да е голям изобщо не е достатъчен за да кажем, че вече сме готови за истинската демокрация. Предстои дълъг и труден път, но дано поне най-накрая първата крачка във вярната посока бъде направена.

Иска ми се да вярвам, че това което се случва в момента в българското интернет пространство може да бъде зародиш на изграждането на истинско гражданско общество. Защото не ни трябват месии (както вече няколко пъти болезнено установихме за годините на прехода) а ни трябва граждански контрол над тия които упражняват властта, без значение дали са сини, червени или тъмно лилави. Само така ще започнат да работят тия хора за България. Никой друг не може да ги накара освен самият български народ. За съжаление един протест, колкото и да е голям изобщо не е достатъчен за да кажем, че вече сме готови за истинската демокрация. Предстои дълъг и труден път, но дано поне най-накрая първата крачка във вярната посока бъде направена.