Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
При болест(инфекция на хр.смилателната система мое )отпереш и 3 кила,тогава губиш вода и електролити,освен че се осираш яката...
Кой е казал ,че кат не ядеш с3р3ш повече? Просто изсипваш онова в теб,а не добавяш ново, кое е странното?? За това е пълно с жени дето пишат как са свалиши 4 кила за една седмица
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3
Кой е казал ,че кат не ядеш с3р3ш повече? Просто изсипваш онова в теб,а не добавяш ново, кое е странното?? За това е пълно с жени дето пишат как са свалиши 4 кила за една седмица

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
Като сме на темата за килограми, сваляне, качване - може ли да препоръчате кантарче, че имам две (електронни нек'ви) у нас и не мога да разбера колко тежа. Освен, че всяко показва каквото си иска, а и на всяко от тях нямам две поредни мерения с едно и също показание.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Тези всичките са така... В нас има един такъв и 2 във фитнеса... В рамките на 20-30мин. 3 различни показания
Вариращи 1,5кг
В Пловдив като се прибирам, в залата е някъв "стабиУен". И по състезания за културизъм са го изнасяли от залата, изглежда е точен
Щом телефоните ми ги измерва с 5-10гр разлика в теглото
25кг диск си го мери 25,00кг...

TNT написа:Тези всичките са така... В нас има един такъв и 2 във фитнеса... В рамките на 20-30мин. 3 различни показанияВариращи 1,5кг
В Пловдив като се прибирам, в залата е някъв "стабиУен". И по състезания за културизъм са го изнасяли от залата, изглежда е точен
Щом телефоните ми ги измерва с 5-10гр разлика в теглото
25кг диск си го мери 25,00кг...
Рондо ???
Точен е! Ама и цената му е хубава 1500лв

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз не съм се теглил от ..2 години сигурно
Само огледало и това е (не че съм много хепи от това,което виждам там ,ама друга тема
)

Само огледало и това е (не че съм много хепи от това,което виждам там ,ама друга тема

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Колеги какво е мнението ви за телесни мазнини под 10% , да кажем поддържане от 7-9% и до колко здравословно би било?
Нещо се вманиачих по отношение % телесни мазнини и съм решил да го постигна. На този етап имам между 12-15% (не съм се мерил или изследвал, но скоро ще го направя), продължавам с здраво с тренировките ( 7дни = 2 футбол, 3 фитнес, 1 бокс и от скоро 1 плуване
) и въпреки това не съм хич доволен от това, което виждам в огледалото.... тази част в долния корем си стои и стои ....
Идва момента с диетата - да мисля, че съм горе долу наясно - въглехидратите съм ги ограничил до минимум, мазнини се свеждат до месото което приемам , като не си падам по мазнотиите (кашкавал, сметани, торти , сладки и т.н, не съм ял от няколко месеца). Наблягам на млекото протеиновия шейк, салата и ядки.
От около 2 седмици ми е влязла тази муха и само за това мисля и съм се надъхал сериозно , но макар че има някакви видими резултати не съм доволен!
От добавките в момента съм на - Суроватъчен протеин, БЦАА,Глутамин, Креатин и три амино - Аргинин, тиамин и още нещо ако не се лъжа.
Всякакви забележки или съвети са добре дошли
Този сайт го намирам за интересен и има много добър ЕКСЕЛ план за калории и всичко останало
http://www.true-natural-bodybuilding.com/index.html
Нещо се вманиачих по отношение % телесни мазнини и съм решил да го постигна. На този етап имам между 12-15% (не съм се мерил или изследвал, но скоро ще го направя), продължавам с здраво с тренировките ( 7дни = 2 футбол, 3 фитнес, 1 бокс и от скоро 1 плуване

Идва момента с диетата - да мисля, че съм горе долу наясно - въглехидратите съм ги ограничил до минимум, мазнини се свеждат до месото което приемам , като не си падам по мазнотиите (кашкавал, сметани, торти , сладки и т.н, не съм ял от няколко месеца). Наблягам на млекото протеиновия шейк, салата и ядки.
От около 2 седмици ми е влязла тази муха и само за това мисля и съм се надъхал сериозно , но макар че има някакви видими резултати не съм доволен!
От добавките в момента съм на - Суроватъчен протеин, БЦАА,Глутамин, Креатин и три амино - Аргинин, тиамин и още нещо ако не се лъжа.
Всякакви забележки или съвети са добре дошли

Този сайт го намирам за интересен и има много добър ЕКСЕЛ план за калории и всичко останало
http://www.true-natural-bodybuilding.com/index.html
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
С това хранене си на път да си докараш сериозни проблеми.
- xerial
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:С това хранене си на път да си докараш сериозни проблеми.
Дай по-конкретно къде виждаш пропуск имайки предвид целта?
Гледам да се храня по-често от досегашният ми режим (мах 2-3 хранения) и ям 4-6 пъти на ден , като избягвам както писах всякакви сладкочи и боклуци , газирано и т.н.
В менюто преобладават - плодове (предимно сутрин и до след обед) , зеленчуци, супа, месо и ядки както прот шейк, Хляб или е изключен тотално или макс 1-2 филийки черен хляб (според ястието).
Това, което правих до онзи ден включително е да ям късно след тренировката (след 20-21ч.) , но ще го спря и основното късно хранене ще ми е преди или около 6 (преди тренировка).
Като цяло се чувствам добре, дори след като почнах след всяка силова тренировка да правя 30 мин кардио се чувствам още по-добре... не се чувствам изморен или отпаднал , а напротив имам желание за още повече тренировки.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
7 дни тренировки е безумие и не очаквай големи резултати. Организмът има нужда от възстановяване, а ти не му го осигуряваш, а отгоре на всичко го лишаваш от нормалните макронутриенти. Мазнините са важна част, а ти си ги изключил почти изцяло. Сигурно месото, което ядеш, е предимно пилешки гърди, бъкани с хормони, антибиотици и други боклуци. Ако си мислиш, че прахчетата заместват пълноценното хранене, то грешиш. Не случайно се казват хранителни добавки, те просто добавят малко. Ако продължиш по-дълго време с този режим на хранене и трениране, наистина ще си навредиш на здравето.
- xerial
- старши ентусиаст
-
Anthony_J написа:7 дни тренировки е безумие и не очаквай големи резултати. Организмът има нужда от възстановяване, а ти не му го осигуряваш, а отгоре на всичко го лишаваш от нормалните макронутриенти. Мазнините са важна част, а ти си ги изключил почти изцяло. Сигурно месото, което ядеш, е предимно пилешки гърди, бъкани с хормони, антибиотици и други боклуци. Ако си мислиш, че прахчетата заместват пълноценното хранене, то грешиш. Не случайно се казват хранителни добавки, те просто добавят малко. Ако продължиш по-дълго време с този режим на хранене и трениране, наистина ще си навредиш на здравето.
До някъде съм съгласен за 7те дни.. но просто дните в които ритам или бокс , са ми почивните дни... ако не правя нещо , се чувствам зле. Разчитам на добрият сън и за радост имам възможност мин по 8часа да спя, като през уикенда дори по 10.
Месото - честно казано избягвам пилешкото и когато имам възможност избирам - свинско (филе) телешко или риба и тогава пиле именно поради това което написа.
Незнам ще продължа така,докато съм ОК и ще видим.
Давайте идеи и съвети и вие за нисък % подкожни мазнини
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Храненето ти по този начин много прилича на Др. Аткинс, а него го осъдиха тъй като се доказа че диетата му е опасна за здравето. 

- xerial
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Храненето ти по този начин много прилича на Др. Аткинс, а него го осъдиха тъй като се доказа че диетата му е опасна за здравето.
Сега го Google-нах и да доста прилича

Другото което видях и ми се видя стойностно беше редуване на високо въглехидратен ,ниско въглехидратен прием - зиг заг
http://www.rippednaturally.com/zig-zag-diet.html
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аткинса няма нужда от коментар. Със сигурност уврежда органите. Освен, че протеините са скъп източник на енергия и неусвоени се метаболизират като въглехидрат.
Ротацията също е безсмислена. За да разграждаш определени храни имаш нужда от съответните ензими. Съответно хранейки се по един или др начин тялото се настройва да произвежда нужните ензими и така усвояването е по-пълно. Скачайки от едната крайност в другата пречи на тази адаптация.
Редуване на повече калории с по-малко е едно нещо (и е добро) редуване на високо въглехидратни с нисковъглехидратни дни не е.
Ротацията също е безсмислена. За да разграждаш определени храни имаш нужда от съответните ензими. Съответно хранейки се по един или др начин тялото се настройва да произвежда нужните ензими и така усвояването е по-пълно. Скачайки от едната крайност в другата пречи на тази адаптация.
Редуване на повече калории с по-малко е едно нещо (и е добро) редуване на високо въглехидратни с нисковъглехидратни дни не е.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
За да сваляш е достатъчно да поддържаш калориен дефицит, а не да получаваш енергия само от един вид храна. Разнообразното хранене е важно за здравословното състояние на организма. Направи си балансиран хранителен режим, изчисли си калорийните нужди и гледай да ядеш 300-400 ккалории под тях и ще чистиш. Друг е въпросът защо са ти такъв нисък процент подкожни мазнини и как ще ги поддържаш дълго време без да си вредиш. Вманиачаването не води до добри резултати в дългосрочен план. Нито пък ще еб@ш повече така