СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Re: СПАМ ТЕМА
Моджо написа:Продуктите на Добротица как са? Били от млеко само. Уж.
Не съм ги пробвал но имат голяма ферма и база в с. Овчарово. Сигурно има и мляко в продуктите.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: вара, каравара...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Да, дочух, че имат ферма. И сами си продават нещата.
Единия магазин е близо до работата на жената та я пратих да купи днеска.
Аз за такива неща нямам вкус. Сиренето мое да е от мляко ма не ми хареса. Киселото мляко-да.
и сега каката ли е виновна, навици ли немат ама от маслини, сирене, две кисели млека и едно прясно са маркирали само сиренето и маслините. Бая за зачудих къв е тоя евтинджос за 20 лв всичко па като погледнах касовата.... Ма чак у дома иначе и аз и жената щяхме да им кажем да си го маркират. На ти ся направи си сам магазин)))
И наченах една питичка кашкавал от юндолските баби.... И почти половината си я изядох сам.
Пп Ако така ще ми маркират всеки път само от там ще пазарувам вече, хах.
Единия магазин е близо до работата на жената та я пратих да купи днеска.
Аз за такива неща нямам вкус. Сиренето мое да е от мляко ма не ми хареса. Киселото мляко-да.
и сега каката ли е виновна, навици ли немат ама от маслини, сирене, две кисели млека и едно прясно са маркирали само сиренето и маслините. Бая за зачудих къв е тоя евтинджос за 20 лв всичко па като погледнах касовата.... Ма чак у дома иначе и аз и жената щяхме да им кажем да си го маркират. На ти ся направи си сам магазин)))
И наченах една питичка кашкавал от юндолските баби.... И почти половината си я изядох сам.
Пп Ако така ще ми маркират всеки път само от там ще пазарувам вече, хах.
Хм,хм...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Правенето на сирене сигурно има чалъм
Някои правят сирене без мляко, други имат мляко ама сиренето не струва
От сирената ми харесват Олимпус, Маджаров, донякъде Лакрима, Борино, Матанд.
Всичко друго е леш.
Сигурно има малки мандри но аз не ги знам.
От сирената ми харесват Олимпус, Маджаров, донякъде Лакрима, Борино, Матанд.
Всичко друго е леш.
Сигурно има малки мандри но аз не ги знам.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
ildivvy написа:Само да ви каже нещо, което вече си знаете, но колегата 'ивански2' е супер 'готин' и точен пич! Няма грешка!
Шапка му свалям на Иванския!

Днес ходих и гледах още една тренировка от курса по самозащита, та мисля да се пусна да се раздвижа малко

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Дрифти каза ,че си имал проблеми с коляното ....консултирай се с лекар преди да пристъпиш към такъв тип спорт 
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
drifty написа:ildivvy написа:Само да ви каже нещо, което вече си знаете, но колегата 'ивански2' е супер 'готин' и точен пич! Няма грешка!
Шапка му свалям на Иванския!
Днес ходих и гледах още една тренировка от курса по самозащита, та мисля да се пусна да се раздвижа малко
И вие сте пичове
А за коляното щом имаш проблем - тук имам много силен човек, идвай към София / Пампорово и ще го оправим .
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- drifty
- младши ентусиаст
-
Ивайло Димов написа:Дрифти каза ,че си имал проблеми с коляното ....консултирай се с лекар преди да пристъпиш към такъв тип спорт
Хубав съвет!
За съжаление, имам толкова богат опит с лекари, че личните ми като ме видят и вече се отнасят малко подигравателно към "оплакванията" ми. За едно и също нещо при различни лекари съм получавал от пълна забрана за спорт, включващ тежести, до препоръка за същия.. Последно си правих очила, три лекарски прегледа и пак ги объркаха. 6 години не могат да ми открият здрвословен проблем, който ме е сривал психически безброй пъти. За 28 години съм посетил повече клиники, болници и други подобни "заведения", от колкото повечето ми приятели са виждали такива сгради отвън. Роден съм с неподвижно ляво коляно, още като бебе са искали да ме оперират. За мое съжаление не мога да се доверя на лекар.
Реално коляното (дясното) си функционира напълно нормално, просто изпитвам дискомфорт, тъй като работя седнал и по цял ден съм сгънат в колената. А колегите като разтварят прозорците и всичкия студен въздух познай къде отива. Ако имам много сериозно натоварване (футбол например), после пощраква малко. Вероятно трябва да мина през ЯМР, да го проверят, но вече наистина ми е дошло до .. от лекари.
От друга страна, липсата на спорт вече доста време ми влияе зле както на цялото тяло, така и на психиката, а всички спортове, които харесвам, са доста активни и включват колената. Честно казано, не мога повече без да спортувам активно, наблюдавах няколко тренировки, ще направя няколко, споделих притесненията си с треньора, темпото е доста спокойно и мога да не правя упражнения, които считам за потенциално опасни, та реших да се пусна. Ако усетя, че не ми се отразява добре, ще спра.

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Добрутриу юнаци
Дрифти ,като цяло неприятна ситуация все пак ако си решил да тренираш контактен спорт уведоми треньора си за този проблем
.Иначе за чисто физическа активност ти трябва плуване и гимнастически уреди /успоредка,висилка ,шведска стена /
Дрифти ,като цяло неприятна ситуация все пак ако си решил да тренираш контактен спорт уведоми треньора си за този проблем
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
...и секс . 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ивайло Димов написа:Дрифти ,като цяло неприятна ситуация все пак ако си решил да тренираш контактен спорт уведоми треньора си за този проблем.Иначе за чисто физическа активност ти трябва плуване и гимнастически уреди /успоредка,висилка ,шведска стена /
Подкрепям! Или нещо като крос-фит, примерно...?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- drifty
- младши ентусиаст
-
Добрютру!
Димов, по принцип ходех на плуване, любим спорт ми е, но и там имаше засечка. Но там ще се върна в идните месеци. От няколко месеца правя упражнения фокусирани върху краката и корема, които са ми слабите звена и като цяло ме спират, та пораздвижих ги вече.
Иначе да, уведомил съм треньора относно притесненията си. Но не само аз явно, има една дама дето има проблем с кръста пък. Като цяло като гледам останалите, повечето са напълно начинаещи, има хора 45+ и като цяло с треньора приказвахме, че идеята на курса не е да се бием. Имам близък приятел, той скоро почна да тренира муай тай, вика ме да ходя, ама там са интензивни тренировки и си се бият доста, което не е за мен, въпреки, ще моя човек има пирони и в двете китки и е по-счупен от мен
Димов, по принцип ходех на плуване, любим спорт ми е, но и там имаше засечка. Но там ще се върна в идните месеци. От няколко месеца правя упражнения фокусирани върху краката и корема, които са ми слабите звена и като цяло ме спират, та пораздвижих ги вече.
Иначе да, уведомил съм треньора относно притесненията си. Но не само аз явно, има една дама дето има проблем с кръста пък. Като цяло като гледам останалите, повечето са напълно начинаещи, има хора 45+ и като цяло с треньора приказвахме, че идеята на курса не е да се бием. Имам близък приятел, той скоро почна да тренира муай тай, вика ме да ходя, ама там са интензивни тренировки и си се бият доста, което не е за мен, въпреки, ще моя човек има пирони и в двете китки и е по-счупен от мен

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Добро да е, ей хората карат мотори аз цепя дърва баси
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
На мен ми вързаха тенекия за една среща и залудо се разкарвах до офиса...в знак на протест пак няма да съм много продуктивен 
- drifty
- младши ентусиаст
-