Тръмп трети мандат?
Модератор: Общи модератори
Re: Тръмп трети мандат?
nikola59 написа:...
аз само минавам да питам иранците набомбиха ли вашингтон и да купувам ли пейки за горене и ако да - от коя област на ссср са най- калоричните? и последно- като колега от форума - можеш ли да ми размениш да ти дам малко долари за рубли? щото питах и ми казаха пейки от матушката- само срещу рубли...
ама чакай да те питам нещо по-сериозно - кат ти гледам шаденфройде-то - ти наистина ли искаш иранците да накажат американците и да победят по някаква схема? да се сдобият с атомно оръжие? и после да се сбият със еврейте и да направят близкия изток на стъкло? и да го довее и до европата и тн? ... и диктатури като в ссср и китай да дръпнат още напред? замисли се малко глобално какво би означавало да има един силен иран и китай и русия да са равноправни противници на америка...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:nikola59 написа:...
аз само минавам да питам иранците набомбиха ли вашингтон и да купувам ли пейки за горене и ако да - от коя област на ссср са най- калоричните? и последно- като колега от форума - можеш ли да ми размениш да ти дам малко долари за рубли? щото питах и ми казаха пейки от матушката- само срещу рубли...
ама чакай да те питам нещо по-сериозно - кат ти гледам шаденфройде-то - ти наистина ли искаш иранците да накажат американците и да победят по някаква схема? да се сдобият с атомно оръжие? и после да се сбият със еврейте и да направят близкия изток на стъкло? и да го довее и до европата и тн? ... и диктатури като в ссср и китай да дръпнат още напред? замисли се малко глобално какво би означавало да има един силен иран и китай и русия да са равноправни противници на америка...
Ехехехе ... младеж... ти накъдето отиваш, той оттам идва.
Не прочете ли вчера, че продава апартамент в Дубай?
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Продава той
Най-много да продаде часовника, който му звъни да става за училище 
TNT написа:Продава тойНай-много да продаде часовника, който му звъни да става за училище
смей се ти- не мене преди години ми дойде супер идеята да си оправя първия часовник които ми беше подарен примерно във 4ти клас - "слава".. с кафяв циферблат и черно и червена платнена (?) каишка. работи мисля година и спря... ако го намеря следващия път като мина през къщи с такъв кеф ще си го оправя и нося... та дори и един съветски часовник може да има огромна (сантиментална) стойност...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
alx написа:ама чакай да те питам нещо по-сериозно - кат ти гледам шаденфройде-то - ти наистина ли искаш иранците да накажат американците и да победят по някаква схема? да се сдобият с атомно оръжие? и после да се сбият със еврейте и да направят близкия изток на стъкло? и да го довее и до европата и тн? ... и диктатури като в ссср и китай да дръпнат още напред? замисли се малко глобално какво би означавало да има един силен иран и китай и русия да са равноправни противници на америка...
Извинявай шефче, ама наистина ли смяташ че персите ще правят на стъкло мястото където живеят?
Ким като има боНби и какво, да не застъклил някой? Не, но за сметка на това не смеете да го погледнете накриво. Що не мирясате и не си седнете на гъза там, на вашата stolen land? Пък ако толкова сте загрижени за евреите, еми вземете си ги при вас, има няма 10 милиона кепета са в Израел. Още 10 милиона ябанджии ще поемете без проблем. Пък после, като сте толкова развити и напредничави, може да се пръждосвате към Марс, Венера или където намерите друга планета за грабене, на никой няма да липсвате "Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
nickstorm написа:alx написа:ама чакай да те питам нещо по-сериозно - кат ти гледам шаденфройде-то - ти наистина ли искаш иранците да накажат американците и да победят по някаква схема? да се сдобият с атомно оръжие? и после да се сбият със еврейте и да направят близкия изток на стъкло? и да го довее и до европата и тн? ... и диктатури като в ссср и китай да дръпнат още напред? замисли се малко глобално какво би означавало да има един силен иран и китай и русия да са равноправни противници на америка...
Извинявай шефче, ама наистина ли смяташ че персите ще правят на стъкло мястото където живеят?Историческа справка-краварите са единствените, които са използвали атомни бомби, при това срещу цивилни
Ким като има боНби и какво, да не застъклил някой? Не, но за сметка на това не смеете да го погледнете накриво. Що не мирясате и не си седнете на гъза там, на вашата stolen land? Пък ако толкова сте загрижени за евреите, еми вземете си ги при вас, има няма 10 милиона кепета са в Израел. Още 10 милиона ябанджии ще поемете без проблем. Пък после, като сте толкова развити и напредничави, може да се пръждосвате към Марс, Венера или където намерите друга планета за грабене, на никой няма да липсвате
убягва ти голямата картина - иран многократно е казал, че израел не трябва да съществува. на такава държава да й позвоиш да има атомно оръжие е въпрос на време да се сбият с еврейте. и тогава идва стъклото...
но остави това - фокусирай се върху въпроса ми- кой искаш да е световния хегемон? имаш три избора. само три. не, няма други- америка, китай или може би русия? отговори си честно на този въпрос. така както говориш ми е ясно, че нямаш -никакво- понятие как живеят хората в китай и русия, как възприемат останалия свят и каква житейска философия изповядват... ако ги знаеше поне малко нещата, щеше да те е страх само при мисълта, че могат да управляват света...
северна корея? нея никой за нищо не я бръсне. тя няма нищо, с нищо не може да допринесе за света и .. е в малкия джоб на китай дет се вика.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:
убягва ти голямата картина - иран многократно е казал, че израел не трябва да съществува. на такава държава да й позвоиш да има атомно оръжие е въпрос на време да се сбият с еврейте. и тогава идва стъклото...
То само Израел да беше.... идеята на тия брадатите в Иран е да изнасят ислямска революция по техните разбирания. Питайте съседите им в региона - всички са пропищели.
Като се справят с Израел - ще се насочат към други региони.
Through its foreign operations wing, the Quds Force, the IRGC supports, trains, and arms regional Shiite militias and proxies—such as Hezbollah in Lebanon and the Houthis in Yemen—to expand Iran’s influence, confront Western/Israeli interests, and establish an "axis" across the Middle East.
This specialized unit operates outside Iranian borders to foster relationships with, finance, and train foreign Shiite militias in Lebanon, Syria, Iraq, Yemen, and Gaza
The strategy aims to spread the Khomeinist revolutionary model, often focusing on supporting oppressed peoples and challenging established regional power structures.
This policy has led to accusations of creating chaos and terrorism to shift the political and ideological balance in the Middle East.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
alx написа:, че могат да управляват света...
Имате си щати, управлявайте се там. Никой не ви е избирал за управител на света. Натрапвате се сами. Време беше някой да ви върне ресто, че се самозабравихте. Всичко тепърва започва и най-интересното предстои. Евала на персите.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
nickstorm написа:alx написа:, че могат да управляват света...
Имате си щати, управлявайте се там. Никой не ви е избирал за управител на света. Натрапвате се сами. Време беше някой да ви върне ресто, че се самозабравихте. Всичко тепърва започва и най-интересното предстои. Евала на персите.
нали това се опитвам да ти обясня бе младеж - няма опция да има вакум във световната хегемония. няма такава схема всички да живееме щастливо и задружно. ако америка се дръпне, веднага ще бъде заето мястото от... китай в случая. аз съм имал -много- взимане даване със китай и китайците - на терен в китай и по света- вярвай ми- не искаш китай за световен шеф...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила