Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от yavor20V » 30 Яну 2013, 8:05

При болест(инфекция на хр.смилателната система мое )отпереш и 3 кила,тогава губиш вода и електролити,освен че се осираш яката...
Кой е казал ,че кат не ядеш с3р3ш повече? Просто изсипваш онова в теб,а не добавяш ново, кое е странното?? За това е пълно с жени дето пишат как са свалиши 4 кила за една седмица :mhihi:

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 30 Яну 2013, 8:37

Като сме на темата за килограми, сваляне, качване - може ли да препоръчате кантарче, че имам две (електронни нек'ви) у нас и не мога да разбера колко тежа. Освен, че всяко показва каквото си иска, а и на всяко от тях нямам две поредни мерения с едно и също показание.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Яну 2013, 9:40

Тези всичките са така... В нас има един такъв и 2 във фитнеса... В рамките на 20-30мин. 3 различни показания :mhihi: Вариращи 1,5кг :mhihi: В Пловдив като се прибирам, в залата е някъв "стабиУен". И по състезания за културизъм са го изнасяли от залата, изглежда е точен :dunno: Щом телефоните ми ги измерва с 5-10гр разлика в теглото :mhihi: 25кг диск си го мери 25,00кг...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 30 Яну 2013, 16:03

TNT написа:Тези всичките са така... В нас има един такъв и 2 във фитнеса... В рамките на 20-30мин. 3 различни показания :mhihi: Вариращи 1,5кг :mhihi: В Пловдив като се прибирам, в залата е някъв "стабиУен". И по състезания за културизъм са го изнасяли от залата, изглежда е точен :dunno: Щом телефоните ми ги измерва с 5-10гр разлика в теглото :mhihi: 25кг диск си го мери 25,00кг...

Рондо ???
Точен е! Ама и цената му е хубава 1500лв :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Яну 2013, 16:28

Аз не съм се теглил от ..2 години сигурно :dunno:
Само огледало и това е (не че съм много хепи от това,което виждам там ,ама друга тема :mhihi: :mhihi: )
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Яну 2013, 16:35

latrel написа:Рондо ???

:yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 05 Фев 2013, 14:49

Колеги какво е мнението ви за телесни мазнини под 10% , да кажем поддържане от 7-9% и до колко здравословно би било?
Нещо се вманиачих по отношение % телесни мазнини и съм решил да го постигна. На този етап имам между 12-15% (не съм се мерил или изследвал, но скоро ще го направя), продължавам с здраво с тренировките ( 7дни = 2 футбол, 3 фитнес, 1 бокс и от скоро 1 плуване :mhihi: ) и въпреки това не съм хич доволен от това, което виждам в огледалото.... тази част в долния корем си стои и стои ....
Идва момента с диетата - да мисля, че съм горе долу наясно - въглехидратите съм ги ограничил до минимум, мазнини се свеждат до месото което приемам , като не си падам по мазнотиите (кашкавал, сметани, торти , сладки и т.н, не съм ял от няколко месеца). Наблягам на млекото протеиновия шейк, салата и ядки.
От около 2 седмици ми е влязла тази муха и само за това мисля и съм се надъхал сериозно , но макар че има някакви видими резултати не съм доволен!

От добавките в момента съм на - Суроватъчен протеин, БЦАА,Глутамин, Креатин и три амино - Аргинин, тиамин и още нещо ако не се лъжа.

Всякакви забележки или съвети са добре дошли :yes:

Този сайт го намирам за интересен и има много добър ЕКСЕЛ план за калории и всичко останало

http://www.true-natural-bodybuilding.com/index.html
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Фев 2013, 16:14

С това хранене си на път да си докараш сериозни проблеми.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от xerial » 05 Фев 2013, 16:47

bum_bum написа:С това хранене си на път да си докараш сериозни проблеми.

Дай по-конкретно къде виждаш пропуск имайки предвид целта?

Гледам да се храня по-често от досегашният ми режим (мах 2-3 хранения) и ям 4-6 пъти на ден , като избягвам както писах всякакви сладкочи и боклуци , газирано и т.н.
В менюто преобладават - плодове (предимно сутрин и до след обед) , зеленчуци, супа, месо и ядки както прот шейк, Хляб или е изключен тотално или макс 1-2 филийки черен хляб (според ястието).
Това, което правих до онзи ден включително е да ям късно след тренировката (след 20-21ч.) , но ще го спря и основното късно хранене ще ми е преди или около 6 (преди тренировка).

Като цяло се чувствам добре, дори след като почнах след всяка силова тренировка да правя 30 мин кардио се чувствам още по-добре... не се чувствам изморен или отпаднал , а напротив имам желание за още повече тренировки.
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 05 Фев 2013, 17:14

7 дни тренировки е безумие и не очаквай големи резултати. Организмът има нужда от възстановяване, а ти не му го осигуряваш, а отгоре на всичко го лишаваш от нормалните макронутриенти. Мазнините са важна част, а ти си ги изключил почти изцяло. Сигурно месото, което ядеш, е предимно пилешки гърди, бъкани с хормони, антибиотици и други боклуци. Ако си мислиш, че прахчетата заместват пълноценното хранене, то грешиш. Не случайно се казват хранителни добавки, те просто добавят малко. Ако продължиш по-дълго време с този режим на хранене и трениране, наистина ще си навредиш на здравето.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от xerial » 05 Фев 2013, 17:22

Anthony_J написа:7 дни тренировки е безумие и не очаквай големи резултати. Организмът има нужда от възстановяване, а ти не му го осигуряваш, а отгоре на всичко го лишаваш от нормалните макронутриенти. Мазнините са важна част, а ти си ги изключил почти изцяло. Сигурно месото, което ядеш, е предимно пилешки гърди, бъкани с хормони, антибиотици и други боклуци. Ако си мислиш, че прахчетата заместват пълноценното хранене, то грешиш. Не случайно се казват хранителни добавки, те просто добавят малко. Ако продължиш по-дълго време с този режим на хранене и трениране, наистина ще си навредиш на здравето.

До някъде съм съгласен за 7те дни.. но просто дните в които ритам или бокс , са ми почивните дни... ако не правя нещо , се чувствам зле. Разчитам на добрият сън и за радост имам възможност мин по 8часа да спя, като през уикенда дори по 10.
Месото - честно казано избягвам пилешкото и когато имам възможност избирам - свинско (филе) телешко или риба и тогава пиле именно поради това което написа.

Незнам ще продължа така,докато съм ОК и ще видим.

Давайте идеи и съвети и вие за нисък % подкожни мазнини
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Фев 2013, 17:30

Храненето ти по този начин много прилича на Др. Аткинс, а него го осъдиха тъй като се доказа че диетата му е опасна за здравето. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от xerial » 05 Фев 2013, 17:57

bum_bum написа:Храненето ти по този начин много прилича на Др. Аткинс, а него го осъдиха тъй като се доказа че диетата му е опасна за здравето. ;)

Сега го Google-нах и да доста прилича :mhihi: , но не съм си я харесал или следвам тази диета, не търся и не харесвам диетите, а по-скоро начин/ режим на хранене , който да си създам и следвам.

Другото което видях и ми се видя стойностно беше редуване на високо въглехидратен ,ниско въглехидратен прием - зиг заг

http://www.rippednaturally.com/zig-zag-diet.html
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Фев 2013, 18:06

Аткинса няма нужда от коментар. Със сигурност уврежда органите. Освен, че протеините са скъп източник на енергия и неусвоени се метаболизират като въглехидрат.

Ротацията също е безсмислена. За да разграждаш определени храни имаш нужда от съответните ензими. Съответно хранейки се по един или др начин тялото се настройва да произвежда нужните ензими и така усвояването е по-пълно. Скачайки от едната крайност в другата пречи на тази адаптация.

Редуване на повече калории с по-малко е едно нещо (и е добро) редуване на високо въглехидратни с нисковъглехидратни дни не е.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 05 Фев 2013, 18:38

За да сваляш е достатъчно да поддържаш калориен дефицит, а не да получаваш енергия само от един вид храна. Разнообразното хранене е важно за здравословното състояние на организма. Направи си балансиран хранителен режим, изчисли си калорийните нужди и гледай да ядеш 300-400 ккалории под тях и ще чистиш. Друг е въпросът защо са ти такъв нисък процент подкожни мазнини и как ще ги поддържаш дълго време без да си вредиш. Вманиачаването не води до добри резултати в дългосрочен план. Нито пък ще еб@ш повече така :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата